Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sony Ericsson W800i

Arloth

Öne çıkan mesajlar

Bu telefonu almayı düşünüyorum , aranızda kullananlar varsa fikirlerini söylebilirlermi iyi veya kötü farketmez.Birde bu telefona alternatif ne önerirsiniz?

Sony Ericsson W800i özellikleri/bilgileri[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"...
LorathTauren/Druid @ Sylvanas
-What is done , can not be undone-
Sosyal ağlarda paylaş

Kullanmıyorum ama kullanan bir arkadasım var, gercekten cok güzel bir cihaz teknolojiyi sana hissettiriyor.Özellikleri müzik dinleme artısı harikulade.Ancak saglamlık acısından güven vermeyen bir havası var cihazın biraz da menuler yavas ilerliyor , arada sırada kilitlenmeler olusabiliyor telefonun yazılımında.[signature][hline]İnsanlar Çıldırmış Çok Ciddi Söylüyorum . . .
Sosyal ağlarda paylaş

Yorumlar için teşekkür , chip dergisini okurken gördüm w800i haberini.Evet cep telefonu ve walkmani birleştirdi deniyor o model için :) , alıcağım telefonda herşey olsun istiyorum bir defa alıcam bir daha uzun bi zaman değiştirmem.Özellikle 2 MP kamresının olması çok iyi.Birde telefon ile beraber 512 MB Hafıza Kartı geliyor ki buda çok iyi bir artısı.K750i yide duydum bakma fırsatım olmadı onuda inceleyeceğim bi.Bluetooth , entegre kamera , vs.. özellikleri bulundurduğu ve kapak görünüşü hoş olduğu için beğendim ama tek kapak renginin olması ve kapağın değişme şansının olmaması biraz kötü.Başka bir markada bu kadar çok özelliği bulunan alternatif bir telefon varsa söyleyebilir misiniz onlarıda bir inceleyeyim.[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"...

[Bu mesaj Arloth tarafından 08 Eylül 2005 10:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Baggio, 07 Eylül 2005 22:47 tarihinde demiş ki:
.. alma amacin bu degilde bence K750i daha iyi bir tercih olur..
Burada "degilse" olacak oncelikle :)

Kamerasi ayni 750'nin W800i ile, onun kadar iyi mi bilmiyorum ama o da mp3 caliyor tabii ki, sadece yaninda 512 degil 64MB stick geliyor. Bunun yaninda beyaz-turuncu yerine siyah olmasi var, menusunun daha hizli olmasi var, daha ufak boyutlarda olmasi var. Secim senin yine.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
Sosyal ağlarda paylaş

Telefonu aldım tek kelimeyle muhteşem , sandığımdanda iyi çıktı.Telefon rehberindeki kişilere foto ekliyememe dışında hiç bir eksisini göremedim.Menüler hız olarak iyi sayılır en zorlanan yerde en fazla 3-4 sn bekletiyor.[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"...
Sosyal ağlarda paylaş

Bu telefonda her özellik var , ilk mesajda linkde verdim oradanda bakabilirsin.Otobüs veya uçakta iken telefonunu açmadan müzik dinleyebiliyorsun.Yanında usb kablosu , kulaklığı ve şarj aleti geliyor.512mb da hafıza kartını yabana atmamak lazım.Kulaklığı o kadar güzel yapmışlar ki anlatamam , boynunun arkasında duruyor ve o tam boynuna gelen kısmı yumuşak böylece acıtmıyor , kulaklık dışarıya çok ama çok az bir ses çıkartıyor böylece yanındakiler rahatsız olmuyor sesten.Ve kulaklık çok güzel yapılmış kulağa tam oturuyor.9 tane resim çektim hava aydınlıkken ve gece iken teker teker ayarları kullandım fotolar hepsindede çok iyi çıktı.En iyi kaliteyi seçtim ama görüntüden.Telefonda ayrıca ışıkda var , güzel aydınlatıyor.Kullanımı rahat ve basit.Organizer menüsü çok işime yarıyor her türlü randevu/notlarımı kaydediyorum diğer özellikler klasik saymama gerek yok.

Sana tavsiyem bu telefona bi bak öyle karar verip al , bu fiyata bu özelliklere bu kalitede bir telefon bulmak zor...[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...