DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Amatör mü=o) Siz hele bi dinleseniz canlı perf lerini Ay ay ay *Eller önde, dirsekler bükük, bi o yana bi bu yana sallar kolları*[signature][hline] Happiest woman in the world: Bonepart's wife In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 eheh :)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Summer Flame Eyes ı ben In Flames in diye hatırlıyorum[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.Herkes bilemiyecek diye bir şey yok sadece bilmeyenlere yardim etmek icin yaptim bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Harbi yani kayıt (çoook çok süper değil) dışında bir normal gruptan bir farkını bulamadım açıkcası ben bide amatör demişsiniz :)[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Pardon şimdi farkettim yanlış yere yollamışım o amatörlükle ilgili mesajı. Studyo da yapyığımız küçük bir kayıt adlı başlığa yollicaktim.[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 ya ne amatör ü ben bu şarkıyı 1 senedir hatta daha uzun süredir Blind Guardian die dinniorum hem de en çok sevdigim sarkılarından biri olarak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 bugun studyoda gitariste forumu gösterdim, adam bikaç saattir ağzı kulaklarında geziyo ;)=[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 go wendiGO![signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 sen neden msn açmazsın bakiim horasparem[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 caiz diil internet kafede msn açmak...[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 abi wendigo zaten amatör değil ki bildiğim kadarıyla? yani en azından bu işten para kazandığına göre, barda sahne aldığına göre amatör denemez, yanlış mı biliyorum? parçayı şimdi dinledim de süper. wendigo sesin süper. ;) gitarist arkadaş aynı süper özendim valla. davul da tam bg'ye benziyo zaten böyle cross bülübülü gidiyo :p. 4 sene önce bu enstrümanları bu şekilde çalan arkadaşların şimdi nasıl çaldıklarını merak ediyorum. go go go..[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu [Bu mesaj Mirage tarafından 19 Ağustos 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 walla aslında kayıtta çalanlardan sadece ben ve bascı devam ediyoruz gitarist mimarlık yapıyo davulcu işbankda çalışıyo bascı da pop çalıyo, en son popstar turnesindeydi ;)=[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 oy mükemmel türkiyem oy[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 walla bende rehberlik gibi rahat bir iş [çalışma saatleri açısından] yaptığım için belki de devam edebildim bu kadar.. ne yazıkki bu işler böyle buralarda. ya pop çalacaksın ya da bırakacaksın...[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Ya da, İstanbul a Diab'ın yanına taşınacak buranın altını üstüne getireceksin =o)[signature][hline] Happiest woman in the world: Bonepart's wife In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Download linki var mı şarkının[signature][hline]Artıkın ben de hacettepeli oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 ilk sayfada var linki şarkının [Bu mesaj Angelfire tarafından 20 Ağustos 2004 15:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: DiaBLeSSe, 20 Ağustos 2004 11:28 tarihinde demiş ki: Ya da, İstanbul a Diab'ın yanına taşınacak buranın altını üstüne getireceksin =o) mercimek çorbası var mı orada?[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 gitarlar kötü abi zaten blind guardian olamaz[signature][hline]Bornozlu Canavar Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 pardon sweepler kötü kalanalr güzüel :) sweepler harbi olmamış ama kalanları güzel tabi 17 18 yaşında çaldıysa arakdas bunu.[signature][hline]Bornozlu Canavar Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 onu zaten iki sayfa önce keşfetmiştik ama tespitiniz için teşekkürler ;)=[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 okudum tüm sayfaları da sweeplerin kötü oldugunun yazdıgı bişi bulamadım sweepler ciddi kötü yane öylesine sölemiorum[signature][hline]Bornozlu Canavar Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: DeamoN, 21 Ağustos 2004 19:03 tarihinde demiş ki: pardon sweepler kötü kalanalr güzüel :) sweepler harbi olmamış ama kalanları güzel tabi 17 18 yaşında çaldıysa arakdas bunu. sweepler sweep olarak kötü değller ama şarkı kompozisyonu ile alakları yok. ben olsam gitaristin yaşı yerine şarkının kompozisyonunu yapamayanın yaşını sorgulardım ki o da ben oluyorum. o zamanlar 23 flndım sanırım ama dediğim gibi öylesine yapılmış bir kayıt. bir amacı ya da sebebi yoktu, o yüzden düzenleme ya da real editing, mastering bile yapılmadı şarkıya, ham kayıt hali bu. öylesine nebula ya koymuştu silencer ya da cq, ordan nete gitmiş bi şekilde ;) ama bugün iş olarak yaptığım birkaç kompozisyou koyayım da kendime geleyim bari ;)=[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 abi bence beste süper vokal süper hiç bi problem yok şarkı açısından ama kayıtta iyi çalınmamış diorum yoksa ben böle aşrkı yapsam egomdan ölürüm abi angel yollamsıtı bikaç sene oldu hep dinlerim ben de tebrikelr yane ama sweepler kötü diretiorum :))) penalama flan deli ama[signature][hline]Bornozlu Canavar Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 hemen çekeyim gitaristin kulaklarını :p bana kalsa ben hiçbir şarkıma o kadar sweep koymam ardı ardına. kesinlikle rahatsız edici zaten. ama bizi dürten gitaristimiz oduğu için saldık elemanı ;)= yoksa diab biliyo, sahnede bile abartsa biraz hemen arkasına geçip iki puan alırım :p[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar