KaKsi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Takı törenide isteriz, GB ler havalarda uçuşsun pls :)[signature][hline]Alterac & Oriole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 ao evlenme iteminaden bulursanıs haber verin abende çıkartıcam bitane :D bi bp bulurum evlenirim :)[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: T__T Server : Ares Lvl: 5x np: 6xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qeqlic Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 sen evlen düğün salonu gelin arabası davetiyeler benden bildiğim kadarıyla o itemi gmler verebiliyormuş iste birinden:) valiyi de nikah şahidin yaparız:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 said: mrproblem, 01 Ekim 2005 02:35 tarihinde demiş ki: Ama bir de oyundaki ashklar wardir. Hashin orc sin bir duffer hatuna ashik olmushtur ve ustelik hatun guney amerikanin en sicak ulkelerinden birindedir.Beraber CZ ye gidilir debuff spike partileri yapilir.Sonra charlar beraber AFK ya birakilip msn muhabbetlerine gecilir. Bashka bir durum da sevgilinin KO dan haberi olmamasidir velhasil KO manyagi birinin sevgilisinin boyle bir duruma maruz kalmasi beklenemez güney amerika =([signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:YoTeAmoGabriela (eheh tek ben varım :)) Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
milkboy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 aşıgım ama aşık olmak kadar iğrenç bu duygu bilmiyorum. hep dert hep dert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Ciddi ciddi evlilik itemi bulmam lazım. Söz verdim. Başım belada, başımızı zorla bağlıyolar :)[signature][hline]Alterac & Oriole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarman Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 way sen bitmişin kardeşim aşk güzeldir ama gece vakti yat uyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Gecem yokki :-) Zorla uyutuluyorum skille demrişim peheheh[signature][hline]Alterac & Oriole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Bak Bu oLay GüzeL iŞte Hangi oLay derseniz Alan yetkiLiLerinde KonuLara Eşlİk etmesi Yani kendiSini Dev Aynasına GörmemeSi GeneLde BöLe değiLdir SomurtkandırLar oLaya Göre Cevap Verip espri etmez bişi etmez öLe işte :D[signature][hline]Nation : ELmoarD Nick : pCBuyucu LwL : 5x CLan : iNFaZCILaR Race : Paper Mage Np : Nah Points (0 Yani) Server : Cyhper SLogan : aLayına iSyan öLümüne Mokoko : o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Şimdiye kadar senin dediğin gibi burnu havadalık gibi bişiler yaptığımı hatırlamıyorum :/[signature][hline]Alterac & Oriole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Ben charımı chuda_Tr ile evlendirecem :D[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meteora Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Çok eski bir söz vardır. Bilen bilir... *!Aşk karın doyurmuyor. Aşık olmayın zengin olun!*[signature][hline]Nick: Meteora Levl: Newbie Mage Serv: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Seveni kurcalarlar, kurcalayanı severler :d bu kadar köreltebildim :D[signature][hline]vampire oyunu: vampirler artık çözüm yolu bulamaz ve içlerinden biri derki: -sabah ola hayır ola taze pc bir mage'dir ve dar bir bacadan gececektir: dm: baca cok dar, sigmiyorsun buyucu: invisible olup tekrar deniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Hasmez e aşıgım ben[signature][hline][Bayrakları Bayrak Yapan Uğruna Dökülen Kandır] Beyaz Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 gothic senin nufus kagıdın kırmızımı?[signature][hline]vampire oyunu: vampirler artık çözüm yolu bulamaz ve içlerinden biri derki: -sabah ola hayır ola taze pc bir mage'dir ve dar bir bacadan gececektir: dm: baca cok dar, sigmiyorsun buyucu: invisible olup tekrar deniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 :) sus orasını çaktırma[signature][hline][Bayrakları Bayrak Yapan Uğruna Dökülen Kandır] Beyaz Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 deilse valla dilimden kurtulamassın soliim :D eger oyleysede hemen msn e beklerim :D Sulanmak aptes bozmazmış :D[signature][hline]vampire oyunu: vampirler artık çözüm yolu bulamaz ve içlerinden biri derki: -sabah ola hayır ola taze pc bir mage'dir ve dar bir bacadan gececektir: dm: baca cok dar, sigmiyorsun buyucu: invisible olup tekrar deniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Platonik bizimki platonikkkkk[signature][hline][Bayrakları Bayrak Yapan Uğruna Dökülen Kandır] Beyaz Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 said: Necro, 01 Ekim 2005 15:40 tarihinde demiş ki: Ben charımı chuda_Tr ile evlendirecem :D senin char female char mı ? bide lvl i kaç ? :D:D:D[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: T__T Server : Ares Lvl: 5x np: 6xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 chuda benle evlencek olum sie ne oluyo[signature][hline][Bayrakları Bayrak Yapan Uğruna Dökülen Kandır] Beyaz Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 said: Gothic, 01 Ekim 2005 17:24 tarihinde demiş ki: chuda benle evlencek olum sie ne oluyo gothic senin char female char mı ? bide lvl i kaç ? :D ben erkek bufferım mq[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: T__T Server : Ares Lvl: 5x np: 6xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 said: Aware3, 01 Ekim 2005 17:21 tarihinde demiş ki: said: Necro, 01 Ekim 2005 15:40 tarihinde demiş ki: Ben charımı chuda_Tr ile evlendirecem :D senin char female char mı ? bide lvl i kaç ? :D:D:D 1.5 haftaya 60 1 aya 61 noldu :D[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 said: Necro, 01 Ekim 2005 17:26 tarihinde demiş ki: said: Aware3, 01 Ekim 2005 17:21 tarihinde demiş ki: said: Necro, 01 Ekim 2005 15:40 tarihinde demiş ki: Ben charımı chuda_Tr ile evlendirecem :D senin char female char mı ? bide lvl i kaç ? :D:D:D 1.5 haftaya 60 1 aya 61 noldu :D senin char erkekmi kıs mı ?[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: T__T Server : Ares Lvl: 5x np: 6xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Erkekmi prdn kadın lasım bise :S erkekmiş de get ezüq seni[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 said: Necro, 01 Ekim 2005 17:27 tarihinde demiş ki: Erkekmi prdn kadın lasım bise :S erkekmiş de get ezüq seni :D istersen sana bi bp ark. ayarlarım :D [signature][hline]Name:Chuda_tr clan: T__T Server : Ares Lvl: 5x np: 6xx :D [Bu mesaj Aware3 tarafından 01 Ekim 2005 17:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar