Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bi kız var

hulahoppadanayar

Öne çıkan mesajlar

Merak etme, aslında kontrol edilebiliyor ilk başlarda. Mesela uyuşturucu almadan önce almamayı tercih edebilirsin ama başladıktan sonra almama gibi bir şansın yok.

Aşkta uyuşturucu gibi birşey başladığına ve o ilk güne pişman oluyorsun.[signature][hline]Acıların Patisiyim...
Kara Paticikler Grubu
Kurucu ve Üyesiyim.
(Üye Sayımız=1)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LucifeL, 30 Eylül 2005 16:20 tarihinde demiş ki:
2 gun once arkadas diodu cok seviom asıkım ama ne oldu sapa oturdu yane diecegim su askın kontrol olayı yoktur bi anda baslar ve bi anda biter

Ya bir anda başlaması doğru olabilir ben sadece bir teori ürettim, ama bir anda bitmediği bilimsel olarak ispatlanmış bir olay. Kobay bendim iyi biliyom yani...[signature][hline]Acıların Patisiyim...
Kara Paticikler Grubu
Kurucu ve Üyesiyim.
(Üye Sayımız=1)
Sosyal ağlarda paylaş

Gusel son..[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki:
bilirsiniz, ben bu forumların "erkek hamamı" gibi görülmesine, burada benim deyişimle "kaave" muhabbeti yapılmasına karşıyım. hiç hoşlanmıyorum, hiç mi hiç yakıştıramıyorum. ha naapıyorum? biri "beyler" diye thread açınca gidip "cici bayanlar" yapıyorum. dünya ters dönmeye başlayıp, birdenbire burası güllük gülistanlık mı oluyor? hayır.
ama ne oluyor? biri kaave ağzı yaptığında, kullanıcılar tarafından ben daha müdahale etmeden uyarılıyor ve fark ettiniz mi bilmem, artık "beyler" diye thread açılmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

daha güzel bi şarkı buldm tam ruh halime göre
bi teomansever oalrak nası kaçırmışım utanıorm kendimden

o kadar haklısın ki
dayanamıyorum buna
o kadar güzelsin ki
çok çirkin kaldım yanında
korkum yaralanman hayatta

o kadar yalnızsın ki
dayanamıyorum buna
o kadar sıcaksın ki
çok soğuk kaldım yanında
korkum yaralanman hayatta

hayalperestsin, güzel hayaller peşinde
çok gençsin, yanlış insanlar kalbinde
hayalperestsin, güzel hayaller peşinde
çok gençsin, çok gerçeksin
bu yüzden çok güzelsin[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya.
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...