slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 template okuma bence daha oyun yeni çıktı öyle ciddi anlamda template olmaz onun yerine ne ne işe yarar oku ona göre yol al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Bounty Hunter'lar player avlayamıyor,yada ilerde başka patch çıkarırda değiştirirlerse bilmem ama şu an öyle.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader(BH sux :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 said: codmaster, 19 July 2003 04:56 tarihinde demiş ki: Bounty Hunter'lar player avlayamıyor yani Outcast olan bir NPC yi mi avlıyoruz ? :hrr: Commando yu tavsiye edermsnz :)[hline]There is no beginning there is no end, There is only change, Progression backwards is this where we are heading, Take back your soul forget your emptiness. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Commando güzeldir.Ama hemen öyle adı güzel diye atlama :),önce bak neler yapıyormuş neler yapamıyormuş ona göre karar ver.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader(BH sux :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Ben kesin bothan scout olup ordan animal handler tamer yani ya da ranger olcam... Kamp kurucam, insanlara yardim edicem etrafa mutluluk sacicam... Ama bi imperial spy olarak da calisabilirim... >:)[hline]Flavius, 4GM Warrior, Atlantic (formerly) Devin Ki'yyst, Lvl0 Bothan Scout, Eclipse (soon) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 hayir light saberi herkes kullanabilir ancak problem surada eger bir slahi kullanma setifikan yoksa silah 300 damege verebiliyoken sen sadece 10 damage verebiliyosun. yani skillin yoksa light saber sende bi kibrit copu kadar bile zarar veremez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Dark Jedi npcler 1 vuruşa 1000-2000 dmg yapıyor.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader(BH sux :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 cok sacmaymis be ha jedi deydirmis ha ben deydirmisim =P[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente "Riruix" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Doğru aslında şu Novice Rifleman halimle Laser Rifle ile 1200 dmg veriyorum.Jedi'ın daha fazla vermesi lazım.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar