by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 arkadaslar kusadasında yasıyorum izmire haftasonu için gitmiştim orada bornova osmangazi jet internet cafe diye bir yerde knight oynadım kusadasına bir gün sonra döndüğümde charımın soyuldugunu gördüm sifremi değiştirmek için knight onlineın resmi web sitesine girmeye calısıyorum hata veriyor bunun nedeni sitenin güncellenme içerisinde olusumudur???? anlayamadım yardım eder misiniz??[signature][hline]nick: by_hacker_warwas lvl : 45 clan: ırk: Allah'a şükür insanız.... mp: paper oldugum için öküz gibi vuruyorum:D server: Ares np: 0 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 sitede bir sorun var sanırım, kimse giremiyor[signature][hline]disc jokey martin solveig 0ffspring - rogue/assasin lvl 4x - xigenon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 arkadaş burda annatmış http://forum.paticik.com/view.php?id=147156[signature][hline]*A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn*an uben tanatha le faelas* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar