Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ya arkadaşlar itüye gelenler yazsın şuraya da bilelim kim gelmiş falan okuyanlar da yazsın aradım ama yeni gelenlerle ilgili bişi yoktu[signature][hline]Demon Of The Fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Demorah var. mimarlikta. bayan arkadas bakiyor hatta ev icin. duyrulur...[signature][hline]:."You could be my unintended" Çöl çiçeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ben geliyorum itü inşaat müh e. tanışalım mutlaka =) [Bu mesaj Othranx tarafından 29 Ağustos 2005 23:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 bende itu insaat tayım..gecen sene hazırlık okudum bu sene 1.sınıfa baslıcam..tanısalım[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ben itü makinadayım hatta darestan yakından tanır beni hani ben o uzun boylu çocuk, darestan!!![signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 guzel, okul erken başlıyor zaten tanısalım kaynasalım.[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Ben varım mimarlıkta bende kız arkadaş arıyorum eve çıkmak için hehe :)[signature][hline]Elleme orama burama ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 seni arkadaş arıyorum sitelerine alalım gelmez buralar sana=)tanısalım tabi wook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Ben varım çevre müh.'e girdim.[signature][hline]Still Goin' Wild ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 ne zaman gelelim?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 okulun ilk günü merkez kantinde bi pati buluşması ayarlanabilir aslında. hazırlık okuyacaklar okumayackalar bir belirlensinde =) bu arada dingaer le ben itü mak. müh. teyiz =) bişi olursa sorun dingaer 2 metre bende 1.78 yakışıklı karizmayım görürsünüz hemen :PP ders alırken www.teknikforum.com daki hocaları okumayı unutmayın[signature][hline]Demon Of The Fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ayarlayalım ya ben taristi bugün gördüm, ilk gün kaynasırız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Ya o değilde ben bu sene ilk senem ve nasıl ders alınır hangi hocalar iyidir. ne zaman dersler seçilecek. hiçbir bilgim yok nasıl öğrenebilirim nasıl plan ve program yapacam yardım edebilecek birisi veya bir yer varmı. İtü kimya dayım ben[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again [Bu mesaj SenariouS tarafından 06 Eylül 2005 20:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 bugun kayıt olduk makineye ama bu sene hazırlıktayız hadi hayırlısı....[signature][hline] BabacumMostors, 13 Kasım 2004 03:28 tarihinde demiş ki: git yanına de ki "bizim ailenin erkekleri doğuştan 3 bacaklı" de.. bakalım tepkisi nasıl olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 hadi macleod hayırlı olsun bakalım çok feci bir yok korkutmak gibi olmasın makina yolu ama zevklidir resim dersleri değil mi darestan[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 ben kimya müh.te 1. sınıf okudum. makinaya geçtim bu sene. tanışırız bakalım belki.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 hadi ya iy kasmışsın ortalama falan o zaman tanışalım bi ara senle sly ya[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Gidip merkez kantinin ortasında paticik diye tabela açmayında, 4 sene boyunca ihtiyaç duyacağınız karizmanız çizilmesin :) bi buluşma ayarlanırsa bende katılır bi kahve içerim :) [Bu mesaj chrounos tarafından 08 Eylül 2005 11:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Bende jeodezi ve fotogrametri mühendisliğinde yüksek yapıyorum, edebildiğimiz kadar yardım ederiz, tanışma yeri ve zamanı tam belli olsunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: SenariouS, 06 Eylül 2005 20:14 tarihinde demiş ki: Ya o değilde ben bu sene ilk senem ve nasıl ders alınır hangi hocalar iyidir. ne zaman dersler seçilecek. hiçbir bilgim yok nasıl öğrenebilirim nasıl plan ve program yapacam yardım edebilecek birisi veya bir yer varmı. İtü kimya dayım ben ühü biri cevap verse..[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 senarious p.m ye bak[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 peki çap ve bölüm değiştirme için ne zaman başvuruluyor arkdaşlar bir yardım etseniz mümkün olduğunca bilgili olmak istiyorum[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 1. ve 2. Sınıf sene sonunda çap ve bölüm değiştirme başvuruları. Hiç düşünmediğim için, gerçi ortalamam da yetmezdi, tam zamanını bilmiyorum..Akademik takvimde vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ya şu bina kısaltmalarını hala çözemedim mdb kmb eeb nereler ya ?? bunların açılımını nerde bulurum ders programını 12 de kayıttan önce hazırlamış olmak istiyorum[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 http://www.sis.itu.edu.tr/dersprg/index_ders_prg.html En altta bina ve bölüm kodlarının açıklamaları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar