senko Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 yoşimitsu ile de oynadım da benim ev arkı hep steve alio bişi yapamiom steve'e. ağır kalıyor yoşimitsu. ama deli can dolduruyor, bağdaş kurup oturmasına hastayım zaten ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 r1 r2 ve l1 l2 ye tuş atayabiliyorsun diye hatırlıyorum ''kare + yuvarlak'' gibi mesela, o şekilde comboları kolaylaştırabilirsin. Ayrıca Steve Fox > all. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 KING ownz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paul yargılar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Lei the kung fu master öğretir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 ya bide millet bu oyunu ps3 te oynuyor o kadar aradım bulamadım ben blue-ray'ini. netten satan vardı bi adam ama oyun 350mb dedi kıllandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 PS3 e Tekken 6 nın çıkması planlanıyordu uzun süreler önce, kanımca çıkmıştır. Alsancakta ps3 oyunları satan bir yer var, orda bulabilirsin ama biraz tuzlu olur. Yerini de tam olarak hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 tekken 5in pc versiyonu mevcutmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Minerva Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 tekken 6 hala çıkmadı. tekken 5'i PS3 için sadece PSN store'dan kredi kartıyla alabilirsiniz. Ancak US acc. açarsan bizim kredi kartları kabul oluyormuş. PC versiyonu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaanman Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 valla ((soulcalibur 4)) ten baskasını oynamam artık tekken sıktı arkadasın dediği gibi ps3 olan herkez almalı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Minerva said: tekken 6 hala çıkmadı. tekken 5'i PS3 için sadece PSN store'dan kredi kartıyla alabilirsiniz. Ancak US acc. açarsan bizim kredi kartları kabul oluyormuş. PC versiyonu yok us ve kore accountları bızım visalari kabul ediyor. UK etmiyor. aldım oynuorum tekken online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar