pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 bir sılah aldıgımda aynı cins sılahın poison luda aynı karakter atagını veriyor poisonsuzuda.ama ne işe yaradıgıını bilmiyorm birde elektirik atagı var bunun yaptıgı sey adamı kitlemekmi saldırdın he atak ne kdar sure kıtlıyor gercekten ıse yarıyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devil_May_Cry Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 posion atağını güçlendiriyor ve damage yukseltiyor hee lightınıng adamı kittliyor adamın lightınıng resistans bağlı adamın lightınıng resistans 100 ise hiç kitlemeye bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 peki bu durumda hangisi daha mantıklı ??? şöyle bir amacım var cz de patikada gorunmez olup gelen magelere 5 li yapıstırcam ilk vurustan sonra kacmamaları ıcın light dahamı mantıklı olur acaba :) [Bu mesaj pisikopat_5 tarafından 01 Ekim 2005 10:35 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj pisikopat_5 tarafından 01 Ekim 2005 10:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 enion bow bulabilcenmi peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 ewt bulabilirm poison derseniz iron +7 lighht derseniz enion +7 alcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 eğer lr damageli silah dediği gibi stun vuruyorsa kesinlikle enion al ama dikkat et dupe olmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 kacarlar bow kitlemez kolay kolay iron al sen[signature][hline] Old KO , UO , MU Online Player l oQo l rApbOy l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 enion al hem havası olur :D[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: T__T Server : Ares Lvl: 5x np: 6xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 iron +8 al sen en havalısı o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 said: Metakuso, 01 Ekim 2005 15:46 tarihinde demiş ki: iron +8 al sen en havalısı o :D Pembe pembe ne havalı olur :) Enion daha havalı :D[signature][hline]Final Fantasy 7-8 bulunanlar pmden irtibata geçerse bir şekilde almak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FR_ Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 lan enion bow u nerden buldunuzzzzz?[signature][hline]Char:_FR_ Server: Beramus Lvl: 57 Clan: Eagles(daaldı lan nooldugunu annamadım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 said: _FR_, 01 Ekim 2005 16:33 tarihinde demiş ki: lan enion bow u nerden buldunuzzzzz? yerde bulmuşlar :D bende bi ara yerde shard görmüştüm ama düşüren adama teslim ettim :D[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: T__T Server : Ares Lvl: 5x np: 6xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KK-PoWeRsLaVe-TR Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 banada mısırdaki dedemden enion +8 kalmışdı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 yaw görünmez olup 5 li ok atmak ? şimdi arher/assasin im hikayesi anlatma[signature][hline]K.Mltn bir de banlamasalar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ewt hide basıcam pusuya yatıcak ustume gelene cakıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beverly Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 hayal gücü , fantazi arabesk , rüyalar alemi , sırlar kapısı , 6. his , etme bulma dünyası... umarım shower ın 5 ini de tutturursun , umarım tutturunca adamı bi 'archer olarak' stun da edersin. ama bunu yapmak yerine yanına 1 ya da 2 archer arkadasını daha alsan hb ön veya arkasında pusuya yatsan hide olup, range e girene hepiniz hunter sallasanız da adamı ambole etseniz daha endamlı daha edalı daha mümkün bi hareket olmaz mı sevgi kelebeğim patim benim ?[signature][hline]Server:Beramus Nick:joaquinn Class:AssassiN LvL:61 Clan:Weiwuer NP:103xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 aslında daha mantıklı olabilir ama 55+ olan arklar hemen asasian oldukları ıcın bu kısıyı bulmak zor oluyor birde nedense soyle bencıl bir dusuncem var. party kurup 12-23 NP ler alana kadr. tek basıma 50-50-50 daha cabuk kasarım gibi ama senın dedıgın daha mantıklı peki 1100 karakter atagı ıle 5 li skill crimson set giyen bir mageye kac damage vurur.Yada kac tanesı hefını buluyor biriniz enion al kitler diyosunuz biriniz kıtlemez dıyosunuz oda ayrı bir celıskı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Ben kullandım +7 !! kitlemiyor abicim!![signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar