LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Çık gez istediğini yap , o zamana kadar kız senin elindedir, ama eğer aşık olursan sen onun elindesin. Ve genellikle kızlar kendilerine aşık olanları aşık olduklarına çok pişman ederler...[signature][hline]Acıların Patisiyim... Kara Paticikler Grubu Kurucu ve Üyesiyim. (Üye Sayımız=1) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 iide aşk kontrol edibilitesi olan bişey değildir..[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Merak etme, aslında kontrol edilebiliyor ilk başlarda. Mesela uyuşturucu almadan önce almamayı tercih edebilirsin ama başladıktan sonra almama gibi bir şansın yok. Aşkta uyuşturucu gibi birşey başladığına ve o ilk güne pişman oluyorsun.[signature][hline]Acıların Patisiyim... Kara Paticikler Grubu Kurucu ve Üyesiyim. (Üye Sayımız=1) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 ben erkek tarafı olarak aska pek inanmıyorum 2 gun once arkadas diodu cok seviom asıkım ama ne oldu sapa oturdu yane diecegim su askın kontrol olayı yoktur bi anda baslar ve bi anda biter o yuzden bosverin kız falan bos işler[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: LucifeL, 30 Eylül 2005 16:20 tarihinde demiş ki: 2 gun once arkadas diodu cok seviom asıkım ama ne oldu sapa oturdu yane diecegim su askın kontrol olayı yoktur bi anda baslar ve bi anda biter Ya bir anda başlaması doğru olabilir ben sadece bir teori ürettim, ama bir anda bitmediği bilimsel olarak ispatlanmış bir olay. Kobay bendim iyi biliyom yani...[signature][hline]Acıların Patisiyim... Kara Paticikler Grubu Kurucu ve Üyesiyim. (Üye Sayımız=1) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 asık olsan da aşık olduğunu itiraf etmekten sonuna kadar kac çünkü ağzından o söz çıktıktan sonra senin için çok geç oplur sonra bıktıında kurtulmak için canın çıkar[signature][hline]fuck the fucking fuckers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Gusel son..[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki: bilirsiniz, ben bu forumların "erkek hamamı" gibi görülmesine, burada benim deyişimle "kaave" muhabbeti yapılmasına karşıyım. hiç hoşlanmıyorum, hiç mi hiç yakıştıramıyorum. ha naapıyorum? biri "beyler" diye thread açınca gidip "cici bayanlar" yapıyorum. dünya ters dönmeye başlayıp, birdenbire burası güllük gülistanlık mı oluyor? hayır. ama ne oluyor? biri kaave ağzı yaptığında, kullanıcılar tarafından ben daha müdahale etmeden uyarılıyor ve fark ettiniz mi bilmem, artık "beyler" diye thread açılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 sorma..[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 daha güzel bi şarkı buldm tam ruh halime göre bi teomansever oalrak nası kaçırmışım utanıorm kendimden o kadar haklısın ki dayanamıyorum buna o kadar güzelsin ki çok çirkin kaldım yanında korkum yaralanman hayatta o kadar yalnızsın ki dayanamıyorum buna o kadar sıcaksın ki çok soğuk kaldım yanında korkum yaralanman hayatta hayalperestsin, güzel hayaller peşinde çok gençsin, yanlış insanlar kalbinde hayalperestsin, güzel hayaller peşinde çok gençsin, çok gerçeksin bu yüzden çok güzelsin[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar