Lokantaci Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 evet arkadaslar pls bir cevap 1 aydır makınamı naptıysa anlamadım ama cok kotu seyler yaptıgı kesın :) norton 2003 war netten ındırdım yenı makına cpu kullanımı normalde eskıden 5 8 arası ıken suanda hıc bır sey calısmaz haldeyken cpu kuıllanımı 100 evet 100 ? sabah bi anda explorer bi anda silindi sonra baslattan exp acarak sıte yazdım ama acaip acaip seyler cıktı bi anlam veremdım kapattım ve işe gittim ? ve scan ettırerek aksam bakarım dedım suan geldım ve scandan yıne cıktı ve quarantine ettirdim ve silmeye calısıorum sılınmıyor vede en onemlı olanıda vurisin adını alarak arattırdıgımda cıkmıyor ama manuel olarak dosyadan actıgınızda gorunuor vede en ılgınc kısmı norton antivirüs programından bir parca olarak gozukuor nerdenmı annadım sıldım norton calısmadı ?yardım ya anamı aglattı walla acale yardım !!![hline] :utaniem: [b]Always Kebap[b] :utaniem: :utaniem: [b]Kebap Store [b] :utaniem: :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lokantaci Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 size ayrıntılı olarak yazayım anlayanlar ıcın ~Zy64.tmp dosyası Trojan Horse Infects : .exe files likelihood : rare length 1234 byts character memory resident size stealth full stealth triggered event encrypting ploymorphic bende fazla ingilizce yok kusura bakmayın cevirirseniz sevinirm ?[hline] :utaniem: [b]Always Kebap[b] :utaniem: :utaniem: [b]Kebap Store [b] :utaniem: :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lokantaci Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 ya arkadasım senı yordum ama dos kullanmayalı 5 sene oluyor :)dostan nasıl acacaz f-prot u ? ff falan yazıoduk dıe hatırlıom ama ?[hline] :utaniem: [b]Always Kebap[b] :utaniem: :utaniem: [b]Kebap Store [b] :utaniem: :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 win2k'da F8 de dos seçeneği varmı yaw. neyse. Fprot'u indirip bi dizine açıosun mesela c:fprot dos'dayken cd c:fprot komutu ile o dizine giriosun sonra f-prot komutu ile programı çalıştırıosun gerisi menülerle felan oluo.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lokantaci Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 evet abi bune ya win2k da dos yok azuhazhu oalya bak nasıl yapacam bi yardım pls dostan acmam lazım cunku wındeyken protlarsam wının kullandıgı dosyaları tarayamıo vede zaten wın kullanıor bu virus dosyasını[hline] :utaniem: [b]Always Kebap[b] :utaniem: :utaniem: [b]Kebap Store [b] :utaniem: :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Norton ile silemiyosan Web'den tarama olayını deneyebilirsin. Panda Sofware Online Virus Check güzel bi yer. Orda silebildiğini silio. Olmazsa Kaspersky indirip deneyebilirsin. Dos'dan açmak için en azından win98 başlangıç disketine ihtiyacın var. Açtıktan sonra fprot u unziplediğin dizine gidip f-prot yazıp entera bascan. Başlangıç disketleride boru deil öyle netten gönderemiosun ehehhe.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Yada risk alıp direk win2k nın dos promptundan deniceksin o dediğimi. Ama win2k izin vermeyebilir aramaya. Zaten sistem dosyalarını tarayamaz.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lokantaci Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 98 baslangıc dısketı war :) netcez annat bakalım kanki :) walla warya kafam agrıyo kac gundur ugrasıp duruom[hline] :utaniem: [b]Always Kebap[b] :utaniem: :utaniem: [b]Kebap Store [b] :utaniem: :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 win98 başlangıç disketi ile açıcaksın makinayı. cdromlara gerek yok. F8 'e bas Starting Windows derken. Command Prompt Only seç. Türkçesi ne bilmiorum. Sonra fprot'u unziplediğin dizine git mesela cd c:fprot sonra f-prot sonrası menülü zaten.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Wİn98StartUp diskle açarsan ve NTFS kullanıyorsan bir işe yaramaz.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 o da var tabi.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar