BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 http://www.controlmonger.com İşte olduğum için deniyemedim :P ama oyunda robotları filan kontrol edip sürekli savaşıyorsunuz. Grafikler biraz eski görünüyor ama oynanış zevkli görünüyor :) . Sürekli aksiyon işte :) İki taraftan birini seçip savaşa giriyorsunuz. Sanırım robotlarınızı upgrade parça filan takıyorsunuz. [spo1=SS ler][/spo][signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.trBir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 güzel oyun gibi görüntü kalitesi yok ama aksiyon varsa bende varım[signature][hline]<C & E> www.hadescik.com Yakinda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 indiriyorum giricem birazdan bakıcam ... bilgi veririrm[signature][hline]- bir saattir izliyorum sinirlerime hakim olamadim. bence programiniz cok bayagi, cok ucuz! - efendim biz programimizi herkes alabilsin diye ucuz yapiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar