SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 >>"İyi günler size önemli bir konuda yazacağım... Ben Beritanlı >>Aşiretine mensup bir gencim... Biz tam bir konar göçer Türkmen yörük >>aşiretiyiz... her yönümüz yörük kültürüdür... bizlere dedemin de >>anlattığı gibi yıllardır batılı istihbarat örgütlerinin diğer türkmen >>aşiretlerine de yaptığı gibi kürtlük propagandası sonucunda >>insanlarımızın önemli bir kısmı kendini Türkten ayrı birşey >>zannetmektedir... aynı şey Karakeçili Türkmenlerine de yapılmıştır >>fakat insanlar tarihini araştırdıkça Türklük gerçeği ile >>karşılaşmıştır... şuan 3 arkadaşız... birimiz Karakeçili birimiz >>Badıllı yani Beğdili Türkmeni bende beritan Türkmeniyim... Karakeçili >>arkadaşım sırf bunun için Kırıkkale'ye ve Kütahya'ya gitti ve oradaki >>Karakeçililerle her şeylerinin aynı olduğunu ve dokudukları kilimlerin >>motiflerinin bile aynı olduğunu gördü... Söylenenlerin propaganda >>değil koskoca bir gerçek olduğunu gördü... Araştırdı ve Kayı boyuna >>mensup olduklarını ve Osmanlının kuruluşunda var olduklarını gördü... >>Ve gözümüzün önünde Türkçeden başka bir dil konuşmayacağına yemin >>etti... Badıllı arkadaşım Türk olduğunun zaten farkındaydı ama >>araştırmamıştı... Araştırdığında 24 Oğuz boyunun olduğu ve onlarında >>Beğdili boyunun ta kendisi olduğu gerçeğini gördü... Akrabalarının >>soyadlarının Beydili Beydilli Baydilli Baydil ve Badıllı olduğunu >>zaten biliyordu... Bir an doğunun üzerinde nasıl bir oyun oynandığını >>konuşmaya başladık... Türk olmamıza rağmen nasıl Türkten ayrı bir şey >>zannettirdiler bize diye düşündük... Ve o gün bizlerde Türkçeden başka >>bir dil konuşmamaya yemin ettik... Ve harıl harıl Türk tarihi okumaya >>başladık... Kürt sözünün tarihte ilk defa Orta Asya'da Elegeş >>yazıtlarında geçtiğini öğrendik.. Alp Urungu Beğleri idi ve öz be öz >>Türk idi... sonra düşündük Kürt ne demekti... İlk defa farkettik ki >>konuştuğumuz Kürtçe dediğimiz dilde Kürt diye bir kelime yoktu... Bunu >>neden daha önce düşünmediğimize yandık.. Anlaştığımız dil ise Türkçe . >>Ben Zazaca konuşuyorum hiç anlamıyolar... Onlar Kürtçe konuşuyolar ben >>anlamıyorum... Anlaştığımız dil tabii ki Türkçe... Beritan sözünü >>araştırdım tamamen Türkçe bir kelime... Göçer göçebe >>anlamında...Yörükleri araştırdım. Her şeyimiz aynı... Çok yaşlı >>dedelerimize danıştım, çok önceleri yalnızca Türkçe konuştuğumuzu >>söyledi... Anladık ki bizler öz be öz Türküz... şimdi ise yeminimizde >>olduğu gibi Türkçeden başka bir dil konuşmuyoruz... Vatanımıza sımsıkı >>bağlandık milli kimliğe sımsıkı bağlandık... Bekliyoruz ki vatansever >>gazeteciler üniversite hocaları bu konuyu ele alsınlar... Biz >>insanlarımızı uyarıyoruz... Ve inanın insanlarımız Türk olduklarını >>duymak istiyorlar... Koskoca Avşar boyunu Kürt yaptılar... Ama onlar >>bunu yemiyorlar artık gençleri araştırıyorlar Avşarların Oğuz Türkünün >>geniş bir boyu olduğunu öğreniyorlar... Sizleri gazeciliğe davet >>ediyorum... neden gidip Türkan aşiretinin üyeleriyle yaşlıları ile >>röportaj yapmıyorsunuz neden kendine Kürt denmesinden hoşlanmayan zaza >>dedeleriyle röportaj yapmıyorsunuz... Neden Karakeçili Türkmenleriyle >>röportajlar yapmıyorsunuz... Neden Kürt sözünün Türkçe olduğunu ve ilk >>defa Türk yazıtlarında geçtiğini söylemiyorsunuz... Neden Hakkari'ye >>adını veren Türk aşiretinden Saka Türklerinden Akari aşiretiyle >>konuşmuyorsunuz.. Neden Gur Türklerinin Aşireti olan Guran Türklerini >>üniversite hocalarından dinlemiyorsunuz... Fatihin hocası Molla >>Gurani'nin aşiretinin neden kendini Türk saymadığını >>araştırmıyorsunuz... Neden aynı aşiretin Azerbaycan'daki kolu kendini >>Türk biliyorda Kürtçe tek kelime bilmiyorda Türkiye'deki kolu kendini >>Türkten ayrı bir şey sanıyor... Araştırmak bir vatan görevidir.... >>Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır demiş Peygamberimiz...Bu >>araştırmalar terörü bitirir... Çünkü hepsi öz be öz Türk.. Kaynak bir >>sürü... Korktuğunuzu aklıma bile getirmek istemiyorum İnanmıyorum >>da.... Allah aşkına araştırmaya değmez mi?.... Devletin dikkatini >>neden bu noktaya çekmiyorsunuz...lütfen." >> >>Ben üzerime düşeni yapmaya çalışacağım.. Şimdi bu yazıyı karalamak >>isteyenler saldıracaklardır ama böyle yürekli çıkışların, ülkemize göz >>dikenlere en geçerli gözdağı olduğunu düşünüyorum.. >> >>İşte budur.. >> >>Ne Mutlu Türküm demenin bir önemli yolu da budur..[signature][hline]İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." (einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uefa2000 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 çirkin kral hayat hikayeni mi anlattın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 kürtleri genelde bende sevmem ama benimde çok yakın kürt arkadaşlarım var hepsi bir değil yani[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 yok ya uefa2000 ben değilim bana maille gelen bir yazıyı yazdım buraya ve sizinle paylaşmak istedim bu arada hoşgeldin yenisin sanırım.[signature][hline]İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." (einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 yukarıda ki yazı doğruysa neden böle uğraşıyor. bu kuklalar.[signature][hline]İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." (einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=135286[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 evet doğru bunların hepsi bizim gözmüzü korkutmak için yapılan etkinlikler.burda bir konuda bahsedildi bizim o kadar kuvvetliordumuz varken bunlar saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar