gokhaan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 yok hoca yok senin durum farklı. alkol fullllllllllllllllllllllllllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 szlayer hocam o kadar derine inme ya yaşayalım biz hayatımızı hehe bosver sen[signature][hline] Aşk Oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 yaşa hayatını boşver. bida nerde bulcan bu zamanları kızmı yok anasını satayım piyasada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 mavi hiç oldumu sana bilmiyorumda daha demin yağmur yağıyordu saat gece 11'di.Dışarısı zifiri karanlık ve şimşeklerin ışığıyla gecenin 1 snlik aydınlanması...içimi çekiyorum kendimce keşke diyorum kız arkadaşım olsaydı yanımda.Yağmur altına çıkıp ıslanmak sarılıp öpüşmek.Sapıkmıyım ? değilim ama çok güzel bir duygu.düşündükce içim gidiyor[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. Yeni blog güzel blog,cillop blog,arşivli blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: gokhaan, 02 Ekim 2005 03:29 tarihinde demiş ki: yaşa hayatını boşver. bida nerde bulcan bu zamanları kızmı yok anasını satayım piyasada. OOo elini sallasan kısa carpar bea :P Yaa hayatın en güzel felfesesi skimden aşşa kasım paşa dicen ve takılcan kardeşim :D[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Alkol kötülüklerin anasıdır.Ana gibi yar olmaz. Anialeyn - Priest(60) Ellerosse - Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Bak ya bak hüzünlendim şimdi,ekşimiz 2-3 şarap olcaktı onları yudumlayayım bari sonrada uyuyayım.[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. Yeni blog güzel blog,cillop blog,arşivli blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: Masteis, 02 Ekim 2005 03:32 tarihinde demiş ki: mavi hiç oldumu sana bilmiyorumda daha demin yağmur yağıyordu saat gece 11'di.Dışarısı zifiri karanlık ve şimşeklerin ışığıyla gecenin 1 snlik aydınlanması...içimi çekiyorum kendimce keşke diyorum kız arkadaşım olsaydı yanımda.Yağmur altına çıkıp ıslanmak sarılıp öpüşmek.Sapıkmıyım ? değilim ama çok güzel bir duygu.düşündükce içim gidiyor [ /quote] yok sapık değilsin be hocam banada oluyor aynısı sevmöişiz zamanında kahretsın ne yapalım elımızde degıl.[signature][hline] Aşk Oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mavi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Bursadan olan varsa cıksın gelsın harbi diyorum[signature][hline] Aşk Oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mavi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ya msj ı yanlıs atttım pardon masteıs bı ayıkla.[signature][hline] Aşk Oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… gokhaan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ya bende bunu anlamıyom sevgilimle yagmur altında yurumek noluyoki yani yuruyunce. hasata oluyon kardeşim ya. git otur bi kafede sıcak sıcak kahveni iç niye ıslanıyonki. haaaa eger kız arkadaşınla aranda ciddi bişe yksa ıslan. sonuçta ıslakken daha bi hoş gozukebiliyo bazıları:=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… slayer77 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 yaa Masteis izmirde de şimdi yamur yağıyor pfff nerden çıkartın yaa şimdi bende bi hoşş oldum yaa kıs ark anasnı satam gerçi olsada bişe olmas bu saatde :D[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Alkol kötülüklerin anasıdır.Ana gibi yar olmaz. Anialeyn - Priest(60) Ellerosse - Hunter [Bu mesaj slayer77 tarafından 02 Ekim 2005 03:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… gokhaan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ah bi gelebilsem bursaya. benimde ilk askım orda. gerci iki hadta once ordaydım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mavi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 gokhan hocam guldrume ya heheheehh offf guldurme hehe[signature][hline] Aşk Oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… gokhaan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ahahahaha gul gul. alkollu alkolu iyi gider. kafayı daha iyi bulursun:=) yahu bizdemi kafayı bulduk saçma saçma seyler yazıyom. uykumu geldi ne? ben yatayım en iyisi [Bu mesaj gokhaan tarafından 02 Ekim 2005 03:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mavi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 İyi geceler. Sağol güzel muhabbet için...[signature][hline] Aşk Oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… slayer77 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 muhauhmauhm uçuş için gülmek lasım :D içicen içincen gülücen kahkahakar atıcan sonrada onları tutmaya calışcan :P tutarsan tmmdır uçmuşsun demektir :D[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Alkol kötülüklerin anasıdır.Ana gibi yar olmaz. Anialeyn - Priest(60) Ellerosse - Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 jokere gidin nuri alco icin ads[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Bursadan olan varsa cıksın gelsın harbi diyorum[signature][hline] Aşk Oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ya msj ı yanlıs atttım pardon masteıs bı ayıkla.[signature][hline] Aşk Oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ya bende bunu anlamıyom sevgilimle yagmur altında yurumek noluyoki yani yuruyunce. hasata oluyon kardeşim ya. git otur bi kafede sıcak sıcak kahveni iç niye ıslanıyonki. haaaa eger kız arkadaşınla aranda ciddi bişe yksa ıslan. sonuçta ıslakken daha bi hoş gozukebiliyo bazıları:=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 yaa Masteis izmirde de şimdi yamur yağıyor pfff nerden çıkartın yaa şimdi bende bi hoşş oldum yaa kıs ark anasnı satam gerçi olsada bişe olmas bu saatde :D[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Alkol kötülüklerin anasıdır.Ana gibi yar olmaz. Anialeyn - Priest(60) Ellerosse - Hunter [Bu mesaj slayer77 tarafından 02 Ekim 2005 03:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ah bi gelebilsem bursaya. benimde ilk askım orda. gerci iki hadta once ordaydım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 gokhan hocam guldrume ya heheheehh offf guldurme hehe[signature][hline] Aşk Oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ahahahaha gul gul. alkollu alkolu iyi gider. kafayı daha iyi bulursun:=) yahu bizdemi kafayı bulduk saçma saçma seyler yazıyom. uykumu geldi ne? ben yatayım en iyisi [Bu mesaj gokhaan tarafından 02 Ekim 2005 03:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 İyi geceler. Sağol güzel muhabbet için...[signature][hline] Aşk Oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 muhauhmauhm uçuş için gülmek lasım :D içicen içincen gülücen kahkahakar atıcan sonrada onları tutmaya calışcan :P tutarsan tmmdır uçmuşsun demektir :D[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Alkol kötülüklerin anasıdır.Ana gibi yar olmaz. Anialeyn - Priest(60) Ellerosse - Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 jokere gidin nuri alco icin ads[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar