Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

itüye gelenler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bende itu insaat tayım..gecen sene hazırlık okudum bu sene 1.sınıfa baslıcam..tanısalım[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim

Mesaj tarihi:
guzel, okul erken başlıyor zaten tanısalım kaynasalım.[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ;
Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ;
Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
Mesaj tarihi:
okulun ilk günü merkez kantinde bi pati buluşması ayarlanabilir aslında.

hazırlık okuyacaklar okumayackalar bir belirlensinde =)
bu arada dingaer le ben itü mak. müh. teyiz =) bişi olursa sorun dingaer 2 metre bende 1.78 yakışıklı karizmayım görürsünüz hemen :PP

ders alırken www.teknikforum.com daki hocaları okumayı unutmayın[signature][hline]Demon Of The Fall...
Mesaj tarihi:
Ya o değilde ben bu sene ilk senem ve nasıl ders alınır hangi hocalar iyidir. ne zaman dersler seçilecek. hiçbir bilgim yok nasıl öğrenebilirim nasıl plan ve program yapacam yardım edebilecek birisi veya bir yer varmı. İtü kimya dayım ben[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again

[Bu mesaj SenariouS tarafından 06 Eylül 2005 20:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bugun kayıt olduk makineye ama bu sene hazırlıktayız hadi hayırlısı....[signature][hline] BabacumMostors, 13 Kasım 2004 03:28 tarihinde demiş ki:
git yanına de ki "bizim ailenin erkekleri doğuştan 3 bacaklı" de.. bakalım tepkisi nasıl olacak
Mesaj tarihi:
hadi macleod hayırlı olsun bakalım çok feci bir yok korkutmak gibi olmasın makina yolu ama zevklidir resim dersleri değil mi darestan[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D
Mesaj tarihi:
Gidip merkez kantinin ortasında paticik diye tabela açmayında, 4 sene boyunca ihtiyaç duyacağınız karizmanız çizilmesin :)

bi buluşma ayarlanırsa bende katılır bi kahve içerim :)

[Bu mesaj chrounos tarafından 08 Eylül 2005 11:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bende jeodezi ve fotogrametri mühendisliğinde yüksek yapıyorum, edebildiğimiz kadar yardım ederiz, tanışma yeri ve zamanı tam belli olsunda
Mesaj tarihi:
said:
SenariouS, 06 Eylül 2005 20:14 tarihinde demiş ki:
Ya o değilde ben bu sene ilk senem ve nasıl ders alınır hangi hocalar iyidir. ne zaman dersler seçilecek. hiçbir bilgim yok nasıl öğrenebilirim nasıl plan ve program yapacam yardım edebilecek birisi veya bir yer varmı. İtü kimya dayım ben

ühü biri cevap verse..[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
Mesaj tarihi:
senarious p.m ye bak[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim

Mesaj tarihi:
peki çap ve bölüm değiştirme için ne zaman başvuruluyor arkdaşlar bir yardım etseniz mümkün olduğunca bilgili olmak istiyorum[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
Mesaj tarihi:
1. ve 2. Sınıf sene sonunda çap ve bölüm değiştirme başvuruları. Hiç düşünmediğim için, gerçi ortalamam da yetmezdi, tam zamanını bilmiyorum..Akademik takvimde vardır.
Mesaj tarihi:
ya şu bina kısaltmalarını hala çözemedim

mdb
kmb
eeb
nereler ya ??
bunların açılımını nerde bulurum ders programını 12 de kayıttan önce hazırlamış olmak istiyorum[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
  • Yeni Oluştur...