SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Haber saldım dört bir yana Karanfiller susuz kalmış Muhabbete dost aradım Bu şehri periler sarmış Bitip tükenmez sigaram Ciğerim nefessiz kalmış Herşey yalan olsa bile En güzel aşk zor olanmış Söyle bana güzel kadın Herşey yerli yerinde mi Bırakıp gittiğin gibi Deniz mavi gök yeşil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 en guzel aşk zor olanmış cook saçma ama guzel :-([signature][hline]mutluluk bile acı werıyor çunku sonu war biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 en güzel aşk zor olanmış. bu haluk leventin sarkısı bu arada yazmayı unuttum. bana da ters geldi ilk duyduğumda ama sonra anladım neler demek istediğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Çok güzel bir şarkı. :) Doğru da söylüyor. Ama kendi şarkısı değil bildiğim kadarıyla.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar