Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yerimde olsaydınız ne yapardınız?

ZesT

Öne çıkan mesajlar

bir çocuk var,bir ay önce bana çıkma teklifi etti,ondan hoşlanıyordum,hakkında bilgi ediniyim dedim,bana "aynı anda 7 kızla çıkan,okulda çocuk bıçaklamaktan uzaklaştırma almış biri" olduğunu söylediler.kabul edip etmeme konusunda kendimle çok savaşlar verdim.bana sürekli "sen benim için diğerlerinden çok farklısın,sende gerçekten ciddiyim."diyordu.kalbime yenilip kabul ettim sonunda,1aya yakındır çıkıyoruz...ama hala gözümün önünde kızlarla el ele geziyor,sorunca da "benim yapım böyle,her kızla böyleyim ama sen benim içim farklısın."diyor.onu seviyorum ama onunla çıkmakla doğru mu yapıyorum bilmiyorum.yanımdayken cebini hep kapıyor...acaba ayrılmalı mıyım?
Sosyal ağlarda paylaş

oo buna 1 ay nası dayandınki sen benim sevgilim gözümün önunde kızlarla kolkola gezcekte ben parçalamıcam onu.kandırıyo seni bu zaten sicilide pek temiz diil baksana bırak bence sen bunu[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler...
(www.robbiewilliams-tr.com)
Sosyal ağlarda paylaş

çocuk resmen oynuyo senle!hevesini alıp bırakan tiplerden,terket gitsin...
geçen yıl bana da öyle birinden çıkma teklifi geldi,tam anlamıyla pisliğin tekiydi,hoşlanıyorum ama kabul etmedim(manyak mıyım ben:))
öyleleriyle çıkılmaz,şutla gitsin!
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim okulda popüler olan tipler böle tipler..Mafya p.çi gibi dolaşırlar,ağzından sigara düşmez,hocayla bile küfürlü konuşrlar,kızlara nası davranılcaıını bile bilmezler ama popüler olurlar.En yakışıklı çocuktan bile fazla sevgilileri olur mafyalar ya hani..[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction..

[b]
Sosyal ağlarda paylaş

saçma resmen parmagında oynatıor seni.bnce bir süre sonrada seni kullanıp atar.öbür birlikte oldugu kızlardan da hala ayrıldını sanmıyorm.bunu da anlamak hiç zor deil.bir insan sevgilisinin yanında nie telini kapar?!? bnce hemen ayrıl. sende baya bi safmışsın. yazık etme kendine...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Syn, 01 Ekim 2005 21:34 tarihinde demiş ki:
Bizim okulda popüler olan tipler böle tipler..Mafya p.çi gibi dolaşırlar,ağzından sigara düşmez,hocayla bile küfürlü konuşrlar,kızlara nası davranılcaıını bile bilmezler ama popüler olurlar.En yakışıklı çocuktan bile fazla sevgilileri olur mafyalar ya hani..
[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction..

[b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...