Famy Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 irem_hayalet sewgılım[signature][hline]mutluluk bile acı werıyor çunku sonu war biliyorum
philoxenus Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 spiritualized - rated x (malum yağmur yağıyor, hava gri..)[signature][hline]Papirus*
irin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Vega Sen isterdin bu sonu Hiçbir sona değişmem Yuvarlandı geldi bariz Durdurmam hiç dur demem Ne güzel uzaklaşır herşey Uyurum nefesim biter Durdurmam bu sondan hiç Korkmam ben Ne güzel uzaklaşır herşey Uyurum nefesim biter Ne varsa bundan sonra var Olmaz geri dönmem Hep isterdin oldu bak Bugünden geriye dönmem ben Kopuyorum ah senin teninden Son güne kadar direnmişken Atıyorum ah seni içimden Ben Desem de inanma Kaçıyorum ah senin elinden Son güne kadar esirinken Atıyorum ah seni içimden Ben Desem de inanma Desem de inanma Kopuyorum ah Atıyorum ah Kaçıyorum elinden Ben Desem de inanma Desem de inanma asırı vegadan olu bulunacagım galiba..[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
Polly Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Green Day - Holiday[signature][hline]Bi dostum olsa yol macersaına çıksak..sadece yaya olarak bi yere varmak hedefimiz olsa...yorulsak perişan olsak ama eğlensek...
Öne çıkan mesajlar