sharky Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 O portlarda TCP Dj authentication için kullanılıyor. UDP ise broadcasting için. Yani ikisini de açmanız gerekiyor.[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly. VT | VTDS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Ha bu arada o port daha önceden bind edilmiş demek ki. netstat -aop ile bakın o portu hangi program kullanıyor. Sonra kapatın :) Ya da başka bir portu bind ettirin.[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly. VT | VTDS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Problemi şöyle çözdüm, Shoutcast configinde ve winamp plug-ininde ip soran yerlere modemin verdiği network IPmi yazdım. Dışarıdan bağlanmak isteyenlere ise internet IPmi verdim. Artık herkes tıkır tıkır girebiliyor, error de almıyorum =)[signature][hline]Tomoe CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 yayini kurmayi basardim.dsiardan baglaniolarda . peki mikrofonla yayina nasil giricem msl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 aradaslar shoutcast ayarlarinda mikrofonu input yapip yayina verebiliyorum ama konustugumda yayini bozuyor biraz.bi ayari falan varmi bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anodhen Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 abi şu port muhabbetlerini kolay ve anlaşılır bi dilde anlatabilecek biri varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 modemin ayarlarına girip portları 8000 yapın. ama ip adresi sürekli deiştiği içina dam akıllı yayın yapamadım . sinir oldum ayriyetten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 yaw linkler flnda ölmüş,var mıdır bunun son sürümü? edit:hallettm http://88.239.53.203:8000/listen.pls buyrun :) [ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 21:30 tarihinde, Seperate tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmirian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ben daha ilk adımda çuvalladım ilgili programları indiremedim linklere ulaşılamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 20 yıl olmuş tabi bulamazsın o linkleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Bi tane free host alın. Flatcast dan hesap açın. Gerekli html kodunu yükleyin hosta. Miss gibi radyonuz hazır işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar