Xeria Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Arkadaslar agaclardan log cıkmıyor baltayı tıklayıp agac a tıklıyorum.. try chopping elsewhere diyor her defasında ama log cıkmıyor..[signature][hline]Xeria Uo Owner Gelecek AydınLanıyor..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 region.scp de sorun vardır.. bak bakalım içinde neler var. sonra arama bölümüne region yazarsan bi sürü konu çıkar elbet birinde vardır sorununun çözümü.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeria Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ya region scp den degilde burda baska bir topick altında verilen komutu buldum.. .region.resources r_default_tree komutunu serverde yazdıgımda log cıkmaya basladı ama butun agaclarda degil tabiki yanlıs anlamadıysam sadece gz lerdeki agaclarda cıkıyor gz dısında hicbir agactan log alamadım.. daha degisik birseylermi yapmalıyım acaba?[signature][hline]Xeria Uo Owner Gelecek AydınLanıyor..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luke Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 .region.resources r_default_tree bildigim kadarıyla komut bolgesel olauyor yani britain de yazarsan britain deki butun agaclarda cıkıor britain teroriti de yazarsan britain terority deki agaclarda ws..ws..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar