Cuce Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 1. link süper 2. link kırık[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 2. linkten resimler[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Lego da güzel Knex de güzel. Ancak unutma ki Knex'in de technic olanı var :) Dahası bildiğin Knex ile zaten mekanik şeyler üretilebiliyordu. Bende haaala dolapta durur o knex ler küçükken amortisörleri olan kamyon yapmıştım benim başyapıtımdır kendisi. Atmaya kıyamadım onları :)[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 valla bence ikisi de süper. lego ile yaptığım f1 arabası vardı. k`nex'le de uçak yapmıştım bayaa da güzellerdi. ayrıca diablotg: eğer kinetix anlayarak girdiysen; doğru bile anlamadan ters ters cvp verme. k`nex anladıysan; komik değilsin =/[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 k'nex bir arabam vardı. ondan motor yapmıştım. hey gidi günler hey be..[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Bende Sarı Kutusu vardı onun en küçüğüdü ahh. Mavisini almak istemiştim hep bavul gibiydi :D[signature][hline]MySpace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 lego technics varken knex ne gereksiz bişeydir..[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ya burdan aldığım gazla legonun sitesini inceledim, ya mindstorm nedir öle robot falan yapıp programlayabiliyomuşuz :) Kitabı bile var[signature][hline]Mekteb-i Sultani [Bu mesaj Saykoleo tarafından 02 Ekim 2005 10:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Kinex iyidir. Küçükken almıştım böyle siyah özel bi kutusu vardı hatırlıyorum.[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Ehueh bende knexlerle bizim yemek masasını langırt yapmıştım süper olmuştu.. Hakkat güzel şey bunlar..[signature][hline] Mana alassë equë inyë Turk!!! K.S.D.M.P.A.L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 knexler estetik açısından kötü ama, gerçekci durmuyor. legolar statik model gibi duruyo resmen.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ben knexlerle shotgun yaptığımı bilirim :horace: legolarla kale yapar, ardından karşısına topçu taburu kurar (knexlerle tabii) kaleyi yıkardım. yaptığımşeyler hep vahşet üzerineydi :horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 bende knex starter set gibisinden birşeyler var, biraz önce buldum. ayrıca lego çok daha iyi bence. lego technicteki olayları yapmak için bazen kullanım kılavuzu bile yetersiz kalıyor. ayrıca aşmış technic modelleri vardı yanlış hatırlamıyorsam. barkod okuyan kamyon, amortisörlü ve motorlu piskopat arabalar vs. ama knexte benim tek eğlenceli bulduğum şey, roller coster türevi şeyler. onlar da zaten aslında knexi ünlü yapan olaylar değil mi ;)[signature][hline][email protected] Level 46 Grunt Stormwaker the Tauren Druid of Dunemaul Realm, Private of i Am Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ya görüyorum resimleri vinç falan yapmışlarda, bunlar zaten vinç yapılsın die yapılmış parçalar deilmi? yok aldığım 65716531 paketin içinden çıkan parçalarla vinç falan yapılmaz. gider alırsın lego vinç paketini yaparsın, gider alırsın gemi paketini yaparsın. bence yratıcılığı sınırlıor böle olunca. ama knexte öle bişi göremedim. yinede legoları daha çok severim :horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 legoların eskiden parçaları dediğin gibi özel parça yoktu, birkaç kancası falan vardı. Şimdi parçalar bütün bütün oldu. Eskiden standart parçalr ile modeller yaparlarken şimdi her modelin özel özel parçaları var. Özel yapılmış parçalar birtek bazı camlardı. Birde vinçlerin metalden kancaları idi (metal olunca ağır oluyor ipler dolanmıyor diye oda:).) Şimdi lego bozdu. Parça sayısı düştü fiyatlar 400-500ytl altına inmiyor eskiden günümüzün fiyatına göre 70-80ytl ye gelen modeller şuan 400ytl civarı. bende en az 3milyarlık lego var bi bavul vermiyorum kimseye:).[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesela robot modeller için bilgisayar parçalar var böyle kalıp gibi, eski lego zihniyeti olsa idi bu bilgisayarı bile usb girişi çıkışı, pil kısmı, işlemci, gösterge ışıkları şeklinde yaptığın modelin içinde dağıtılacak şekilde parçalara ayırırlardı, kendi istediğin gibi yerleştirirdin kabloları ile bağlardın. Hepsi bütün halde oluyor oynuyamıyorsun şimdi. Legonun ilk motoru ucundan + çubuk çıkan bir motor idi. Küp gibi lego parçası idi. Direk bağlıydı yani. 2.yapılmış motoru ise daha kuvvetsiz bir motor ama bu motor direk çıkışa bağlı değil, içinde dişliler var torka çeviriyor. Eskiden motoru tekere bağlasan tork yetmez araç ilerlemezdi, dişlileri böyle öğrendim. Şimdiki motorlarda ise dişlileride motorun içine koymuşlar direk tekere bağlıyorsun dişli küçültmeden falan, araç rahat rahat ilerliyor. Yaratıcılığı kısıtlıyor yani.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: Chemical, 02 Ekim 2005 00:34 tarihinde demiş ki: said: Syn, 01 Ekim 2005 22:21 tarihinde demiş ki: Legoyla K'nex tamamen farklı şeyler lego dediin çocuk oyuncaı(Bence) ancak Knex işin biraz tekniğine girio lego teknik ve 10-15 tane dişli tipi, hidrolik sistemler ve 2 tür motoru, ışıklandırma sistemleri ile kinexlerden çok daha karışık ve yaratıcılık ister:) Lego Technic bambaşka bişi naptın ya Ona bakarsan bende almıştm şerefsizm cyborg gibi bişi yapmıştm 4.sınıftayken süperdi hatta kutunun üzerinde +18 fln yazıodu.. Bnm dediim hani bu takmalı duplo vs. onnarı diom[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Bnm knex mavi kutu+siyah kutu+bide 3 parça motordan oluşuo.[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 bende kinex arıyorum nereye koymuştum ben bunları ya[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 legodan gerçek anlamda robot yapıolar japon ark lar[signature][hline]Bi dostum olsa yol macersaına çıksak..sadece yaya olarak bi yere varmak hedefimiz olsa...yorulsak perişan olsak ama eğlensek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 bende istemediğiniz kadar var , isteyene sembolik bir paraya verebilirim , istanbul olması kaydıyla[signature][hline]FB Sailing Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 kiloyla sat[signature][hline]Bi dostum olsa yol macersaına çıksak..sadece yaya olarak bi yere varmak hedefimiz olsa...yorulsak perişan olsak ama eğlensek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 lego teknik miydi neydi baya hoj şeyleri var aslinda.. o kadar da aşağilamayin lam[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar