Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Accountum Ban Yemiştir

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gerksiz Bir yere Steam Accountum Bban yemiştir
Hayatımda bir kere bile cheat yapmadım Vede bugunde bir güzel oynadım sonra bi servardan kicklendim sonrada banlandı dıyor ne yapmalıyım Açıklıyabılırmısınız[signature][hline]Doğduğumda Ben Ağlamıştım Herkes Bayram Etmişti , Öyle Bir hayatım Olucak ki Öldüğümde Herkes Ağlıcak Ben Bayram Edicem...

HaLo Outlooker

Mesaj tarihi:
Acaba Geçiçi Bir durummu yoksa Ban steamden banmı yedim ?[signature][hline]Doğduğumda Ben Ağlamıştım Herkes Bayram Etmişti , Öyle Bir hayatım Olucak ki Öldüğümde Herkes Ağlıcak Ben Bayram Edicem...

HaLo Outlooker

Mesaj tarihi:
steam acc unla girebiliosan önemli deil ama giremiosan yandın:D.sitesinde fln şartları vardır oku napabiliceini ören[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz.
Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz.
Mesaj tarihi:
steam accounmla gırebılıyorum servarara fln bakabılıyorum sadece oyuna girerken hata verıyor o linki koyucam birazdans[signature][hline]Doğduğumda Ben Ağlamıştım Herkes Bayram Etmişti , Öyle Bir hayatım Olucak ki Öldüğümde Herkes Ağlıcak Ben Bayram Edicem...

HaLo Outlooker

Mesaj tarihi:
[signature][hline]Doğduğumda Ben Ağlamıştım Herkes Bayram Etmişti , Öyle Bir hayatım Olucak ki Öldüğümde Herkes Ağlıcak Ben Bayram Edicem...

HaLo Outlooker

Mesaj tarihi:
yazıo orda işte :D
vac lı hiçbi server a giremezsin artık:D
ha bide adminler edit tuşu koymuşlar yazdıında bi eksiklik var sa ekle die bak şekil a bu msj[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz.

[Bu mesaj ReDDoG tarafından 02 Ekim 2005 01:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Hata Bu beyler accutomla gırebılıyorum ama oyuna girerken verıyor[signature][hline]Doğduğumda Ben Ağlamıştım Herkes Bayram Etmişti , Öyle Bir hayatım Olucak ki Öldüğümde Herkes Ağlıcak Ben Bayram Edicem...

HaLo Outlooker

Mesaj tarihi:
Peki neden ban yemişim Uzaklaştırıldımmı yoksa bir daha oyuna giremiyecekmiyim ?[signature][hline]Doğduğumda Ben Ağlamıştım Herkes Bayram Etmişti , Öyle Bir hayatım Olucak ki Öldüğümde Herkes Ağlıcak Ben Bayram Edicem...

HaLo Outlooker

Mesaj tarihi:
Dediğine göre VAC korumalı server'lara giremeyeceksin. Bence Steam'in sitesine gir, önce bi FAQ'ya bak, eğer bir şey bulamazsan mail at.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Mesaj tarihi:
Denicem ama bende gerçekten şans yok ya : (...[signature][hline]Doğduğumda Ben Ağlamıştım Herkes Bayram Etmişti , Öyle Bir hayatım Olucak ki Öldüğümde Herkes Ağlıcak Ben Bayram Edicem...

HaLo Outlooker

Mesaj tarihi:
Hile yapmışsın, VAC boş yere banlamaz. Ya da harddiskinde sakat bir şeyler var.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...

[Bu mesaj Silphatos tarafından 02 Ekim 2005 01:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Neyse sağlık olsun ban yemişiz ama accuntla girebiliyorum ama oyuna fln gırmıyo neyse ya aman ne diyelim[signature][hline]Doğduğumda Ben Ağlamıştım Herkes Bayram Etmişti , Öyle Bir hayatım Olucak ki Öldüğümde Herkes Ağlıcak Ben Bayram Edicem...

HaLo Outlooker

Mesaj tarihi:
Gitti lanet olsun cok yakın bi arkadaşım oyunu bırakmıştı o satırları yazarken o aklıma gelmişti Ondan rica edicem belkide ama bnun peşinide bırakmıcam
Üzücü Ama Gerçek ne yaparsın :([signature][hline]Doğduğumda Ben Ağlamıştım Herkes Bayram Etmişti , Öyle Bir hayatım Olucak ki Öldüğümde Herkes Ağlıcak Ben Bayram Edicem...

HaLo Outlooker

Mesaj tarihi:
Üzücü ama dediğim gibi nedensiz banlanamazsın VAC tarafından. HD'nin derinliklerinde CS:S ile ilgili hack toollar falan olmasın?[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
Mesaj tarihi:
eee onlara ne yani benımbılgısayarımda olup olmaması[signature][hline]Doğduğumda Ben Ağlamıştım Herkes Bayram Etmişti , Öyle Bir hayatım Olucak ki Öldüğümde Herkes Ağlıcak Ben Bayram Edicem...

HaLo Outlooker

Mesaj tarihi:
onlara ne değil işte.
oyunu yüklerken o agree ettiğin kısımda bunların hepsi yazıo.[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz.
Mesaj tarihi:
neyse ya sağlık olsun yarın okul başlıyo bıraklım bizde :D[signature][hline]Doğduğumda Ben Ağlamıştım Herkes Bayram Etmişti , Öyle Bir hayatım Olucak ki Öldüğümde Herkes Ağlıcak Ben Bayram Edicem...

HaLo Outlooker

Mesaj tarihi:
bi bardak soğuk su içmeni öneririm[signature][hline]El deymemiş,temiz bir lig istiyoruz...
Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz.
Mesaj tarihi:
yok be üzülmüyorum beşiktaş 3-2 bi scoreden sorna 10 steam accounutm ban yesın bana koymaz ehehe :)[signature][hline]Doğduğumda Ben Ağlamıştım Herkes Bayram Etmişti , Öyle Bir hayatım Olucak ki Öldüğümde Herkes Ağlıcak Ben Bayram Edicem...

HaLo Outlooker

• Yeni Oluştur...