Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uçacam gibi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
güle güle gene bekleriz

Gel bikaç gün de bizde kal dicem ama bizim ev burası kadar büyük değil[signature][hline]*_N_A_T_A_L_İ_E_ *

evlensene benle
Mesaj tarihi:
temelli gitmiş[signature][hline]Bir kadın, bir koca buluncaya kadar geleceği konusunda endişelidir.Bir erkek ise ancak bir kadınla evlendikten sonra geleceği konusunda endişelenmeye başlar.-GEORGE BERNARD SHAW
Mesaj tarihi:
ahah gitmiş lol[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
ilk mesajı kim atçak topiine sorj atınca ilk mesajı üzüldü tabi çocuk:D[signature][hline]çocuk büyür
babası kadar olur
ondan sonra efendim
ölür
Mesaj tarihi:
Adabınızla gitmemeniz bile nasıl insanlar olduğunuzu ortaya koyuyor.Forumda durduduğunuz süre içersinde belirli bir kesim tarafından sevilmeseniz bile en azından giderken hokkalı 2 laf söleyip gitmekte vardı güzelcene, küfür edip gitmek olmayan şeyi iyice yok etti bana göre.Neyse güle güle...[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Mesaj tarihi:
Niye yörünge dışı olmuş olabilir sorusunu sor bakalım bir kendine sonra "küfür ? lol" yazarsın :)[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Mesaj tarihi:
güle güle çikolata.(ki çoktan gitmi$sin.) [signature][hline]Pyro
dêãth øwñz lìfê

[Bu mesaj Pyro tarafından 02 Ekim 2005 21:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Christoph_Vassel, 02 Ekim 2005 07:28 tarihinde demiş ki:
iyi oldu iyi..

bencede..
eski dost.
bye.
ha bi de şeyi söylemeden edemicem..