Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kinex ile Silah Yapımı...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
süper , bir insan da mı yorum yapmaz yazıktır.[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Mesaj tarihi:
Süper olay...Masum legomsu parçalarla böyle birşey yapılacağı aklıma gelmezdi :)[signature][hline]i was born ready...Human not anymore..
5000 km back and i will not mercy!
Mesaj tarihi:
ben K2nexlerimi logolardan daha çok sevdim hep. 3 set olması lazım dolapta. ben de yapıcam. bakıym nasıl bişeymiş
*dlye başlar*[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar!
Mesaj tarihi:
sonundaki mosad ne alaka.[signature][hline]Biziz | Değiliz
Viktor, 30 Eylül 2005 23:20 tarihinde demiş ki:
nasıl yazdıgım bır benı ıl gıl en dırır%6 :..:**???sdf*s ıstersem us edlıkes elıb mırazay hebele hubele
Mesaj tarihi:
abi sarı çubuklarım yeterse ben de yapıcam. yetmese de sorun değil. K'nex ler öyle bir mantığın ürünü ki, iki uçlu turuncu parçayla her uzunlukta parça elde edebilirsin. Bi ara canım sıkılırsa yapıcam. Evde paket lastiği yok.[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar!
Mesaj tarihi:
yanlış kişilerin elinde çok tehlikeli bir silaha dönüşebilir bu

*!knexle tank yaparak dünyayı ele geçirme planlarını hatırlar*

ahhh ahhh ne günlerdi[signature][hline]çok terbiyesiz bir adamım...
...ayrıca tükürdüğümü de yaladım
Mesaj tarihi:
benim knexlerimle bi deniyim diyorum ama bir şey okunmuyo ki kağıtlardan video çözünürlüğünde...[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden
Kavga gürültü var heryerde
Trafik başka havası başka
Bitirdiniz beni bu yaşta
Karar verdim kaçmaya
Vericem kendimi börtüe böçee
Mesaj tarihi:
Nası yaptın yabnm knexleer duruoda bi bakaym inş. yapabilrm ya :)[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction..

[b]
Mesaj tarihi:
YA tamam seklini falan verirsinde fırlatma mekanizmasını nasıl yaptın onu cok merak ettim =)[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock:
Cross my heart and hope to die!
May my end,come tonight...!
Mesaj tarihi:
Vay anasına biz araba at eşek falan yapardık kinexlerle lol :D o zamanlar böle ünlü bi oyuncak vardı araba hem düz hem ters giden onlardan yapıyodum böyle orda burdan fırlatıp parçalıyodum. Sonra bi motoru vardı bu knexin abartısız anneme migrosu bi 100 kere aratıp sordurtmuştum vay be anılarım canlandı ehhe
  • Yeni Oluştur...