babayigit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Ya arkadaslar evde gecen gun kinexlerimi gordum (vede bi arkadasın kinexşe yaptıgı silahın vidyosunu görünce gaza geldimde diyebiliriz =) ) nerden kinex bulabilirim gercekten cok istiyorum :)[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock: Cross my heart and hope to die! May my end,come tonight...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 bende istiyorum ama onalrı nası birleştircez biz ?[signature][hline][Bayrakları Bayrak Yapan Uğruna Dökülen Kandır] Beyaz Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 kinex dediiniz legoydu dimi?[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Hayır lego degil..ya bildigin kinex işte onların birbirine birlesmesi icin yerleri var..[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock: Cross my heart and hope to die! May my end,come tonight...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Legoyla K'nex tamamen farklı şeyler lego dediin çocuk oyuncaı(Bence) ancak Knex işin biraz tekniğine girio[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 git Bi Kinetix bayisine al kardeşim heryerde var kinetix git Jump al niye illa kinetix[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir. The Scientist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 diablotg go away! Syn +1 kinex ile böyle aşmışlıklarda yapılıyo yani =) http://forum.paticik.com/view.php?id=146780[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock: Cross my heart and hope to die! May my end,come tonight...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 ya bişi dicem lego rulez...[signature][hline]:utaniem: Do you like my stupid hair? :utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 yok öle deme kniex le araba bile yapılıyo böle dütt dütt motorlu falan[signature][hline][Bayrakları Bayrak Yapan Uğruna Dökülen Kandır] Beyaz Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 aah ah zamanında knexler vardı şimdi aklıma getirdiniz.. peh peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 lego ile hep bi gemi yapmadık istedim ama parçalarım yetmedi komşunun bebesininkileri çaldım[signature][hline]:utaniem: Do you like my stupid hair? :utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 muahuaha alice[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Büyük oyuncak mağazaların da satılıyor olması lazım... Ama o silahtaki mekanizmayı yapmak baya bir zor olsa gerek...[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 bunlar böle legonun sadeliğiinden korkup "ulan bunlarla bişey olmazki bak kinex daha afilli böle büyük büyük öle cark falan yok uğraştırmıyo bunu buraya şunu şuraya bak uzak oldu" diyip o zamanlar bi anda populer olan kinex sevdalısı gencler muhtemelen coğu lego technics'in tadını yaşıyamadı.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Aah ah bende küçükkene oynardım onlarla ne çok severdim... Araba yapardım sonra en uzağa hangisini uçurucam diye yarıştırırdım... Ama silah filan yapmadım hiç.Gerçi bi denemek lazım:D[signature][hline]Gerçekler acıdır... O zaman bu dünyada tek gerçek şey biber! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 said: Gothic, 01 Ekim 2005 22:18 tarihinde demiş ki: bende istiyorum ama onalrı nası birleştircez biz ? Özel parçaları var onlarla birleştiriyorsun, legoya az buçuk benziyor.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 bende bir canta war oyle canta halinde satarlardı eskiden off ne eglenirdim beee[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 yeni yüzyıl gazetesi vermişti baya önceden, hergün 4-5 parça veriyorlardı hala saklıyorum :) knexlerimi[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Babayiğit' e sat veya ver Forgiver, sevap kazanırsın :)[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 knex alıcam yarın toyzarus dan :D[signature][hline][Bayrakları Bayrak Yapan Uğruna Dökülen Kandır] Beyaz Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 said: AliceRoxx, 01 Ekim 2005 22:38 tarihinde demiş ki: lego ile hep bi gemi yapmadık istedim ama parçalarım yetmedi komşunun bebesininkileri çaldım ahhahahha super[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Bombacı fazla gaza gelme ama, camı çerçeveyi indirirsiniz aşağıya. Sen kinexden bile bomba yapmaya çalışırsın, biliyorum seni ahaha[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 felsefe isteyenler derin düşüncelere dalmak isteyenler lego oynasın, işin gırgıtında olanlar, yüzeysel düşünenler, action isteyenler kinex[signature][hline]Yaptıklarımız imzamızdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 said: Syn, 01 Ekim 2005 22:21 tarihinde demiş ki: Legoyla K'nex tamamen farklı şeyler lego dediin çocuk oyuncaı(Bence) ancak Knex işin biraz tekniğine girio lego teknik ve 10-15 tane dişli tipi, hidrolik sistemler ve 2 tür motoru, ışıklandırma sistemleri ile kinexlerden çok daha karışık ve yaratıcılık ister:)[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 legoya basit diyenlere http://members.shaw.ca/atrium/crane/ http://www.holgermatthes.de/bricks/index.htm?http://www.holgermatthes.de/bricks/bucket3.htm[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar