Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hayali arkadaş

wEll

Öne çıkan mesajlar

Kız sevgilisinin verdiği kolyeyi çıkardı. Yanında ki arkadaşının omzuna başını dayadı. Gözleri çoktan dalmıştı. İçinden neler düşündüğünü kimse bilemezdi. Yanında oturan kız gitar çalan çocuğa bakıyordu.Sanki hiçbir şey düşünmüyordu Sadece bakıyordu.. Yan masadaki çocuk ikinci paketini çıkarttı. Karşı masadaki iki sevgili sanki başka bir boyuttaydı.
Çarpraz masada bir çocuk vardı Gözleri sanki ağlamaktan rengi değişmişti. Hastaydı.İkide bir peçeteyle burnunu siliyordu.Gitar çalan genç sürekli slow müzik çalıyordu..Hasta çocuk gözü dalan kızı gördü.Kızın gözünden yaşlar aktı akacaktı.Ağla dedi hasta çocuk.
- Efendim?
- Ağla
- Nerden çıktı şimdi bu? Ayrıca sen kimsin
- Ne önemi var..Ağla
- Değmez
-Gözlerinin dolmasına değmiş ama!
- İsteyerek dolmadı
- o zaman isteyerek ağlama..Bırakırsan kendini gözyaşları bulur yerini
- Sen kimsin ya Benimle uğraşma!
- Ağlayana kadar bırakmayacağım seni
- Deli misin nesin.Git başımdan
- Buraya gelmişsin ki buraya sadece ben depresyondayım diyenler gelir. Sonra boynundaki kolyeyi çıkarttın.Belliki bir hatırası vardı ve artık onu vereni düşünmek istemiyorsun.Gözlerine işkence çektiriyorsun.bırak çıksınlar
- İyi bir gözlemcisin ama ağlamayacağım..
- Neden
- çünkü kendime söz verdim. Bu sefer ağlamayacağım.
-Söz vermek Hayatta tutulan sözler yoktur.Sadece bir an Gaza gelip kendine söz verirsin sonra bozarsın.Bilirsin Sözler tutulmamak için vardır.
- Hayır bu sefer sözümde duracağım
- Sen bilirsin.
- tabi ki ben bilirim.
- Bende zamanında tıpkı senin gibi söz vermiştim.
- Sonra bozdun.
- Hayır.ağlamadım.Asla onun için ağlamadım.Gözyaşlarım ne zaman kapıyı çalsa zorla tuttum onları orada.
-Hani sözler tutulmamak için vardı?
-keşke tutmasaydım.
-Neden
-Evet ağlamadım. Hep içime attım,attım attım Ta ki
-Ta ki?
-Ta ki ölene kadar.Evet öldüm ben.Ruhum öldü,kalbim öldü.Çünkü gözyaşlarımı yüzüme değil oraya akıttım hep.Oysa bilmezdim kalbimin yüme bilmediğini.Ben kendi kendimin katili oldum.Kendi elerimle boğdum kalbimi.Oysa akıtsaydım gözyaşlarımı istedikleri yerlere
- Sence ağlamalı mıyım?
- ağlamak kötü değildir.
-Biliyorum.Ama onun için değmeyeceğini düşünüyorum.
- inan bana Eğer değmeyeceğini düşünüyorsan işte o zaman ağla..Ağla ki boşalt içindeki zehiri.evet işte böyle.Değer yada değmez fark etmez
- Böyle olacağını bilseydim asla onunla olmazdım
-İnan bana biliyordun..Çünkü her başlayan aşkın sonu bellidir..Sonu iyi aşk yoktur.
-Sen kimsin?
-Ne fark ederki.Belkide ben senin vicdanınım..Belki senin uydurduğun biriyim..Belkide su an ben yokum sadece sen görebiliyordun beni
-Evet çok yalnızdım..Biriyle konusmaya ihtiyacım vardı.Bende beni anlayacak birini hayal ettim..Sanki benim çekdiklerimi daha önce çekmiş ve bana ağlamamdan dolayı utanmamam gerektiğini söyleyecek biri..Sağol hayalim..çok yardımcı oldun..Keşke gerçek olsan..

[Bu mesaj wEll tarafından 01 Ekim 2005 16:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Başı biraz karışık gibi orada geçişi biraz daha hafifletip, daha tane tane konuşsan daha iyi olur. Diyalog kısmına geçilmiş sonra orası güzel özellikle "yüzme bilmeyen kalp" lafını beğendim. Sonunu fazla keskinleştirmişsin gibi muğlaklaştır biraz daha. Şu an bile tamamen mutlak değil ama muğlaklık daha iyi oturur bence.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog
Sosyal ağlarda paylaş

düşünce ve fikir cok yaratıcı..biraz aceleye getirmişsin gibi.bende kalbin yuzme bilmemesi ve sözler tutulmamak için vardır cumlelerini vok begendim..bence biraz cabalarsan cok daha iyi olur..
basarılar.[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar..
Sosyal ağlarda paylaş

-Ta ki ölene kadar.Evet öldüm ben.Ruhum öldü,kalbim öldü.Çünkü gözyaşlarımı yüzüme değil oraya akıttım hep.Oysa bilmezdim kalbimin yüme bilmediğini.Ben kendi kendimin katili oldum.Kendi elerimle boğdum kalbimi.Oysa akıtsaydım gözyaşlarımı istedikleri yerlere
Bu paragraf beni bitirdi gerçekten, saol
Güzel olmuş[signature][hline][b][u][i]Dark Elf-As I Walk Through The Valley Of Death....
I Am Searching My Light....
In My Darkness....
Sosyal ağlarda paylaş

cok güzel bir yazı fakat "yüme bilmeyen kalp" gibi en vurucu kısmı yanlış yazman, konsantrasyon kaybına yol açıyor. ve insan "has..." diyecegine, "haa yüzme bilmeyen kalp demek istemiş" diyor içinden ve etkisini kaybediyor.
ayrıca noktalama işaretlerini ve 3 noktayı bazı yerlerde kullanman daha güzel olur. üstünde düşünülebilecek cümlelerde mesela.

"güneş dağın arkasında yükseldi."
"güneş kalbindeki ıslaklıkta söndü..."

gibi.[signature][hline]"Think of me long enough
to make a memory..."

Nightwish
TarjaT.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...