Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Trojan Horse Virüsü ?

Lokantaci

Öne çıkan mesajlar

evet arkadaslar pls bir cevap 1 aydır makınamı naptıysa anlamadım ama cok kotu seyler yaptıgı kesın :)
norton 2003 war netten ındırdım yenı makına cpu kullanımı normalde eskıden 5 8 arası ıken suanda hıc bır sey calısmaz haldeyken cpu kuıllanımı 100 evet 100 ?
sabah bi anda explorer bi anda silindi sonra baslattan exp acarak sıte yazdım ama acaip acaip seyler cıktı bi anlam veremdım kapattım ve işe gittim ?
ve scan ettırerek aksam bakarım dedım suan geldım ve scandan yıne cıktı ve quarantine ettirdim ve silmeye calısıorum sılınmıyor vede en onemlı olanıda vurisin adını alarak arattırdıgımda cıkmıyor ama manuel olarak dosyadan actıgınızda gorunuor vede en ılgınc kısmı norton antivirüs programından bir parca olarak gozukuor nerdenmı annadım sıldım norton calısmadı ?yardım ya anamı aglattı walla acale yardım !!![hline] :utaniem: [b]Always Kebap[b] :utaniem:
:utaniem: [b]Kebap Store [b] :utaniem:
:tebrikz:
Sosyal ağlarda paylaş

size ayrıntılı olarak yazayım anlayanlar ıcın

~Zy64.tmp dosyası
Trojan Horse
Infects : .exe files
likelihood : rare
length 1234 byts

character
memory resident
size stealth
full stealth
triggered event
encrypting
ploymorphic

bende fazla ingilizce yok kusura bakmayın cevirirseniz sevinirm ?[hline] :utaniem: [b]Always Kebap[b] :utaniem:
Sosyal ağlarda paylaş

evet abi bune ya win2k da dos yok azuhazhu oalya bak nasıl yapacam bi yardım pls dostan acmam lazım cunku wındeyken protlarsam wının kullandıgı dosyaları tarayamıo vede zaten wın kullanıor bu virus dosyasını[hline] :utaniem: [b]Always Kebap[b] :utaniem:
Sosyal ağlarda paylaş

Norton ile silemiyosan Web'den tarama olayını deneyebilirsin.

Panda Sofware Online Virus Check güzel bi yer. Orda silebildiğini silio.

Olmazsa Kaspersky indirip deneyebilirsin.

Dos'dan açmak için en azından win98 başlangıç disketine ihtiyacın var.

Açtıktan sonra fprot u unziplediğin dizine gidip f-prot yazıp entera bascan. Başlangıç disketleride boru deil öyle netten gönderemiosun ehehhe.[hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...