Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wendigo'nun grupu (:P) - Summer Flame Eyes

Angelfire

Öne çıkan mesajlar

Pardon şimdi farkettim yanlış yere yollamışım o amatörlükle ilgili mesajı. Studyo da yapyığımız küçük bir kayıt adlı başlığa yollicaktim.[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Sosyal ağlarda paylaş

abi wendigo zaten amatör değil ki bildiğim kadarıyla? yani en azından bu işten para kazandığına göre, barda sahne aldığına göre amatör denemez, yanlış mı biliyorum?

parçayı şimdi dinledim de süper. wendigo sesin süper. ;) gitarist arkadaş aynı süper özendim valla. davul da tam bg'ye benziyo zaten böyle cross bülübülü gidiyo :p.

4 sene önce bu enstrümanları bu şekilde çalan arkadaşların şimdi nasıl çaldıklarını merak ediyorum. go go go..[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu

[Bu mesaj Mirage tarafından 19 Ağustos 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

pardon sweepler kötü kalanalr güzüel :)
sweepler harbi olmamış ama kalanları güzel tabi 17 18 yaşında çaldıysa arakdas bunu.[signature][hline]Bornozlu Canavar

Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki
Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim
Sosyal ağlarda paylaş

okudum tüm sayfaları da sweeplerin kötü oldugunun yazdıgı bişi bulamadım
sweepler ciddi kötü yane öylesine sölemiorum[signature][hline]Bornozlu Canavar

Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DeamoN, 21 Ağustos 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
pardon sweepler kötü kalanalr güzüel :)
sweepler harbi olmamış ama kalanları güzel tabi 17 18 yaşında çaldıysa arakdas bunu.

sweepler sweep olarak kötü değller ama şarkı kompozisyonu ile alakları yok. ben olsam gitaristin yaşı yerine şarkının kompozisyonunu yapamayanın yaşını sorgulardım ki o da ben oluyorum. o zamanlar 23 flndım sanırım ama dediğim gibi öylesine yapılmış bir kayıt. bir amacı ya da sebebi yoktu, o yüzden düzenleme ya da real editing, mastering bile yapılmadı şarkıya, ham kayıt hali bu. öylesine nebula ya koymuştu silencer ya da cq, ordan nete gitmiş bi şekilde ;)

ama bugün iş olarak yaptığım birkaç kompozisyou koyayım da kendime geleyim bari ;)=[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting
Sosyal ağlarda paylaş

abi bence beste süper vokal süper hiç bi problem yok şarkı açısından
ama
kayıtta iyi çalınmamış diorum
yoksa ben böle aşrkı yapsam egomdan ölürüm abi angel yollamsıtı bikaç sene oldu hep dinlerim ben de
tebrikelr yane
ama sweepler kötü diretiorum :)))
penalama flan deli ama[signature][hline]Bornozlu Canavar

Sosyal ağlarda paylaş

hemen çekeyim gitaristin kulaklarını :p

bana kalsa ben hiçbir şarkıma o kadar sweep koymam ardı ardına. kesinlikle rahatsız edici zaten. ama bizi dürten gitaristimiz oduğu için saldık elemanı ;)=
yoksa diab biliyo, sahnede bile abartsa biraz hemen arkasına geçip iki puan alırım :p[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...