qeqlic Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 ben aşığım üstelik kafamda kıyak yazayım dedim hiç aşk konuşulmuyo burda zor yazıyo zaten aşık olanlar itiraf etsin ilk itiraf benden duygu sana aşığım senin için herşeyi yaparım vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Bu ne be ya?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zetes Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 kişisel aha buraya yaz. sen yaz ben geliyom.[signature][hline]Please wait... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 ya manyaq mısın kardeşim ne aşığı yaf yat uyu sen yat uyu....[signature][hline]*A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn*an uben tanatha le faelas* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beverly Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 ahaha nası hoşuma gitti ya al eline bi de spray git kızın sokağına patlat duvarı[signature][hline]Server:Beramus Nick:joaquinn Class:AssassiN LvL:61 Clan:Weiwuer NP:92xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salihb Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 arkadaşlar belliki arkadaşımız aşık olmuş bunada saygı göstermek lazım ben destekliyorum aşk heryerde konuşulur çünkü aşkın zamanı ve yeri yoktur allah tüm aşıklara yardım etsin ve mutluluklar versin .......[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 ayrıca, Allah hepimize sabır versin.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qeqlic Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 ya ne bileyim belki hataydı bunu yazmak ama bunaldım yaf yok dupe yok bug yok o yok bu böle bişey olsun istedim yanlış mı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 bizde zamanında deliler gibi sevdik ultima online'ı..ama aşık olmak nedir ya..wtf yani omfg hatta[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder, And I miss you like hell... And I'm feeling the stars... I miss your laugh, I miss your smile, I miss everything about you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qeqlic Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 kolaydı öle gitmek hollandaya kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qeqlic Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 ben günün 10 saatı knight tayım ama aklımda tek kişi var oda aşkım bu arada czye de giremiyom ben ne alaka yaaaaa dc oluyom anlamadım gitti kafam kıyak die anladı heralde makine np kaybedeyim istemedi:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 yaf ben aşık olmasına bişi demedim de bu saatte ne itirafı yaf uyusun sabaha bişiyi kalmaz kafam ii yazmış galiba zati uyu unut kardeş olmadı yarın karşısına çık sefiyorum leeeeeeeeyn de:)[signature][hline]*A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn*an uben tanatha le faelas* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qeqlic Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 biliyo be baba sevdiğimi oda seviyo ama olmaz işte olmaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzz aşk aşk bu ben alışkınım hem sabahlamaya ayık yada sarhoş ne bileyim yapım bu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beverly Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 iyi oldu bu iyi ulan hakikaten yaşayan varlıklarmışız deidrtti bi an, duvara çarptım sanki. karsımdakılerın char diil de insan oldugunu hatırladım. sevmek güzel be kardeş , hee sevilmek ..[signature][hline]Server:Beramus Nick:joaquinn Class:AssassiN LvL:61 Clan:Weiwuer NP:92xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 rofl[signature][hline]*A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn*an uben tanatha le faelas* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drenor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Valla ben biliyorum k.o aşığı olan arkadaşım oğlan sabah bi oturuyo akşama kadar bakıyom msn e giriyom oğlan hala msnde nedir bu k.o aşkı ben arkadaşlar oynarken izledim de acayip karışık bi oyun valla aboo kafam beynim döndü valla soyleyince bile :D[signature][hline]Click! | plz! pogodi, 25 Eylül 2005 17:15 tarihinde demiş ki: azmış bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qeqlic Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 ya iki aşk var aşk var ko aşkı aşk var aşkımız bu senin oğlun olur sevgilin olur abin olur vs vs ben ilk sevgilime sonra knight a aşığım sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drenor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Valla abi ben onu bunu bilmem ama hayatım boyunca oynuyacağım oyun sadece Ultimadir.Ba$ka bir oyun oynuyamıyorum Half-Life hariç :D[signature][hline]Click! | plz! pogodi, 25 Eylül 2005 17:15 tarihinde demiş ki: azmış bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qeqlic Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 peki şuursuz adam cvp versin dutgusuz olan sadece hayvandır hepimiz o yada bu şekilde bişeylere olumlu yada olumsuz duygu besleriz sen arkadaşım bu topiğe cvpyazmak zorunda değildin bunu bil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qeqlic Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 arkadaşım kusura bakma ama bu oyunu oynayanlarda inan sen gibi ben gibi eğer burası paylaşım yeriyse herşeyimizi paylaşmalıyız bence knight çılar olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Destruction Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Al eline mirage swordu aşkını çiz duvarlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 benim bildigim yashadiim gorduum bi konu: eger sewgilin warsa ve KO ya o da sararsa yandiniz. -O buffer la sen ne bicim konusuosn ole kopariirm senin o dilini -Ashkım bi saattir swift istiom hic benimle ilgilenmiosun. -Oh olsun rezlemiom ishte sen gider o aptal healara yawsha sonra da ashkım rez de al sana dort tash rez. Eger KO ile ilgilenmiorsa: -Off yine mi bu oyun ne anliorsun sacma sapan ustelik kisiliine de uygun karakter acmissin: orc -Hayatimm birak exp kasmayi hadi gel yanima bak burda kasilcak daha guzel sheyler war. .... ..... ...... Ama bir de oyundaki ashklar wardir. Hashin orc sin bir duffer hatuna ashik olmushtur ve ustelik hatun guney amerikanin en sicak ulkelerinden birindedir.Beraber CZ ye gidilir debuff spike partileri yapilir.Sonra charlar beraber AFK ya birakilip msn muhabbetlerine gecilir. Bashka bir durum da sevgilinin KO dan haberi olmamasidir velhasil KO manyagi birinin sevgilisinin boyle bir duruma maruz kalmasi beklenemez[signature][hline]ottoman_prince uğurlu sayım: 10061 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 bir kulunu çook sevdim o beni hic sev.... offf OFF turn of computer good night respect[signature][hline]´´dUAlİSt´´ wow-eu BL@horde - Doomish/Ud@priest LvL ?? wow-eu BL@alliance - Dualist/NE@Druid LvL60-retire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Var... Benimki.... Hala devam ediyor.... Evlilik itemi bulan varmı?[signature][hline]Alterac & Oriole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 said: KaKsi, 01 Ekim 2005 05:08 tarihinde demiş ki: Var... Benimki.... Hala devam ediyor.... Evlilik itemi bulan varmı? forgotten temple da dugun yapalm bir suru monster flam boyle dugun ortami ishte kalabalik flam.. ring of life takarsin geline :D[signature][hline]ottoman_prince uğurlu sayım: 10061 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar