arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 baş ağrısı sigara paketi zarar görmüş bir beden her yerde kan halisülasyonlar ilüzyonlar ve tabiki tekrar baş ağrısı başım dönüyor burnum kanıyor görüntü bulanıklaştı heryerde kan var heryerde ölüler var... "başım ağrıyor" o bana yardım eder o gelir yanıma__gerçekmi yoksa hayal mi başım dönüyor düşüyorum zorlanıyorum kalkmakta ölemiyorum bile_son bir umut ha gayret olacak gibi sanki tutun ve kalk ha gayret son bir çekiş hayattamıyım ayaktamıyım öldümmü düştümmü NERDEYİM..![signature][hline]-can i be a vampire? -come with me... -where? -here...hrgttt(ısırma efekti) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 umarım hayattasındır =)[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 cok gusel olmuş!!![signature][hline]mutluluk bile acı werıyor çunku sonu war biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar