Streetlife Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 merhabalar arkadaşlar ben bir server kurdum arkadaşlar arasında takılmak için fakat ne hikmetirki dışarıdan hiç bir kişi servera girmeyi başaramadı hep server ismini görüp tıkladıktansora connectingte kalıyor bunu nasıl düzelte bilirm acaba ha buarada unutmadan paticik bir arkadaşımız gayet detaylı bir şekilde no-ip.com sitesinin yapmış olduğu program hakkında bilgi vermiş saolsun onun dediklerini adan zeye atlamdan yaptım fakat halen connectingte takılıyor bunun bir ufak noktası var ama neresi bu konu hakkında yardımcı olabilecek arkadaşlara çok minnehtar kalıcam saygılarımla ha birde sp2 kullanıyorum tüm fairwallar kapalı....[signature][hline] ICQ154713300 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 belki modemin fire walli açiktir[signature][hline]Arqas UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeria Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ulen kenan brseyi beceremedin:D[signature][hline]Xeria Uo Owner Gelecek AydınLanıyor..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar