Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Accountum Ban Yemiştir

Cardinall

Öne çıkan mesajlar

Gerksiz Bir yere Steam Accountum Bban yemiştir
Hayatımda bir kere bile cheat yapmadım Vede bugunde bir güzel oynadım sonra bi servardan kicklendim sonrada banlandı dıyor ne yapmalıyım Açıklıyabılırmısınız[signature][hline]Doğduğumda Ben Ağlamıştım Herkes Bayram Etmişti , Öyle Bir hayatım Olucak ki Öldüğümde Herkes Ağlıcak Ben Bayram Edicem...

HaLo Outlooker

Sosyal ağlarda paylaş

steam accounmla gırebılıyorum servarara fln bakabılıyorum sadece oyuna girerken hata verıyor o linki koyucam birazdans[signature][hline]Doğduğumda Ben Ağlamıştım Herkes Bayram Etmişti , Öyle Bir hayatım Olucak ki Öldüğümde Herkes Ağlıcak Ben Bayram Edicem...

HaLo Outlooker

Sosyal ağlarda paylaş

yazıo orda işte :D
vac lı hiçbi server a giremezsin artık:D
ha bide adminler edit tuşu koymuşlar yazdıında bi eksiklik var sa ekle die bak şekil a bu msj[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz.
Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz.

[Bu mesaj ReDDoG tarafından 02 Ekim 2005 01:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Neyse sağlık olsun ban yemişiz ama accuntla girebiliyorum ama oyuna fln gırmıyo neyse ya aman ne diyelim[signature][hline]Doğduğumda Ben Ağlamıştım Herkes Bayram Etmişti , Öyle Bir hayatım Olucak ki Öldüğümde Herkes Ağlıcak Ben Bayram Edicem...

HaLo Outlooker

Sosyal ağlarda paylaş

Gitti lanet olsun cok yakın bi arkadaşım oyunu bırakmıştı o satırları yazarken o aklıma gelmişti Ondan rica edicem belkide ama bnun peşinide bırakmıcam
Üzücü Ama Gerçek ne yaparsın :([signature][hline]Doğduğumda Ben Ağlamıştım Herkes Bayram Etmişti , Öyle Bir hayatım Olucak ki Öldüğümde Herkes Ağlıcak Ben Bayram Edicem...

HaLo Outlooker

Sosyal ağlarda paylaş

yok be üzülmüyorum beşiktaş 3-2 bi scoreden sorna 10 steam accounutm ban yesın bana koymaz ehehe :)[signature][hline]Doğduğumda Ben Ağlamıştım Herkes Bayram Etmişti , Öyle Bir hayatım Olucak ki Öldüğümde Herkes Ağlıcak Ben Bayram Edicem...

HaLo Outlooker

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...