DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Herkese selam, Amerika'da yasiyan bir dostum sayesinde yakinda Galaxies'e ulasacagim. UO'dakinin aksine sanirim her serverda 1den fazla karakter yaratamiyoruz. Oyunu suan oynayan arkadaslara soruyorum, ne yapmami onerirsiniz? Benim su anki dusuncem bi Bothan scout yaratip exploring yapmak. Ama nasi para kazanirim onu bilemiyorum. Tavsiyeleriniz neler???[hline] "You don't know the power of the Dark Side..." Lord Vader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Para kazanmak inanki cok kolay tek yapman gereken her sehirde bolca bulabilecegin Mission terminallere gidip Destroy veya Delivery mission larindan birini almak zaten bir way point haritanda olusuyor geriside corap sokugu gibi way pointe gidip senden isteneni yapıyorsun hepsi bu kadar .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bounce Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 böle güçlü kuvvetli adam olmak istiyosan brawler alıcaksın.. silah falan isterm diosan marksman, bilgili görgülü oliim diyosan artisan, doğayla iç içeyim ben diosan scout, hayır dualarını üstümden eksik etmiğim diyosan medic'i seçiceksin.. yada hepsini birbirine karıştırıcaksın:o)[hline]Xerec Fermoth, Eclipse "Türkiye'de Rot-Balans sorulur.." www.uzayli.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 dedigi gibi herhangi birinde baslayabilir ve sona canın ne isterse o karakterin ozelliklerinide alabilirsin. yani baslangıcta sectıgın karakter sana bı zarar vermez al bırını basla sona bakarsın bu arada beyler dun bestine de bir master segeon vardı ve bana 2200 atack poınt verdı nası oluyo bu ıs serverdan cıkıp gerı gelınce de gıttı dumur oldum bılen varsa bı anlatıversın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Herkese Selam, Şehirlerde güvenlik nasıl sağlanıyor? UO'daki gibi otomatik güvenlik görevlileri var mı? Şehiriçinde playerlar birbirine saldırabiliyor mu? Bu arada UO Atlantic Shard'ından kaç arkadaş var, mesela sultanı hatırlıyom. Bi de hangi server, hangi şehir? Eclipse çok kalabalık olacak sanırım. Selamlar, Flavius, 4GM Warrior, Atlantic :) Devin Ki'ist, Lvl0 Bothan Scout,[hline] "You don't know the power of the Dark Side..." Lord Vader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 said: sadATS2, 16 July 2003 11:00 tarihinde demiş ki: dedigi gibi herhangi birinde baslayabilir ve sona canın ne isterse o karakterin ozelliklerinide alabilirsin. yani baslangıcta sectıgın karakter sana bı zarar vermez al bırını basla sona bakarsın bu arada beyler dun bestine de bir master segeon vardı ve bana 2200 atack poınt verdı nası oluyo bu ıs serverdan cıkıp gerı gelınce de gıttı dumur oldum bılen varsa bı anlatıversın Buff'lar var oyunda,yemek yediğinde,bişeyler içtiğinde veya mediclerin stimpackleriyle kısa bir süre için health,action,mind veya diğer secondary statlarını arttırabilirsin ancak sonra geçer etkisi.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader(BH sux :) ) [Bu mesaj codmaster tarafından 16 July 2003 12:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 att buff yapmıştır adam süresi dolmuştur ondan gitmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Yaw gündüz internete bağlı olan kimse yok mu? Anca 2-3 kişi cevap yazdı.[hline] Flavius, 4GM Warrior, Atlantic (formerly) Devin Ki'yyst, Lvl0 Bothan Scout, Eclipse (soon) [Bu mesaj DA2019 tarafından 16 July 2003 16:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 sehırlerde hıc bır guvenlık sorunu yok az sayıda ımperıal stormtrooper bulunuyor benım bulundugum yerde ama onlarda guvenlıkle alakalı degıl zaten. sehır ıcın de kolay kolay hıc bısı olmaz merak etme dıger bır oyuncunun sana saldırabılmesı ıcın duele davet etmesı ve senın de kabul etmen lazım. tabı bı factıon sectıysen ve dıger tarafta dusmansa saldırabılır ama genel ıtıbarıyle olay bole duel ıcın cagrı yapar kabul edersen kapısırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Yani öyle "Vas Ort Flam" falan diip millete girişmece yok? Bu şehir limitleri dışında da aynı mı?[hline]Flavius, 4GM Warrior, Atlantic (formerly) Devin Ki'yyst, Lvl0 Bothan Scout, Eclipse (soon) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Neutral ler duel dışında hiç bir yerde hiç bir playera saldıramaz,hiç bir player cesedini lootlayamaz.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader(BH sux :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Bir de sakın Brawler açma sonra pişman olursun :).[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader(BH sux :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Ben Bothan scout olarak baslayip ondan sonra rangerliga kasip dag tas dolasiim diyorum ne dersiniz? Bu arada UO atlantic shardindan kimse yok mu burda yaa??? Eski dostlar nerdesiniz???[hline]Flavius, 4GM Warrior, Atlantic (formerly) Devin Ki'yyst, Lvl0 Bothan Scout, Eclipse (soon) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Aslında güvenlik imperial-rebellipn arasında sorun oluyor. Sadece askeri binalara dalabiliyorlar, sakin sakin evinde yaşıyosan bişi yapmıolar evine ama o evden çıkabileceğini zannetmiorum :) Benim bulunduğuym imperial-guard da, şehir bizim imperial şehri olduğundan güvenlik ekstra bişiler istiyo ve özel güvenlik güçlerimiz var. Güvenlikten sorumlu birlikler sırayla devriyeye geçiolar. Ayrıca şehir için paralı asker de tutabilion ama parayla tabi.[hline]*http://www.milliyet.com.tr/2001/02/23/yasam/yas03a.html adresine bakar ve kopar* PFC. Deolanthe Cleavis 215th Heavy Infantry Hell Raiser's Human - Ranger Imperial Guard ( www.imperial-guard.net ) Star Wars: Galaxies --- Diaboli virtus in umbust est Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 said: DA2019, 16 July 2003 23:15 tarihinde demiş ki: Ben Bothan scout olarak baslayip ondan sonra rangerliga kasip dag tas dolasiim diyorum ne dersiniz? Bu arada UO atlantic shardindan kimse yok mu burda yaa??? Eski dostlar nerdesiniz???[hline]Flavius, 4GM Warrior, Atlantic (formerly) Devin Ki'yyst, Lvl0 Bothan Scout, Eclipse (soon) Dağ taş gezerek malesef xp alınmıyor :).[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader(BH sux :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Peki, Dağ taş dolaşırken karşıma çıkan yaratıkları öldürsem, derisini falan yüzüp satsam, hem para hem xp kazanmaz mıyım? Yoksa devamlı görev mi yapmak lazım??[hline]Flavius, 4GM Warrior, Atlantic (formerly) Devin Ki'yyst, Lvl0 Bothan Scout, Eclipse (soon) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Öyle yapacaksın zaten.Derisini yüzerek,kamp kurarak ve trap yaparak scout,survival ve trapping xp kazanırsın.Ama şunu da söyleyim yeterli marksman skill i olmazsa ilerleyemezsin.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader(BH sux :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Yeterli marksman skillini nerden bulcam? UO'daki gibi her istediğimiz skilli geliştirebiliyo muyuz? Marksman i geliştirmek için poligona kamp mı kurmak lazım???[hline]Flavius, 4GM Warrior, Atlantic (formerly) Devin Ki'yyst, Lvl0 Bothan Scout, Eclipse (soon) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Evet olay UOdaki gibi,marksman ı geliştirmek için silahla çevredeki npcleri öldüreceksin.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader(BH sux :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Çok teşekkürler Codmaster, Galaxies stratics'deki guide ları okuyorum şimdi, marksmani novice yap falan diyo, scout tan da creature handler'a atliim diyorum... Rancor falan yakalar, satarım... :P Bu arada scout için hangi ırkı önerirsiniz? Wookie'ler trapping'e, Bothan'lar concealment'a, trandoshan'lar da harvesting'e bonus alıyomuş... [Bu mesaj DA2019 tarafından 17 July 2003 16:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Oyunda ırkın pek bir önemi yok,kafana göre takıl sen.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader(BH sux :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Yanlız mesela trandoshan'lardan bir çok yaratık korkar ve yanına yanaşmaz.Ayrıca onların kokuları insan gibi olmadığından bir kısım yaratık direk gördü mü dalmaz.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader(BH sux :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Yaw şimdi de marksman'den bounty hunter'a çıldırsam diyorum... Bu gidişle çıldırıcam zaten... Ben en iyisi elime bi çuval alıp sağdan soldan çöp topliim... Profession'a da gerek yok...[hline]Flavius, 4GM Warrior, Atlantic (formerly) Devin Ki'yyst, Lvl0 Bothan Scout, Eclipse (soon) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KennyCharedtes Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Oyunlarımız yakında gelicek ben sizce ne karakter acayım?Ben dövüş savaş aksiyon olaylarına direk dalmak istiyorum ve genelde hafif ve yüksek damageli silahlar tercih ederim(oynadıgım oyunlarda)bu tanıma en uygun karakterin skilleri neler olmalı acaba? Bu arada saçma bi sorum var lightsabre leri sadece jedi lermi kullanıyor?[hline]Ein Folk Ein Reich Ein Führer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Ben Marksman açıp Bounty Hunter olcam Scout+Marksman olcam galba yan skillerle beni aydınlatırsanız sevinirim.[hline]There is no beginning there is no end, There is only change, Progression backwards is this where we are heading, Take back your soul forget your emptiness. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar