Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kinex arıyorum!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya arkadaslar evde gecen gun kinexlerimi gordum (vede bi arkadasın kinexşe yaptıgı silahın vidyosunu görünce gaza geldimde diyebiliriz =) ) nerden kinex bulabilirim gercekten cok istiyorum :)[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock:
Cross my heart and hope to die!
May my end,come tonight...!
Mesaj tarihi:
Hayır lego degil..ya bildigin kinex işte onların birbirine birlesmesi icin yerleri var..[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock:
Cross my heart and hope to die!
May my end,come tonight...!
Mesaj tarihi:
Legoyla K'nex tamamen farklı şeyler lego dediin çocuk oyuncaı(Bence) ancak Knex işin biraz tekniğine girio[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction..

[b]
Mesaj tarihi:
git Bi Kinetix bayisine al kardeşim heryerde var kinetix git Jump al niye illa kinetix[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.
The Scientist
Mesaj tarihi:
yok öle deme kniex le araba bile yapılıyo böle dütt dütt motorlu falan[signature][hline][Bayrakları Bayrak Yapan Uğruna Dökülen Kandır] Beyaz Pati
Mesaj tarihi:
lego ile hep bi gemi yapmadık istedim ama parçalarım yetmedi komşunun bebesininkileri çaldım[signature][hline]:utaniem: Do you like my stupid hair? :utaniem:
Mesaj tarihi:
bunlar böle legonun sadeliğiinden korkup "ulan bunlarla bişey olmazki bak kinex daha afilli böle büyük büyük öle cark falan yok uğraştırmıyo bunu buraya şunu şuraya bak uzak oldu"
diyip o zamanlar bi anda populer olan kinex sevdalısı gencler muhtemelen coğu lego technics'in tadını yaşıyamadı.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Mesaj tarihi:
Aah ah bende küçükkene oynardım onlarla ne çok severdim... Araba yapardım sonra en uzağa hangisini uçurucam diye yarıştırırdım...

Ama silah filan yapmadım hiç.Gerçi bi denemek lazım:D[signature][hline]Gerçekler acıdır... O zaman bu dünyada tek gerçek şey biber!
Mesaj tarihi:
said:
Gothic, 01 Ekim 2005 22:18 tarihinde demiş ki:
bende istiyorum ama onalrı nası birleştircez biz ?

Özel parçaları var onlarla birleştiriyorsun, legoya az buçuk benziyor.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?
Msn Spaces
Mesaj tarihi:
bende bir canta war oyle canta halinde satarlardı eskiden off ne eglenirdim beee[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
MSN
g3nk
Mesaj tarihi:
said:
AliceRoxx, 01 Ekim 2005 22:38 tarihinde demiş ki:
lego ile hep bi gemi yapmadık istedim ama parçalarım yetmedi komşunun bebesininkileri çaldım

ahhahahha super[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?
Mesaj tarihi:
Bombacı fazla gaza gelme ama, camı çerçeveyi indirirsiniz aşağıya.
Sen kinexden bile bomba yapmaya çalışırsın, biliyorum seni ahaha[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?
Msn Spaces
Mesaj tarihi:
felsefe isteyenler derin düşüncelere dalmak isteyenler lego oynasın, işin gırgıtında olanlar, yüzeysel düşünenler, action isteyenler kinex[signature][hline]Yaptıklarımız imzamızdır
Mesaj tarihi:
said:
Syn, 01 Ekim 2005 22:21 tarihinde demiş ki:
Legoyla K'nex tamamen farklı şeyler lego dediin çocuk oyuncaı(Bence) ancak Knex işin biraz tekniğine girio
lego teknik ve 10-15 tane dişli tipi, hidrolik sistemler ve 2 tür motoru, ışıklandırma sistemleri ile kinexlerden çok daha karışık ve yaratıcılık ister:)[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
  • Yeni Oluştur...