Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 eu'da oynayanlar kimler? orada bir tamer çalıştırıyorum. taming 85'e geliyor. incik boncukla 100'ü geçiyor. şimdilik pek işe yaramasam da çok yakında (magery'yi de 80'lere falan ulaştırdığımda) bir ww falan da yetiştirip pvm için hemen hemen hazır olacağım. bazı akşamlar falan toplansak da güzel güzel yerlere turlar düzenlesek, şenlensek diyorum... bireysel olarak yapılabilecekler ice dungeon'da ogre lord öldürmenin ötesine pek geçemiyor.[hline]Her hakkı mahfuzdur. © 1970-2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 dragonla ww falan öldürülmüyormu vet ile? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Sendeki dragona bagli birazda skill duzeyi iyi ise sanirim vetde yeterli seviyede ise yaparsin nede olsa ww de 730 civari iken dragonda 450 civariydi yanlis hatirlamiyorsam biraz zor gibi gozukuyo ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 ozaman size gereken tek bisey var........ ABDUR CALAROYNAR apprentice bard HEEEEYTTTT[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 tamer'ım zaten peacemaker/tamer. tek başına bişey yapılmıyor demedim zaten. grup olarak daha büyük maceralara da atılabiliriz demek istemiştim. ama gördüğü kadarıyla avrupa'da pek aktif değiliz :)[hline]Her hakkı mahfuzdur. © 1970-2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Sanirim oyle sufi avrupada yine pingler cosmus durumdami bu arada ? Avrupada degil ama atlantic de belkim aksama topluca gideriz kismetse gerci en son gittigimizde uyuya kaliyodum eheh baya gec bitmis ben son 4 de gozlerimi kapadim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 penu hafife almayın hula bende varımda bu pingler baydı oynamıyorum genede aksiyon yapacaksanız gelirim guildden bi kac adamda alırım yanıma[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 said: Sufi, 24 July 2003 19:09 tarihinde demiş ki: eu'da oynayanlar kimler? orada bir tamer çalıştırıyorum. taming 85'e geliyor. incik boncukla 100'ü geçiyor. şimdilik pek işe yaramasam da çok yakında (magery'yi de 80'lere falan ulaştırdığımda) bir ww falan da yetiştirip pvm için hemen hemen hazır olacağım. bazı akşamlar falan toplansak da güzel güzel yerlere turlar düzenlesek, şenlensek diyorum... bireysel olarak yapılabilecekler ice dungeon'da ogre lord öldürmenin ötesine pek geçemiyor.[hline]Her hakkı mahfuzdur. © 1970-2003 valla o işlemi cok yaptım ben darkla deamon la yada guildden birileriyle kac aksamdır yapıyorum ama pingler boyle olduğundan beri bi aktivitem yok bu arada ben tank deli :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Eğer atl de yaparsanız katılırım bardımla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Umarim aksama olur zevkli gidiyordu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Gelirim bende 5x charımla :) fencer rule Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar