Lexius Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 ağla gözyaşlarım sende benim gibi dökül bedenime inci taneleri karanlığımı aydınlatan ışığım ol kurtar beni yalnızlıktan solmasın çiçekler ellerimde dikeni her battığında güllerimin akan her damla yaş acıtır kalbimi dökülür kelimeler dudaklarımdan her saniye her dakika yaklaşıyor ölümüm hissediyorum ruhum yalvarıyor bana "tek istediğim özgürlük..."[signature][hline]Viva La SémiH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 bu aşka veda etmenin vakti çok tan gemişti bana kalırsa senin içinde herey daha önce bitmişti uzatmalarda gözyaşı mutluluk ihanet nöbetlerdeyiz bu delilik hersey anlamsız yine kara kaplı deftere yazdığım bisen bi ben intikam aldığım tutku öfke alışkanlığım vesen ve ben düğümlenip karıştığım......[signature][hline]İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." (einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 KRAL kendine topic açsaydın yav. Lexius güzel olmuş. Ben de ağlamak istiyorum yav.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... [Bu mesaj nileppezdel tarafından 01 Ekim 2005 00:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 biraz daha hitap etsek insanlara fena olmaz:)[signature][hline]Viva La SémiH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 said: nileppezdel, 01 Ekim 2005 00:19 tarihinde demiş ki: KRAL kendine topic açsaydın yav. Lexius güzel olmuş. Ben de ağlamak istiyorum yav. ya aşağıda var okusana artık pes hiç okumadan beni katlediyorsunuz.[signature][hline]İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." (einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Bende beğendim çok güzel bencede...[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 said: CIRKINKRAL, 01 Ekim 2005 11:08 tarihinde demiş ki: said: nileppezdel, 01 Ekim 2005 00:19 tarihinde demiş ki: KRAL kendine topic açsaydın yav. Lexius güzel olmuş. Ben de ağlamak istiyorum yav. ya aşağıda var okusana artık pes hiç okumadan beni katlediyorsunuz. Arama da yaptım ama bulamadım senin açtığın forumlarda. Ben göremediysem pardon. Ama adamın yazdığı şiirin altına direk başka bir şiir koyman garip geldi. O yüzden kendine topic açsaydın dedim.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 nileppezdel bu sayfada bir aşağıda göremezsen ikinci sayfaya bak . çok olmadı açalı. başlığı acımıyorsan[signature][hline]İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." (einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 O başlığı gördüm de burdaki şiirin o başlığın altında gözükmüyor. Neyse adamın topiğini meşgul etmeyelim. Tebrik beklerken bizim yazdıklarımızı görmesin :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 katletmişsiniz ama olsun önemli diil bi daa yapmamanız dileğiyle :)[signature][hline]Viva La SémiH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar