SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: unac, 02 Ekim 2005 16:11 tarihinde demiş ki: ayrıl demek kolaydır ayrılmasın ilerde daha fazla acı çeksin o daha mı kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 sen diğerlerinden farklısın demiş zaten baştan kaybetmiş onu diyen adamdan hayır beklenmez herkese aynı şeyi soyluodur.senden sorakinede aynı şeyi söylicektir[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 hey allam ne denirki buna ayrılma evlen sen[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 komik bence diğer 7 kız da aynı laflara inanıp çıkıyodur. gerçek mi bu yazılanlar ya :D[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZesT Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: Helcaraxe, 02 Ekim 2005 11:52 tarihinde demiş ki: Yapicagın en buyuk hata çıkmaktır bence yani ilerde ayrılmak istediginde sen kimsinki ayrılıon fln da diyebilir bole kabadayı tipli adamlara kıl oluom hepsii taksimde sallandırcan aynen öyle oldu.bugün mesajla ayrılmak istediğimi söyledim.sen benden nası ayrılırsın fln dedi,buluşalım fln dedi,bende kabul etmedim ayrıldım diye bana kötü bişey yapmaya kalkabilir diye,şu anda ses seda yok,yarın okulda görücem mutlaka onu.olanları yazarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZesT Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 tavsiyeleriniz için teşekkürler!gözümü açtınız...şimdi tek korkum yarın okulda kötü bişey olması! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: SON_SAVASCI, 02 Ekim 2005 16:18 tarihinde demiş ki: said: unac, 02 Ekim 2005 16:11 tarihinde demiş ki: ayrıl demek kolaydır ayrılmasın ilerde daha fazla acı çeksin o daha mı kolay onu sen bilemezsin..ilişkilere 3.gozle bakmazsın..zaten ilişkilerin cou bu 3.gozler yuzunden biter.suan herkes ayrıl dio..belkide cocuk sucsuz..belkide gercekten sevio nerden biliosunuzki[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 hımmm.demek ayrıldın...hayırlısı olsun ne diyim!moralini bozmak istemem ama genelde böyle tipler bir kız tarafından terkedilmeyi kaldıramazlar,senin peşini kolay kolay bırakıcanı sanmıyorum.buna kendini hazırla bence!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 yaw bu kızları anlamıyorum.gerçi kimse anlamıyorda neyse... boyle bişeyi buraya yazmana bile gerek yok direk bırakıcaksın... bi de soruyosun :-?[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drenor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Ayrıl direk olarak hiç durma bile..[signature][hline]Click! | plz! pogodi, 25 Eylül 2005 17:15 tarihinde demiş ki: azmış bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoOoMerAnG Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 bu durmda senı kullandıını dusunuom.klasık olck ama kalbınn sesını dınle.ıcnden ne gelıosa onu yap....[signature][hline]Dünya bir kerhane we hiçbirimz bu dünya denilen kerhanede bakire değilz!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar