Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kalkıyor... avrupa treni 1-2...

Sufi

Öne çıkan mesajlar

eu'da oynayanlar kimler? orada bir tamer çalıştırıyorum. taming 85'e geliyor. incik boncukla 100'ü geçiyor. şimdilik pek işe yaramasam da çok yakında (magery'yi de 80'lere falan ulaştırdığımda) bir ww falan da yetiştirip pvm için hemen hemen hazır olacağım. bazı akşamlar falan toplansak da güzel güzel yerlere turlar düzenlesek, şenlensek diyorum... bireysel olarak yapılabilecekler ice dungeon'da ogre lord öldürmenin ötesine pek geçemiyor.[hline]Her hakkı mahfuzdur. © 1970-2003
Sosyal ağlarda paylaş

tamer'ım zaten peacemaker/tamer. tek başına bişey yapılmıyor demedim zaten. grup olarak daha büyük maceralara da atılabiliriz demek istemiştim. ama gördüğü kadarıyla avrupa'da pek aktif değiliz :)[hline]Her hakkı mahfuzdur. © 1970-2003
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sufi, 24 July 2003 19:09 tarihinde demiş ki:
eu'da oynayanlar kimler? orada bir tamer çalıştırıyorum. taming 85'e geliyor. incik boncukla 100'ü geçiyor. şimdilik pek işe yaramasam da çok yakında (magery'yi de 80'lere falan ulaştırdığımda) bir ww falan da yetiştirip pvm için hemen hemen hazır olacağım. bazı akşamlar falan toplansak da güzel güzel yerlere turlar düzenlesek, şenlensek diyorum... bireysel olarak yapılabilecekler ice dungeon'da ogre lord öldürmenin ötesine pek geçemiyor.[hline]Her hakkı mahfuzdur. © 1970-2003

valla o işlemi cok yaptım ben darkla
deamon la yada guildden birileriyle kac aksamdır yapıyorum ama pingler boyle olduğundan beri bi aktivitem yok
bu arada ben tank deli :)[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...