BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Vizyon : 30 Eylül 2005 Henüz 23 yaşındayken yönettiği "Boyz n the Hood" (1991) filminin yanı sıra, "Rosewood" (1997), "Shaft" (2000) ve "Daha Hızlı, Daha Öfkeli" ("2 Fast 2 Furious", 2003) gibi filmleriyle tanıdığımız, ABD'nin önde gelen Afrikalı-Amerikalı yönetmenlerinden John Singleton, yeni filmi "Dört Kardeş"te aksiyon dozu yerinde bir intikam öyküsüyle karşımıza çıkıyor. Birlikte büyüdükten sonra hayatın farklı yönlere savurduğu Mercer kardeşler, çok değer verdikleri manevi annelerinin bir şarküteri soygunu sırasında öldürülmesi üzerine, intikam almak için yeniden bir araya gelirler. Tabii ki intikamlarını almak için kanuna değil, kendi yönetmenlerine güveneceklerdir. Yıllar sonra yeniden toplandıkları cenaze töreninde, birbirlerine ne kadar sıkı bir şekilde bağlı olduklarını bir kez daha anlarlar ve hızla harekete geçerler. Kaynak[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Obur topic indeki gibi :-p bu film ide buyuk bi sabirsizlikla bekliyoruz :) konu guzel fragmanda ii di e daha ne olsun :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 dün akşam gittim filme.. çok hoşuma gitti. En ufak sıkılmadım, filmdeki tek eksi verdiğim yer çok klişe olan bi sahneydi.. [spo1=izlemeyenler bakmasın]jack'in öleceği. Her zaman toy olanlar ölür hedesi. Film başlamadan fragmanlarına bakarak sölemiştim yani.[/spo] Filme 10 üzerinden 8.5 veriyorum ben. Eğlence-aksiyon-dedektifçilik-hede-hebe.. güzel bi karışım.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 izlemedim ama konusu güzel,en kısa zamanda izliycem:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ya bi türlü fırsat bulamadım ama yarın gidicem çok merak ediyorum ( neden bilmem )[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar