Famy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: LordOfBlood, 30 Eylül 2005 16:08 tarihinde demiş ki: said: tBF, 30 Eylül 2005 12:54 tarihinde demiş ki: said: Lonely, 30 Eylül 2005 03:49 tarihinde demiş ki: ben ziyan değilimde aşık olmak isteyenlere mazoşist gözüyle bakıyorum... Oldumda ne oldu? üzülmekten başka! aynen katıdım ya aşık olan manyaktır tamam mı +1 Olmaman şiddtle tavsiye edilir... [signature][hline]mutluluk bile acı werıyor çunku sonu war biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Bende en son 4 sene önce aşık olmuştum o zamandan beri en fazla hoşlandığım oldu.[signature][hline]Bir kadın, bir koca buluncaya kadar geleceği konusunda endişelidir.Bir erkek ise ancak bir kadınla evlendikten sonra geleceği konusunda endişelenmeye başlar.-GEORGE BERNARD SHAW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medusa748 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 bence gerçek olan sevgidir çünkü daha kalıcıdır.[signature][hline]gone through days without talking there is a comfort in silence-so used to losing all ambition-and struggling to maintain what's left Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 sen aşık diilsin ben sana aşık olduun zaman sölicem[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 lonely olm ziyansın alalla =) daha ne istiyosun be, aşık olup benim gibi bu saatlerde elinde sigara yatıp tavana bakarak saatlerce onun bugun ettiği kelimeleri düşünüp ağlamakmı istiyosun.. Sağol almiim[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 @Mike : sensin lam ziyan. hatta zarar-ziyan. said: Mavi, 30 Eylül 2005 14:08 tarihinde demiş ki: Sizleri grup olarak sadece 3'ünüzden oluşan bir ada'ya yerleştirmek gerek. 3'ünüzden başka kimseler olmayacak. Bakalım bi daha konuşabiliyormusunuz böyle. Bana uyar. Ben zaten düşünüorum, aşık olmak için birbirinin gözünün bebeğine bakan insanlardan kaçıp bir adaya yerleşmeyi. Elinde kokteyl, tepende güneş, önünde deniz, arkanda orman. daha ne istiycem... :)[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space [Bu mesaj Lonely tarafından 01 Ekim 2005 01:41 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Lonely tarafından 01 Ekim 2005 01:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 kokteyl yapıcak adm yok? 4. kişi nerdeeee[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Vallahi ben şimdiye kadar hiç bir kızla çıkmadım daha doğrusu çıkamadım bütün hepsi salaklığımdan.(Heyecanlanma,düğümlenme durumları işte.Ama bana istediğinizi demekte özgürsünüz:))Ama bundan sonra iş değişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Demek ki yalnız değilim benim gibileride varmış be yaw:)Ama çok zor geliyo be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Valla karşılıklı hiç bir zaman olmuyo ki keşke olsa:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar