Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

birazdan cnbc-e'de "The Breakfast Club"

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
80'lerin kült gençlik filmlerinden sayılan bu filmi bayadır merak ediyodum.
son mtv ödüllerinde de 20.senesi anısına baya bi ödül topladı

imdb'si 7,6.

izleyelim yani[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Mesaj tarihi:
gayet iyiydi.
tek mekanda geçen filmler bana ilginç geliyo gerçekten, bu da onlardan biriydi. sıkmamayı başarıyo.

bu arada filmin sonunda kızı güzelleştirdiklerini sandılar ama rezil ettiler hehe[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Mesaj tarihi:
said:
jankis, 01 Ekim 2005 23:47 tarihinde demiş ki:
bu arada filmin sonunda kızı güzelleştirdiklerini sandılar ama rezil ettiler hehe

Bir an kendimden şüphe ediyordum ki tek değilmişim.

Baya güzel bir filmdi, psikolojik çıkarımlar falan. Karakterleri bize anlatırken kullanılan anahtar kavramlar. Hepsi özenle hazırlanmıştı, nadiren yapmacıklık sezdim.

Sixteen Candles ve bunu art arda izleyince komik oldu ama oyuncular aynıydı direkt ehe.

Güzel bir filmdi geçen ayın sinema dergilerinden birinde tanıtımı vardı ordan girmişti aklıma ilk.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog
Mesaj tarihi:
eet güzeldi güzelim kızı irenç yaptılar erkeğe benzedi :D[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş.
[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i]
Mesaj tarihi:
bende güzel bir film olduğu kanısındayım.
piskopat bir kız vardı orda onun sırıtışına hayran oldum :)[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
  • Yeni Oluştur...