Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kinex arıyorum!!

babayigit

Öne çıkan mesajlar

Ya arkadaslar evde gecen gun kinexlerimi gordum (vede bi arkadasın kinexşe yaptıgı silahın vidyosunu görünce gaza geldimde diyebiliriz =) ) nerden kinex bulabilirim gercekten cok istiyorum :)[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock:
Cross my heart and hope to die!
May my end,come tonight...!
Sosyal ağlarda paylaş

bunlar böle legonun sadeliğiinden korkup "ulan bunlarla bişey olmazki bak kinex daha afilli böle büyük büyük öle cark falan yok uğraştırmıyo bunu buraya şunu şuraya bak uzak oldu"
diyip o zamanlar bi anda populer olan kinex sevdalısı gencler muhtemelen coğu lego technics'in tadını yaşıyamadı.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
AliceRoxx, 01 Ekim 2005 22:38 tarihinde demiş ki:
lego ile hep bi gemi yapmadık istedim ama parçalarım yetmedi komşunun bebesininkileri çaldım

ahhahahha super[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Syn, 01 Ekim 2005 22:21 tarihinde demiş ki:
Legoyla K'nex tamamen farklı şeyler lego dediin çocuk oyuncaı(Bence) ancak Knex işin biraz tekniğine girio
lego teknik ve 10-15 tane dişli tipi, hidrolik sistemler ve 2 tür motoru, ışıklandırma sistemleri ile kinexlerden çok daha karışık ve yaratıcılık ister:)[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...