Masticore Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Hayatimda izledigim en komik turk filmlerinden biri olan ve turunun tek ornegi Es Deli Ruzgar filmini ariyorum . Arkadaslar Elinde olan yada link bilen varsa lutfen yardimci olabilirmi ? :/[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 su atla ilgili efsane repligin oldugu film mi ?[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 acıların cocugu daha komik bence[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 evet o atli film.Babasi ayagi kırılmıs ati yaşi kucukken vuruyo emrahta bundan etkileniyo babasi kaza gecirdiginde hastanede aci cekmesin diye babasini vuruyo hapse dusuyo komedi boyle basliyo iste :) . escinsel gardiyandan tutta manavci ve daha neler neler.... . Yokya Tum Film boyunca Lacoste marka kiyafetler giyip aclik sefalet icinde yasayan bi cocuk un film inden daha komik olamaz. Neyse link yada vcd sini nerden bulabilirim up![signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 zuaah nelere dikkat etmissin ya lacoste felan :D[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 ahahaha süper ya :) Bu filmi kesin izlemişimdir ama hatırlamıyorum şu an o sahnelerini. Unutamadığım Emrah filmi sahnesi; Emrah kız kardeşinin o. luk yaptığını öğrenip ebeye götürür.Kız kardeş ebeden rica eder hamile olduğumu söyleme diye ebede söylemez ueha sonra emrah hapse giriyordu :) Ama doktora götürürken yolda döve döve götürüyor bitiyyorum ona ya :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Ya yokmu kimsede bu film Sinema Turk te 1 kere gosterdiler Keske vcd ye kaydetseydim :([signature][hline]----Cennet'te Cehennemde kendi içinde----- [Bu mesaj Masticore tarafından 02 Ekim 2005 22:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar