hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 kederliyim ulan offf o kadar haklısın ki dayanmıyorum buna okadar güzelsin ki çok çirkin kaldım yanınıda korkum yaralanman hayatta o kadar yalnızsın ki dayanamıyorum buna o kadar sıcaksın ki çok soğuk kaldım yanında korkum yaralanman hayatta hayalperestsin güzel eller peşinde çok gençsin, yanlış insanlar kalbinde hayalperestsin güzel eller peşinde çok gençsin, çok gerçeksin bu yüzden çok güzelsin o kadar haklısın ki dayanamıyorum buna o kadar güzelsin ki çok çirkin kaldım yanında korkum yaralanman hayatta hayalperestsin güzel eller peşinde çok gençsin, yanlış insanlar kalbinde hayalperestsin güzel eller peşinde çok gençsin çok gerçeksin bu yüzden çok güzelsin hayalperestsin güzel eller peşinde çok gençsin, yanlış insanlar kalbinde hayalperestsin güzel eller peşinde çok gençsin çok gerçeksin bu yüzden çok güzelsin hayalperestsin, hayalperestsin hayalperestsiin bu yüzden çok güzelsiiiin oof ulan[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 en sevdigim sarkisi teomanin =(((( süper bi sarki.............[signature][hline]lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 şarkı dinlediğin için mi kederlisin, yoksa kederli olduğun için mi dinliyosun şarkı güzel bu arada[signature][hline]iloveyounatalie.iloveyouforever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 kederli olduğum için dinliyorum[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre2372 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 bence sana tavsiyem kederliysen tavsiye olarak al bu sarkiyi grup 84 - sevdigimi baskalariyla yada irem-hayalet sevgilim insana bu kadar dokunan sarkilar ben az dinledim zevk ve renkler tartisilmaz tabiki[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 ben bole eminem lose yourself dinliyorum o zaman kederleniyorum da ondan sordum. niye kederlendiğimi de bilmiyorum ama kederleniyorum.[signature][hline]iloveyounatalie.iloveyouforever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 iyide beni anlatan şarkı bu başka şarkı arayışında değilim teşekkür ederim[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre2372 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 anladm kusura bakma ama tavsiyem bi gun aklina gelsin pisman olmazsin ok ?[signature][hline]Hic kimse bilmez bilemez gonul ister ama sevemez surukler pesinden askin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 ok. saol[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 =) sarkıyı dinledim hemen..epeydir dinlemiodum[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: fastreload, 29 Eylül 2005 23:40 tarihinde demiş ki:reddedilirsem çokta şeyimde olmaz açıkçası dey gidi deeey :)[signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c 1 0 2 . 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 teo nun sarkısıydı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 oooff ya hayalperest olmak coook gussseeellll!!![signature][hline]mutluluk bile acı werıyor çunku sonu war biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: Giovanni, 02 Ekim 2005 16:17 tarihinde demiş ki: said: fastreload, 29 Eylül 2005 23:40 tarihinde demiş ki:reddedilirsem çokta şeyimde olmaz açıkçası dey gidi deeey :) hakkaten ya teey tey[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Gemiler.[signature][hline] Aşk Oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ooo gemiler başka güzeldir[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 hatta lyric bir an için çıksa hayatımdan yanık tenli omuzunda haykırsam maziden, uzaklardan şu anda yanımda deniz rüzgara karışmış güneşte martı sesleri vardı gülüşlerde, gülüşlerde, gülüşlerde... sen geçerken sahilden sessizce gemiler kalkar yüreğimden gizlice sen geçerken sahilden sessizce gemiler kalkar yüreğimden gizlice bir an için çıksa hayatımdan yanık tenli omuzunda haykırsam maziden, uzaklardan şu anda yanımda deniz rüzgara karışmış güneşte dalga sesleri vardı gülüşlerde, gülüşlerde, gülüşlerde... sen geçerken sahilden sessizce gemiler kalkar yüreğimden gizlice sen geçerken sahilden sessizce gemiler kalkar yüreğimden gizlice sen geçerken sahilden sessizce gemiler kalkar yüreğimden gizlice sen geçerken sahilden sessizce gemiler kalkar yüreğimden gizlice sen geçerken sahilden sessizce gemiler kalkar yüreğimden gizlice sen geçerken sahilden sessizce gemiler kalkar yüreğimden gizlice...[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar