Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi karakter olmali? Newbie player...

DA2019

Öne çıkan mesajlar

Herkese selam,

Amerika'da yasiyan bir dostum sayesinde yakinda Galaxies'e ulasacagim. UO'dakinin aksine sanirim her serverda 1den fazla karakter yaratamiyoruz. Oyunu suan oynayan arkadaslara soruyorum, ne yapmami onerirsiniz? Benim su anki dusuncem bi Bothan scout yaratip exploring yapmak. Ama nasi para kazanirim onu bilemiyorum. Tavsiyeleriniz neler???[hline]
"You don't know the power of the Dark Side..."

Lord Vader
Sosyal ağlarda paylaş

Para kazanmak inanki cok kolay tek yapman gereken her sehirde bolca bulabilecegin Mission terminallere gidip Destroy veya Delivery mission larindan birini almak zaten bir way point haritanda olusuyor geriside corap sokugu gibi way pointe gidip senden isteneni yapıyorsun hepsi bu kadar ..
Sosyal ağlarda paylaş

böle güçlü kuvvetli adam olmak istiyosan brawler alıcaksın..
silah falan isterm diosan marksman,
bilgili görgülü oliim diyosan artisan,
doğayla iç içeyim ben diosan scout,
hayır dualarını üstümden eksik etmiğim diyosan medic'i seçiceksin..
yada hepsini birbirine karıştırıcaksın:o)[hline]Xerec Fermoth, Eclipse
"Türkiye'de Rot-Balans sorulur.."
www.uzayli.com
Sosyal ağlarda paylaş

dedigi gibi herhangi birinde baslayabilir ve sona canın ne isterse o karakterin ozelliklerinide alabilirsin. yani baslangıcta sectıgın karakter sana bı zarar vermez al bırını basla sona bakarsın

bu arada beyler dun bestine de bir master segeon vardı ve bana 2200 atack poınt verdı nası oluyo bu ıs serverdan cıkıp gerı gelınce de gıttı dumur oldum bılen varsa bı anlatıversın
Sosyal ağlarda paylaş

Herkese Selam,

Şehirlerde güvenlik nasıl sağlanıyor? UO'daki gibi otomatik güvenlik görevlileri var mı? Şehiriçinde playerlar birbirine saldırabiliyor mu? Bu arada UO Atlantic Shard'ından kaç arkadaş var, mesela sultanı hatırlıyom.

Bi de hangi server, hangi şehir? Eclipse çok kalabalık olacak sanırım.

Selamlar,

Flavius, 4GM Warrior, Atlantic :)
Devin Ki'ist, Lvl0 Bothan Scout,[hline]
"You don't know the power of the Dark Side..."

Lord Vader
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sadATS2, 16 July 2003 11:00 tarihinde demiş ki:
dedigi gibi herhangi birinde baslayabilir ve sona canın ne isterse o karakterin ozelliklerinide alabilirsin. yani baslangıcta sectıgın karakter sana bı zarar vermez al bırını basla sona bakarsın

bu arada beyler dun bestine de bir master segeon vardı ve bana 2200 atack poınt verdı nası oluyo bu ıs serverdan cıkıp gerı gelınce de gıttı dumur oldum bılen varsa bı anlatıversın

Buff'lar var oyunda,yemek yediğinde,bişeyler içtiğinde veya mediclerin stimpackleriyle kısa bir süre için health,action,mind veya diğer secondary statlarını arttırabilirsin ancak sonra geçer etkisi.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader(BH sux :) )

[Bu mesaj codmaster tarafından 16 July 2003 12:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sehırlerde hıc bır guvenlık sorunu yok az sayıda ımperıal stormtrooper bulunuyor benım bulundugum yerde ama onlarda guvenlıkle alakalı degıl zaten. sehır ıcın de kolay kolay hıc bısı olmaz merak etme dıger bır oyuncunun sana saldırabılmesı ıcın duele davet etmesı ve senın de kabul etmen lazım. tabı bı factıon sectıysen ve dıger tarafta dusmansa saldırabılır ama genel ıtıbarıyle olay bole duel ıcın cagrı yapar kabul edersen kapısırsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Bothan scout olarak baslayip ondan sonra rangerliga kasip dag tas dolasiim diyorum ne dersiniz? Bu arada UO atlantic shardindan kimse yok mu burda yaa??? Eski dostlar nerdesiniz???[hline]Flavius, 4GM Warrior, Atlantic (formerly)
Devin Ki'yyst, Lvl0 Bothan Scout, Eclipse (soon)
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında güvenlik imperial-rebellipn arasında sorun oluyor. Sadece askeri binalara dalabiliyorlar, sakin sakin evinde yaşıyosan bişi yapmıolar evine ama o evden çıkabileceğini zannetmiorum :) Benim bulunduğuym imperial-guard da, şehir bizim imperial şehri olduğundan güvenlik ekstra bişiler istiyo ve özel güvenlik güçlerimiz var. Güvenlikten sorumlu birlikler sırayla devriyeye geçiolar. Ayrıca şehir için paralı asker de tutabilion ama parayla tabi.[hline]*http://www.milliyet.com.tr/2001/02/23/yasam/yas03a.html adresine bakar ve kopar*

PFC. Deolanthe Cleavis
215th Heavy Infantry
Hell Raiser's
Human - Ranger
Imperial Guard ( www.imperial-guard.net )
Star Wars: Galaxies
---
Diaboli virtus in umbust est
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DA2019, 16 July 2003 23:15 tarihinde demiş ki:
Ben Bothan scout olarak baslayip ondan sonra rangerliga kasip dag tas dolasiim diyorum ne dersiniz? Bu arada UO atlantic shardindan kimse yok mu burda yaa??? Eski dostlar nerdesiniz???[hline]Flavius, 4GM Warrior, Atlantic (formerly)

Dağ taş gezerek malesef xp alınmıyor :).[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Wanna be Squad Leader(BH sux :) )
Sosyal ağlarda paylaş

Peki,

Dağ taş dolaşırken karşıma çıkan yaratıkları öldürsem, derisini falan yüzüp satsam, hem para hem xp kazanmaz mıyım? Yoksa devamlı görev mi yapmak lazım??[hline]Flavius, 4GM Warrior, Atlantic (formerly)
Sosyal ağlarda paylaş

Çok teşekkürler Codmaster,

Galaxies stratics'deki guide ları okuyorum şimdi, marksmani novice yap falan diyo, scout tan da creature handler'a atliim diyorum... Rancor falan yakalar, satarım... :P

Bu arada scout için hangi ırkı önerirsiniz? Wookie'ler trapping'e, Bothan'lar concealment'a, trandoshan'lar da harvesting'e bonus alıyomuş...

[Bu mesaj DA2019 tarafından 17 July 2003 16:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yaw şimdi de marksman'den bounty hunter'a çıldırsam diyorum... Bu gidişle çıldırıcam zaten... Ben en iyisi elime bi çuval alıp sağdan soldan çöp topliim... Profession'a da gerek yok...[hline]Flavius, 4GM Warrior, Atlantic (formerly)
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunlarımız yakında gelicek ben sizce ne karakter acayım?Ben dövüş savaş aksiyon olaylarına direk dalmak istiyorum ve genelde hafif ve yüksek damageli silahlar tercih ederim(oynadıgım oyunlarda)bu tanıma en uygun karakterin skilleri neler olmalı acaba?
Bu arada saçma bi sorum var lightsabre leri sadece jedi lermi kullanıyor?[hline]Ein Folk Ein Reich Ein Führer.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...