Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

amfilerdeki reverb özelliği!!

Pergamum

Öne çıkan mesajlar

prosesörün veya reverb yapabilen bi pedalın varsa çok dert etme. ne tarz çalacağına da bağlı. ama gidip de dandik bi amfi alma, çoğu amfide kendiliğinden reverb var diye biliyorum ben.[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki:
Yat
Lütfen
Sosyal ağlarda paylaş

marshall en iyidir, ama 10 watt oldukça ufakmış :) daha yeni başlıyosan şimdilik yeterlidir sanırım, ama hoşuna gider ve ilerletmek istersen ya daha büyük bi amfi ya da sağlam bi processor alman gerekir.[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki:
Yat
Lütfen
Sosyal ağlarda paylaş

Bence hiç aksma Roland Microcube al.
Bugün gittim denedimAnt müzikte sesi süper,distortion süper efektleri süper herşeyi süper :)
132 dolar+kdv ayrıca 210 ytl gibi bir fiyata geliyor.
hem küçük portatif hem güçlü bişey tam ev için ideal.bir bakmanı öneririim.
Ben alıcam Sanırım.Eski amfim Marshall mg15dfx ti ve rahat ezer geçer diyorum ev ortamında.nasılsa sesi çok açamıyordum bundada aynı yükseklikte ses daha iyi geliyor hatta.
Sosyal ağlarda paylaş

Eklemeyi unutmuşum Üstündeki efektler ikit ane ayrı.
1. ayar da phaser chorus flanger tremolovar hepsi ayrı güzel,ikincisindede reverb ve delay var ! hepsi bir arada değil yani iki ayrı ayar var.
Amfi simülatörü var içinde,akustik simmülasyonu,jc clean blackbird mü öyle bişey british stack(bildiğimiz marshall tonu) lead stack bir de r-fier diye en sert emtal tonu var.
Amfi küçük ama çok kudretli ve işlevsel yani=)bir dene diyorum çok memnun kalacaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni başlıyosan boşver reverb falan ne yapıcan. Reverb sese derinlik katar böyle yankı tarzı bişey yapar. Metal rifflerinde falan biraz kullanılır derin ağır bi ton yaratmak için (ağır diyorum sert değil). Ama çok önemli bişey değil başlangıçta ki biri için. Ayrıca Darestan'ın önerisini göz önünde bulundur MicroCube gerçekten güzel bi alet. Marshall da güzel tabi
Sosyal ağlarda paylaş

Reverb bir efekt zaten ve şöle düşün sesin sürekli yansıması mesela banyoda bağırdığında oradan sana gelen ses reverbe benzior =) -kötü bir tanımlama oldu ama başka türlü nasıl anlatıcağımı bulamadım-.Amfilerde reverb gerekli birşey değil dediğim gibi efekt ve efektlerde extra özelliklerdir olmazsa olmaz diye birşey yok zaten reverb cihazı amfinin hoparlör kısmının arkasında bir cihaz şeklinde tamamen ayrı amfiden.[signature][hline]Arian Elwing
!?Papyrus!*

[Bu mesaj arian tarafından 01 Ekim 2005 13:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Arian' ın yazdığı gibi reverb sadece bir efektdir.
Kulağa çok hoş gelen bir tondur, reverb lü ve lambalı bi amfi almanı tavsiye ederim.
Benim bir arkadaşım da bir amfi var hatta örneğini veriyim;
Laney Tube Fusion 2000[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?
Msn Spaces
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...