Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Arkadaşlar ben Ksk Anadolu İletişim Lisesi Halkla İlişkiler Bölümü Öğrencisiyim..Alan Ögretmenimiz bana bir anket görevi verdi ve sizle paylaşmak istedim.. Bu şekilde: Ad: Yaş: Meslek: Eğitim Durumu: Şehir: Soru1: İzmirde Yapılcacak en büyük Etkinlik nedir?(en yakın tarihte) Soru2: Universiade nin İzmirin tanıtımındaki olumlu ve olumsuz yönleri nelerdir? Eğer yardımcı olursanız cok sevinirim.Ama geyik olmasın ltfen[signature][hline]I'm walking in Darkness alone , with my dead dream and rotten body... The God cursed us but we never select the Light way..And The Devil gave to Tzimisces some reward..And We never forget it's say: Death isnt hard,if you select real way.. Arndiol Khadgar Dunedain DragonFire the Vampire
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Ad: Gokhan Ekin Yaş: 19 Meslek: Öğrenci Eğitim Durumu: Üniv öğrencisi okuyor Şehir: izmir Soru1: İzmirde Yapılcacak en büyük Etkinlik nedir?(en yakın tarihte) valla büyüklük göreceli bi kavram 1-2 ekimde özdere de tr ağırlıklı rock konseri var ozzyde de yabancı ağırlıklı bi tane var =) bilmiyorum sen tam ne kastettin aklıma bu geldi Soru2: Universiade nin İzmirin tanıtımındaki olumlu ve olumsuz yönleri nelerdir? olumsuz yönü insanların yapışması millete ablaaaa abbiiii diye yalanmaları bir ton zımbırtı istemeleri msn icq nolarına kadar almaları olumlu bi ton diye abartı yapılıyor ama küçük çaplı denebilcek bi reklam oldu. bu tarz programlar çok çok takip edilen birşey değil bir f1in dörtte biri reklamı olmadı. en azından ilerde olimpiyat olursa ist gibi karışık irenç trafiği olan bi yerdense bi çoğu tesisi hazır olan akıcı trafik rahat şehir tarzıyla biraz daha öne çıktı ne bilim pek bi + - olmadı =) ama izmirde güzel değişiklikler yaptı belediye o da bize yaradı =)
LethE Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Ad: Efe ÖRmeci Yaş: 19 Meslek: Öğrenci Eğitim Durumu: lise mezunu Şehir:izmir Soru1: İzmirde Yapılcacak en büyük Etkinlik nedir?(en yakın tarihte) Şubat haggard konseri Soru2: Universiade nin İzmirin tanıtımındaki olumlu ve olumsuz yönleri nelerdir? Ben pek bi eylendim çalışırken , tanıştık kaynaştık.. genelreklam iyiydi.. ama şehir halkı için işkenceydi.. otobüsler vapurlar herşey universiada endekslendi..[signature][hline]Bıktım..
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 beyler yazanlar için tşkr ederim ;) dahalarınıda bekliyoruz[signature][hline]I'm walking in Darkness alone , with my dead dream and rotten body... The God cursed us but we never select the Light way..And The Devil gave to Tzimisces some reward..And We never forget it's say: Death isnt hard,if you select real way.. Arndiol Khadgar Dunedain DragonFire the Vampire
ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Ad:anıl Yaş:18 Meslek:öğrenci Eğitim Durumu:kısmetse üniye gidicek deilse sınava giricek Şehir:izmir Soru1: İzmirde Yapılcacak en büyük Etkinlik nedir?(en yakın tarihte) bizim arkadaşlarla çok büyük parti var çok yakında:D.dier etkinlikleri bilmiom. Soru2: Universiade nin İzmirin tanıtımındaki olumlu ve olumsuz yönleri nelerdir? f1 içinde kayboldu ancak buraya gelen turistler için bi reklam olmuştur.türkiyedeki dier insanlar için bişi olmamıştır[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz.
slayer77 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Ad:Gençay Yaş:18 Maslek:Öğrenci Eğitim Durmumu:Şimdilik lise Şehir:İzmir 1-)İzmirde Yapılcacak en büyük Etkinlik nedir?(en yakın tarihte) İzmir rock festivali ağırlık turk grup ve kişilerinin Live weekend (adı buydu sanırım) Diğeri İzmir Rock Festivali tamamiyle Yurdışında gelen gruplar. 26 Şubat Konser Haggard. 2-)Universiade nin İzmirin tanıtımındaki olumlu ve olumsuz yönleri nelerdir? İzmirin eksiklerini görmesi ve onları düzeltmesi. Tatil için güzel bir şehir oldunu tarihsel bakımdan. Olumsuz tarafı yok.[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Alkol kötülüklerin anasıdır.Ana gibi yar olmaz. Anialeyn - Priest(60) Ellerosse - Hunter
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Belirteyim izmirde yapılacak en yakın tarihli ve büyük çaplı aktivite 2012 Yaz Olimpiyatlarıymş..Bende şaşrdım ama :D[signature][hline]I'm walking in Darkness alone , with my dead dream and rotten body... The God cursed us but we never select the Light way..And The Devil gave to Tzimisces some reward..And We never forget it's say: Death isnt hard,if you select real way.. Arndiol Khadgar Dunedain DragonFire the Vampire
Öne çıkan mesajlar