sir Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 arkadaşlar, yaklaşık 4 yıl önce bir dizi saçma sapan şiir yazmıştım, antimodes52 adlı arkadaşımız sayesinde hatırladım ve de buraya koymaya karar verdim. kimi zaman komiktir, kimi zaman hüzünlüdür,kimi zaman oldukça küfürlüdür, kimi zaman gerçekten depresiftir, ve her okuyan da başka bişey anlayacaktır, kimisi de hiç kaale almayacaktır. herneyse, her yoruma açığım, beğenirseniz devamını da koyarım buraya... 1. Pörtlemişti solungaçları Yemyeşil bir su-üstü kuşunun Dolaşırdı umarsızca Uzun, ince pipilerde Pekişmişti gaga darbeleri Sıçmayı öğrendiğinden beri Ve uzaklarda bir yerlerde (Mokatlar sevişirken) Dalgın bir beta ışıması gerçekleşti 2. Fütursuz bir patlıcan gibi Kulaç attım vişne dallarına Ve düşerken kız kulesinin memesinden Haykırdım " Sütümü isterim, sütümü isterim!" Ortam, bir hayli peşmergeseldi Ve kuyruksokumum az önceki felaket sıçışla Zonkluyordu Böyleyken halim Hiç ofsayt vermemiş bir hindinin bacaklarını düşünerek Huzura erdim Ayrıca Kendimi aaaştım! 3. Kulağıma kaçan bir amip miydi yoksa Kederlenip sümüğümü terliksiliğine sildiğim? Yoksa O morcivert koku ve köpek cıvıltıları arasında Cevizli sucukların bana misafir olduğu zaman dilimi miydi? Loş bir köşkün sipsivri tuvaletinde gözlerimi yaşartan, Bir buruk bulgur pilavı kalıntısı mıydı? 4. Peki ya papyonları pütür pütür patlayan papağanımsı pezevenklerin pipilerinden pompalanan piçlerin popoları niçin pekmez gibi palamut patırtılarında pörtlemek ister? 5. Tuhaftı fısıltılarının disonansı Ölü korolar gibi, hatta hep bir ağızdan ölür gibi Dikkat çekici çekirgeler zıplardı hamam taslarında Işte öyle bir yankı kulaklarımda Ve kaybettim omurilik soğanımı O bembeyaz sesinde Irkildim, zaman durmuştu, derim tersyüz Kısacası, Tuhaftı fısıltılarının disonansı! 6. Küçük koalalar makas aldı götümün solundan Tırnaklarım sıvılaştı çelişkili mısır koçanlarında Rapunzelin saçlarından Ve kel bir taharet musluğundan yapılmıştı klübem Ve ben, Robinson Kıllandım geceleri her çatırtıda![signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen [Bu mesaj sir tarafından 28 Eylül 2005 00:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Benim çok hoşuma gitti açıkçası, gerçi koymadıkların da gayet hoş ama herkesin abzürt şiirden hoşlanacağını zannetmiyorum.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Eha eğleceli şeyler ya insanın düşüncelerinin nereden nereye akabileceği konusunda çok iyi örnekler var burada. Gelsin devamı!!! :p[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog [Bu mesaj Loras tarafından 28 Eylül 2005 01:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 kimi zaman komiktir, kimi zaman hüzünlüdür,kimi zaman oldukça küfürlüdür, kimi zaman gerçekten depresiftir, ve her okuyan da başka bişey anlayacaktır, kimisi de hiç kaale almayacaktır. Kendi aciklamani kendin cok gusel yapmissin.. Sana ne soylense zaten belli olan fikrini pekiştirecek istersen koy istersen koyma ama bu şiirlere kimse hayran kalmaz kimse de nefret duymaz takil..[signature][hline]Saeros, 01 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki: O.o mum ışığında mı oynadınız warcraft'ı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 güzel olmuş güzel.ama ben yazı da istiyorum. onları okurken daha bir dalıyorum içine. devam...[signature][hline][b][u][i]Dark Elf-As I Walk Through The Valley Of Death.... I Am Searching My Light.... In My Darkness.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 eheh kendine göre bişeyler çıkaranlar olur diye koyuyorum zaten, buna yapılcak eleştiriler çok önemli değil, 4 yıl önce çok önemli olabilirdi ama şimdi değil :) neyse lorascığım istemiş madem devam edeyim: 7. Ağlayışımın integrali Bir tavuskuşunun götü gibi renklidir Kendimi suçlamada üstüme yoktur tabi Tüp bebeklerin gaz kaçırması gibi Patlarım birden bir ayışığı huzmesinin zifiri seherinde Çünkü özlerim biricik kuluçka günlerimi özlemeyi Ve ansızın çekip gidebilirim Şaha kalkan toz pembe bir timsah misali Çünkü renklidir, tıpkı bir kelaynağın ibibiği gibi Haykırışımın türevi… 8. Çöl çeşnisidir soframda Fildişi sahilleri başbakanı Ve kurtulmuştur zavallı duvar Betonarme palmiye tuğlalarından Çünkü televizyon sevmez karlı kayın ormanları Çünkü teleskobunun pili bitmiştir röntgenci başpiskoposçuğumun.. 9. Gecenin 3 buçuğunda Çişinin titrediğini görürsün Kristal gibi batar gözlerine çapaklar Delişmen bir pofuduk ayı ellerini yumruk yapıp Vurur rahimlerin zalim ve yumuşak duvarlarına Ve tuzsuz peksimet sardalyesi gibi sıkışırım ben Yorganımın kuş tüylü ton balıksılığında Ki törpülenmiş meme uçlarımdan Sıcak börek bile çıkmaz ki Gecenin bu kör diş kovuğunda Çişim titrerken! 10. Çorap kokuyor çorap! Loş bir ayakkabı içinde Hıdırellez gününün şafağı var! Ahududu gibi tırnaklar Soya sosu gibi gökkuşakları var Çitlembik ve ısırgan otu yok Ama lületaşı var ayağımın ucunda Aşil tendonumu bağlamayı da öğrendim Düğüm oldu sol taşağımda yürüyüşler Çünkü çorap kokuyor bu ilkbahar balkonunda! Gülle atıyorum uzaktaki ayakkabı balyozcularına Uzun bir viyadük olsa da aramızda, senden tiksiniyorum Ayakkabı bağlamında! Iki yanda dağ denizleri Ve öyle bir hıçkırık tutuyor ki beni bu koku yüzünden Östaki borumu tükürüveriyorum Klişeleşmiş oniki parmak bağırsağımı Ayaklarınıza seriyorum Ve atlar ip atlıyor Öküzler sek sek oynuyor Fakat herkes farkında Birdirbirin fillere uygun olmadığının Yine de ruhani bir sancıyla zonkluyor deli topuğum Ellerim, ellerim yersiz, uçuk Ellerim olmadan amuda kalkıyorum Loş bir ayakkabının içinde, zor gelse de Başka yolu yok bu kokudan kurtulmanın Ne yani, seni sevse miydim?! 11. ŞAK diye sustu leylek Ödü koptu asidik solüsyonların Boşaldı kelebekler altlarındaki yapraklara Çünkü okullar kar nedeniyle tatil değildi "Ilginç di mi?" diye sordu kurbağa yavrusu Tabiatın en garip köşesindeydi Çünkü tabiat daire şeklindeydi ŞAK!!! 12. Sokaktan geçen pisuarlara uzattım elimi Ah, ısırdılar pankreasımı tüylü gocuklar Kendim ettim, kendim biçtim kendimi Niye kavgalı gibiyiz bu sabah sokak lambaları? Senigidisenilerimi çaldılar, tükürdüler suratıma kulaksız dinozorlar Ve aksak bir ritmin gazına gelip Kendi ellerimle buldum katillerimi, boğmaya yeltendim Ama artık çok geç ve garipti Pisuarlar gözden yitmekteydi 13. Gamma ışınının bile bir parçacığı vardır Sümbüller açar radyatörlerin mavi kapaklarında Çünkü duymaz, görmez ve konuşmaz Missisipi çayırları Babasını henüz kaybetmiş, yaşlıca bir adamdır Frenk şeyhi Onun da vardır bir muamma bilmecesi Titrek olduğu için gevşektir tenekeden çenesi Ve yavruağzı renginde tatlılar, turtalar yapar kraliçe Isli ve kömür elli sarayında On iflahında on hakimiyet Ve adalet, dalalet, hıyanet üçlüsü Beyaz giyer kış günü Kukuletaları armutlarında Bilirler her radyoaktif ışımanın Bir antimaddesi olduğunu Özellikle de damarlarımızda dolaşan Hemoglobinlerde![signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen [Bu mesaj sir tarafından 28 Eylül 2005 18:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Haha çok güzel olmuş. Benim de bu tip denemelerim var. Ama düz yazı halinde.. sevdim.. :) devamını bekleriz[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 bayılırım bu tarza[signature][hline]AliceRoxx, 28 Eylül 2005 22:03 tarihinde demiş ki: uyarıcı kesim de az post kasmıo..... elvyn, 09 Ağustos 2005 23:37 tarihinde demiş ki: demeyin öyle gotum kalkıyo sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Aslında atıflar çok çok fazla şiirlerde. Bazı kavramlara yergilemeler var. Bol bol bilgi aşılıyor bizlere aslında çok değişik konulara değindiği için tek bir şiir içinde ve bu da absürdlüğü süper sağlıyor ehe. Tür süper, türün icrası ayrı bir güzel. =)[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 neyse bu da son dalga olsun, çok da sıkmayayım sizi :) teşekkürler yorumlar için, okuyup yorum yapmayanlara bile teşekkürler! koymadığım bikaç tanesini de illa merak edenler ö.m. ile ulaşabilirler.. 14. Güneş yeni batmış olmasına rağmen Yatağımın üstünde duran gri portakala Saati sordum Ve zambaklar için için ağladı Tren raylı papyonlarda Çünkü sağırdı elleri Tüfek atan simsarların Kılçıklarını çıkarıp, bir HIV virüsünün Reçel yaptım! 15. Köktendinci kertenkeleleri otorite kabul etseydim Bulamazdım yolumu şömine kaldırımlı Avrasya maratonlarında Ki patikalar ören yavşak ağızlı babaannelerin izniyle Bir kıvılcım düşerdi önce, kütlesel çekim kuvvetiyle Ve pişman kafiyelerin şişman düşmanlığına rağmen Alligatorasyon yapardı orkestrasyonlu derbeder yarasalar Ve losyonunu kaybetmiş saygın bir köstebek çıkardı karşıma Elinde bir yelpaze ağacının küp kökü olurdu Ve asker selamı çakardı ürkek bir gururla Ağaçların arasında hipopotamlar "gırgır" yazardı güneye bakan yosunlara Ve görüldüğü üzere hiç kaybolmamıştı Kızılderili saksağanların kuğu gölü balesi raconundaki- Şişemsi darbuka fabrikasyonlarının manifatura hesapları.. Bu civarda birçok yağmur ölmüştür Küpeli hüdavendigarların haşhaşlı buyruklarıyla Ve artık tarih yeniden yazılmalıdır Otobur lokumların acayip gırtlak refleksleri Ve tabii ki de zamanın Iki ucu boklu değnek tuvaletiyle Haydi kafadanbacaklılar Savaşa! 16. Teper tabii tapınaklar şişme kadınları Sokaktan geçerken aşkım, Yüreğimdeki asit yağmurlarını Acısıyla tatlısıyla uzaktan kumanda yavrularını Ve resimlerde rasladığım şokellaların kaymak tabakasını kattım Iktidarsız gözyaşlarım Ve sperm dolu gençlik yıllarıma... Ama sonuç değişmedi Şişme kadınlar tapınaklara giremedi Ve ergen magandalar şokella yiyemedi! 17. Cehennem.. Kurşuni kumpanyalar zıplıyor şarampollere Feryat figan oluyor içimde lüleburgaz taşları Sırıtıyor çilekli lolipoplar, fısıltılı kumbaramda Toynağa dönüşüyor zavallı tranzistörlü sol ayak serçe parmağım Ve geri dönüşümlü meyve suyu kutucukları dalga geçiyor benimle Öylece kalakaldığım için misafirperver pederlerle beraber Iliklerim bile kurudu artık Çünkü DNA zincirleriyle bağlıyım ben Utangaç pipo izmaritlerine Öldüğümden beri... 18. Üzüntüden Şırıl şırıl sümük akıyor gözlerimden Tuvalete sığınıp Sümkürüyorum bakışlarımı Zihnim takla atıyor ıslak kafamda Öylesine belli ki belirsizlik Çıldırıyorum ve fıttırıyorum bi anda Domuz desenli kumbaralar, fırkateynler Ve çorak bir bataklıktaki Esans yavruları gibi "Yüzümü tırmalamak geliyor içimden" Geri gönderiyorum geldiği yere, içime! Ama ayna da kötü ve kırmızı bakmasın bana öyle! Tarantulalar pandik atmasın dirseklerime! Gemi değilim ki ben! Niçin tüylerim dümen dümen?! Çok şey mi istiyorum zehirli sonbahar bey? Patır patır dominolar dökülüyor gözlerimden Dilim ortadan ikiye ayrılıyor Ve burnum zangır zangır üşüyor En sonunda ise Etrafımdaki herşey aşağı düşüyor Ya da ben yukarı bi yere çıkıyorum... 19. ~TIMARHANE~ Yazık oldu güzelim kontürlü tımarhaneme Fitil fitil şüphelerim Çatır çutur düşüncelerim Çöpe gitti, yıkıldı yani resmen! Artık nerde çiftleşicek aklıevvel paranoyaklar? Nasıl piknik yapıcak kendini biçimsiz sincap sananlar? Nereye sığınabilir agucuk gugucuk diye çırpınan ıvırzıvırlar? Ellerimde tokalar kaldı şimdi, sivri ve çarpıcı Tokalar var ellerimde, salyalı bir düttürüdünyadan yadigar... Etrafımda uçuşan zemberek embriyoları var ve Az ötede, kendini parmaklayan rahibenin yanında, Böcek baskınına uğramış kuru meyve sepetleri ve oysa görüyorum ki Eski bir anıdan kopup gelen Hayal meyal bir zeka parıltısı var burun kıllarımda... Gökyüzüne bakıyorum, herşey sakin ve psikolojik Hüzünle paramparça bir bulut bu! Ve halisünasyon yağmuru bekleniyormuş Mete-or-oloji söyledi, hangisi bilemiyorum tabi Ama her ıslanan, çişini tutamayıp, histeri krizi geçiriyomuş aynı anda; Yaaaa! Yıkıldı ya tımarhanem Bütün çılgınlıklar fışkırıyor bir anda serbest kalıp Saçılıyorlar beyinciklerinize Literatüre geçiyor takati kalmamış zavallı yavru hububatlar Takım taklavatı topluyor göçebe koğuşlar Parmaklıkların tırnakları törpülenmiyor artık göğe yükseliyoruz diye Ve avcunu açmış bekliyor yaşlı bir gözyaşı damlacığı Belki yukardan bir iris düşer de kolkola girip tükürürler diye Aslında elimden geleni yapıyorum Kontrolü durum altına almak için Ama gardiyanlarım köpeklik edip birbirlerinin kıçlarını kokluyorlar Hastabakıcılar şıkıdım şıkıdım ölüyor Ve süspansiyonlu ruh hastalarım, iyileşmemek için Acı bir şurup deniyorlar, kana benzeyen Ama kulaklardan akan! Işte bu yüzden derimden oluyorum ben de! Kaslarım ortaya çıkıyor karizmatik bir kırmızılıkla Ve gözlerim fal bakmaya çalışıyor iskelet elimde Sağa sola zıplamasa terelelliler Daha da sakin olucam ama Söz dinlemiyorlar Halbuki gırtlağım apaçık ortada Ben de mi yüzüyorum bu çetrefilli aşk çukurunda? Tükendi mi bütün umutlarım harbiden? Bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Güzel olmuşta çok fazla okuyunca bayıyor, bütünlük yok cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: sir, 29 Eylül 2005 20:41 tarihinde demiş ki: Zaman bir tırmık daha atıyor ruhuma 19 çok güzel.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Sen absurd, weird tarzı animelere başlasana sir... ^^ Şiirlerin modern resimlere benziyor biliyor musun? Yazıların da öyle... İsteyen istediği gibi anlayabiliyor... Hiçbir yerde zorlama yok... Toplu iğneyle kocaman ince kumaştan bir çuvalı delmişsin de, içindeki minicik inciler durmaksızın saçılıyor gibi... Aklına ne gelirse, o anki hislerinle ya da, çağrışım yaptığı diğer hislerinle bir önceki aklına geleni bağdaştırıveriyorsun ve ortaya parçalı anlamlar taşıyan bir zincir çıkıyor... Bence azıcık da olsa yapmacıklığa fırsat vermeyecek şekilde akışı kontrol altına alabilirsen giriş, gelişme ve sonuca sahip, üstelik konusuna hakim süper şeyler yazabilirsin... Harbiden harika olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar