Masteis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 ya ben şimdi akvaryumu temizlemek için balığı çıkartmıştım ordan başka küçük bi akvaryuma almıştım.Diğer akvaryumdaki su 1.5 haftalık temizleyecektim üşenmiştim.Bugün bi bakayım dedim içinde yüzen 10-15 tane solucanımsı(1cm,1.5cmlik)şeyler vardı.Lan bunlar ne falan dedim noluoz.Zaten tiksendim direk elleme akvaryumu.Benim müthiş aklım ya onları alkollü su ile gebertmeye çalışıp suyun içine döktüm ve hepsi aşağıya çöktü.Onlardan kurtulmanın yolu temizlemekte şimdi o suyu boşaltırken uyuz olurum ben bu minik şeylere auhyudıfhuog ayy çok iğrençler edik: asıl soruyu unuttum :) bunlar nedir nasıl kurtulunur bunlardan [Bu mesaj Masteis tarafından 02 Ekim 2005 01:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 kurtcuk işte , bulursan banada söyle diyecem ama benim için çok geç artık :( zamanında benimde papağanımın kafesinde çıkmıştı , sırfbu yüzden ev meclisi onu evden gönderme kararı almıştı :([signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 balığın yawruları olmasın[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 kaka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Balık yavrusudur bea o ne oyle gunlerle falan solucan olmaz ne oyle okyanus mu o[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 said: Angelotti, 02 Ekim 2005 01:23 tarihinde demiş ki: kaka ? evet bana da öyle gibi geldi. Balık kakası öyle oluyo[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 balık boku yani[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 canlı gibimiydi yoksa ole bos bos dalgalanaıyomuydu[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 balık kakası..[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder, And I miss you like hell... And I'm feeling the stars... I miss your laugh, I miss your smile, I miss everything about you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 katillllllllllllll katilsin sennnnnnnnnnnn balık kakasını öldürdünnnnnnnnnnn !!!!!![signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 olm bildiğin solucan işte dalganmak değil yüzüyor bildiğin ama kurtcuk olabilir evet.Birde öncedende yaşamıştım bunu çoook önce.Kova gibi birşey kurup kanat yapmışlardı acayip sorun yaşamıştık ucuyordu cidden şakam yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Evolution!! 2 günde evrim geçirip dünya yı ele geçirecekler :P[signature][hline]MySpace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hamatula Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Kaka abi kaka o ...korkmayın...sifonu çekin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 içinde balık ölmüştür suyunu değiştirsen balıkların artık .. ? ... suyu değiştirmezsen yakında tosun tosun amfibien balıkların olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 benim hamsterda da oldu bi sürü beyaz beyza kurtcuklar byle walla içine omomatik falan döktüm ben sonra baya bi çalkaladım küwette:) geçti ama hamsterım öldüü:([signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 la onlar yavrudur be yaf[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nba Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 sinek lavrasıda olabilir[signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ya nie oldurdunki onlari millet parayla alıyo yem niyetine , ohooo... tubiflex tir buyuk ihtimal[signature][hline]´´dUAlİSt´´ wow-eu BL@horde - Doomish/Ud@priest LvL ?? wow-eu BL@alliance - Dualist/NE@Druid LvL60-retire pembe pati o.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: Lonely, 02 Ekim 2005 02:46 tarihinde demiş ki: katillllllllllllll katilsin sennnnnnnnnnnn balık kakasını öldürdünnnnnnnnnnn !!!!!! :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar