Rubens Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Beyler Ben knightonlineranking'e girdim ve gördüklerime inanamadım +9/19 dex rogue cthin armor shell pad daha aşagıya indim +10/100 psion shardı gördüm aklım durdu +10 shadı olan bir 55 lvl asaisan i bile kimse tutamaz adamlara healal olsun ne diyim bizde hala bir shard almaya çalışıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thefire Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 are u malanzi....azuhuahhaa..naasil tutamaz oyle bit tutatlar ki ustune hamile birakirlar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 thefire 55 de sonra skill aclıor .ç.. gerisi daha ii damage için ... +10 shard ın var 2 tane +9 chitin shell set giyoyrsun ... bunları giyen adamın inanki diğerleri sırf uniqedir .... sen bunu durdur hatta 411 durdursun +8 raptor vericem .[signature][hline]Name: Akurah Nation: Hunter/Karus Job: Paper Rogue/Archery Level: 54 Clan: Supernova Server: Diez Np:5xx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 411 kendini durdursun ilk :lol:[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 verceksen ben durduriim..[signature][hline]*A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn*an uben tanatha le faelas* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Ne verecem :lol: :-p[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 sen deil lupin di galiba +8 raptor ver aliim dedim :)[signature][hline]*A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn*an uben tanatha le faelas* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rubens Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Benim olsa tutamazlar saten daha 56 lvlim 12xxx Np kasmıştım +6 dual mirageyle :) ama işte +10 shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aziiizzz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Asker olduk ve kirlendi KO!!!!! çivisini çıkardınız bu KO nun....Sırf geyik için girmek adama daha az koymasına sebebiyet veriyor....millet +10 lara boğulmuşken biz sabahın 5 lerine kadar geyiğin hükümdarlığında oyundan zevk almaya çalışan bir kaç kafadardık teeeee zamanında....Onlara bakıyorum hala aynı muabbete açık, oyunu sadece eğlence amaçlı bir güdüyle oynamaya inadına devam ediyorlar..... Ben bu oyunun Noob uyum ama sizde geyiğin Noob usunuz ahuhuhu +10 abazaları!!!! Bitsin şu askerlik sizi geyik manyağı yapacam ahuhuuh piskopatlığım tuttu gene ....{zzZZZ???}[signature][hline]Nick:aziiizzz Clan:BLooD SKuLLs Mission:Asistan Carakter:Warrior , 5x , Provoker Server: Diez..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aziiizzz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Biri beni durdursun 2 Raptor vercem +10 hemde yaaaaaaaa Zuhahahah !!!![signature][hline]Nick:aziiizzz Clan:BLooD SKuLLs Mission:Asistan Carakter:Warrior , 5x , Provoker Server: Diez..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rubens Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Ben Bıraktım rahat ettim ohh ne güsel dur şu lvli atlıyim bugün %10 aliyim yada şu yeni skill bir açılsa Gibi geyiklerden uxaklaştım Ohh alahım ne güsel şemiş knightsiz hayat haehaehheaheheah :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar