jankis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 80'lerin kült gençlik filmlerinden sayılan bu filmi bayadır merak ediyodum. son mtv ödüllerinde de 20.senesi anısına baya bi ödül topladı imdb'si 7,6. izleyelim yani[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 birraz önceki film o kadar da güzel değildi umarım bu güzel çıkar[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Önemli bir film. Ben izleyemiyorum, izleyebilen kaçırmasın.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 gayet iyiydi. tek mekanda geçen filmler bana ilginç geliyo gerçekten, bu da onlardan biriydi. sıkmamayı başarıyo. bu arada filmin sonunda kızı güzelleştirdiklerini sandılar ama rezil ettiler hehe[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Kacırdıgıma üzüldüm merak ediyordum cok[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 güzel filmdi kızın tüm güzelliği bozdular =([signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: jankis, 01 Ekim 2005 23:47 tarihinde demiş ki: bu arada filmin sonunda kızı güzelleştirdiklerini sandılar ama rezil ettiler hehe Bir an kendimden şüphe ediyordum ki tek değilmişim. Baya güzel bir filmdi, psikolojik çıkarımlar falan. Karakterleri bize anlatırken kullanılan anahtar kavramlar. Hepsi özenle hazırlanmıştı, nadiren yapmacıklık sezdim. Sixteen Candles ve bunu art arda izleyince komik oldu ama oyuncular aynıydı direkt ehe. Güzel bir filmdi geçen ayın sinema dergilerinden birinde tanıtımı vardı ordan girmişti aklıma ilk.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 eet güzeldi güzelim kızı irenç yaptılar erkeğe benzedi :D[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 bende güzel bir film olduğu kanısındayım. piskopat bir kız vardı orda onun sırıtışına hayran oldum :)[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar