Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ya bu knight ta aşık adam yok mu?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben aşığım üstelik kafamda kıyak yazayım dedim hiç aşk konuşulmuyo burda zor yazıyo zaten aşık olanlar itiraf etsin ilk itiraf benden duygu sana aşığım senin için herşeyi yaparım vs. vs.
Mesaj tarihi:
ahaha nası hoşuma gitti ya
al eline bi de spray git kızın sokağına patlat duvarı[signature][hline]Server:Beramus
Nick:joaquinn
Class:AssassiN
LvL:61
Clan:Weiwuer
NP:92xxx
Mesaj tarihi:
arkadaşlar belliki arkadaşımız aşık olmuş bunada saygı göstermek lazım ben destekliyorum aşk heryerde konuşulur çünkü aşkın zamanı ve yeri yoktur allah tüm aşıklara yardım etsin ve mutluluklar versin .......[signature][hline]
Mesaj tarihi:
ben günün 10 saatı knight tayım ama aklımda tek kişi var oda aşkım bu arada czye de giremiyom ben ne alaka yaaaaa dc oluyom anlamadım gitti kafam kıyak die anladı heralde makine np kaybedeyim istemedi:(
Mesaj tarihi:
yaf ben aşık olmasına bişi demedim de bu saatte ne itirafı yaf uyusun sabaha bişiyi kalmaz kafam ii yazmış galiba zati uyu unut kardeş olmadı yarın karşısına çık sefiyorum leeeeeeeeyn de:)[signature][hline]*A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn*an uben tanatha le faelas*
Mesaj tarihi:
biliyo be baba sevdiğimi oda seviyo ama olmaz işte olmaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzz aşk aşk bu ben alışkınım hem sabahlamaya ayık yada sarhoş ne bileyim yapım bu:)
Mesaj tarihi:
iyi oldu bu iyi
ulan hakikaten yaşayan varlıklarmışız deidrtti bi an, duvara çarptım sanki. karsımdakılerın char diil de insan oldugunu hatırladım. sevmek güzel be kardeş , hee sevilmek ..[signature][hline]Server:Beramus
Nick:joaquinn
Class:AssassiN
LvL:61
Clan:Weiwuer
NP:92xxx
Mesaj tarihi:
Valla ben biliyorum k.o aşığı olan arkadaşım oğlan sabah bi oturuyo akşama kadar bakıyom msn e giriyom oğlan hala msnde nedir bu k.o aşkı ben arkadaşlar oynarken izledim de acayip karışık bi oyun valla aboo kafam beynim döndü valla soyleyince bile :D[signature][hline]Click! | plz!
pogodi, 25 Eylül 2005 17:15 tarihinde demiş ki:
azmış bu
Mesaj tarihi:
ya iki aşk var aşk var ko aşkı aşk var aşkımız
bu senin oğlun olur sevgilin olur abin olur vs vs ben ilk sevgilime sonra knight a aşığım sadece
Mesaj tarihi:
Valla abi ben onu bunu bilmem ama hayatım boyunca oynuyacağım oyun sadece Ultimadir.Ba$ka bir oyun oynuyamıyorum Half-Life hariç :D[signature][hline]Click! | plz!
pogodi, 25 Eylül 2005 17:15 tarihinde demiş ki:
azmış bu
Mesaj tarihi:
peki şuursuz adam cvp versin dutgusuz olan sadece hayvandır hepimiz o yada bu şekilde bişeylere olumlu yada olumsuz duygu besleriz sen arkadaşım bu topiğe cvpyazmak zorunda değildin bunu bil
Mesaj tarihi:
arkadaşım kusura bakma ama bu oyunu oynayanlarda inan sen gibi ben gibi eğer burası paylaşım yeriyse herşeyimizi paylaşmalıyız bence knight çılar olarak
Mesaj tarihi:
benim bildigim yashadiim gorduum bi konu: eger sewgilin warsa ve KO ya o da sararsa yandiniz.
-O buffer la sen ne bicim konusuosn ole kopariirm senin o dilini
-Ashkım bi saattir swift istiom hic benimle ilgilenmiosun.
-Oh olsun rezlemiom ishte sen gider o aptal healara yawsha sonra da ashkım rez de al sana dort tash rez.

Eger KO ile ilgilenmiorsa:
-Off yine mi bu oyun ne anliorsun sacma sapan ustelik kisiliine de uygun karakter acmissin: orc
-Hayatimm birak exp kasmayi hadi gel yanima bak burda kasilcak daha guzel sheyler war.
....
.....
......
Ama bir de oyundaki ashklar wardir. Hashin orc sin bir duffer hatuna ashik olmushtur ve ustelik hatun guney amerikanin en sicak ulkelerinden birindedir.Beraber CZ ye gidilir debuff spike partileri yapilir.Sonra charlar beraber AFK ya birakilip msn muhabbetlerine gecilir.
Bashka bir durum da sevgilinin KO dan haberi olmamasidir velhasil KO manyagi birinin sevgilisinin boyle bir duruma maruz kalmasi beklenemez[signature][hline]ottoman_prince
uğurlu sayım: 10061

Mesaj tarihi:
bir kulunu çook sevdim o beni hic sev....

offf OFF turn of computer good night respect[signature][hline]´´dUAlİSt´´

wow-eu BL@horde - Doomish/Ud@priest LvL ??
wow-eu BL@alliance - Dualist/NE@Druid LvL60-retire
Mesaj tarihi:
said:
KaKsi, 01 Ekim 2005 05:08 tarihinde demiş ki:
Var...

Benimki....

Hala devam ediyor....

Evlilik itemi bulan varmı?

forgotten temple da dugun yapalm bir suru monster flam boyle dugun ortami ishte kalabalik flam.. ring of life takarsin geline :D[signature][hline]ottoman_prince
uğurlu sayım: 10061

• Yeni Oluştur...