Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Son RPG Sözleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bizim gnome'un Centaur'a söylediği laf:
"Abi beni burdan Dis'e kaça götürürsün"
(bilmeyenler için: Centaurlar insandan çok at olarak nitelendirilmeyi sevmezler sırtlarına binmeye çalışan insanları ölene kadar teperler. Özellikle kısa canlıları tepmekten sadist bi zevk alırlar.:D)[hline]Tomorrow will take us away,Far from
home and no one will ever know our
names... But the Bard Songs will remain

BLİND GUARDİAN- Bard's Song
:rock:
Mesaj tarihi:
*Hayır aabi zar yere düştü saymam bi daha atıcam...
*EE pardon ya kola ve cipsleri ewde unutmuşum...
*Yolda yürürken büyü kitabımı okuyorum...
*Bayanı kurtarmak için hemen arkasından suya atladım(Full Plate ile nereye kadar??)
*Lan ben aşşada kaldım benide çekin yukarı...
*Aramil(grubun elfi) yapma düşük bi zar atarsan beni vurursun çok az canım kaldı
-bişii olmaz...Seni vurmak için 1-3 falan atmam lazım
(bu ikisininde son sözü olur elf arkadasını vurur arkadası da elfe kola şişesiyle vurur)[hline]Gitar,Kadın,Para.......Sorusu olan??
Mesaj tarihi:
benden de bir son söz:

Tremor grubun dwarf fighteridir.

-Gelin gelin tremor babaniza vurun puahahah[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki:
Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D
Mesaj tarihi:
Çok eminim bu taraftandı
Bundan 9 Yıl önce orclar beni baygın bi şekilde camplarına götürmüşlerdi burdan ![hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir.
Socrates
Mesaj tarihi:
2.level bi human fighter barda:
-Beyler benm karın kaslarım çok kuvvetlidir 18 cons 18 str var
yumruk atmak isteyen varsa...

içeriye 20 str li bi half orc barbar girer...[hline]Maximilian Stonefist;
Kötülüğe karşı ne paladinler gibi zırhına ve tanrısına,ne dwarflar gibi baltaya nede büyücüler gibi büyüsüne ihtiyacı var onun o kötülüğü yumrukları ile def etmeye alışık olan biri ve şimdi lanetlenmişleri def etmek üzere yeniden yola çıktı.

Saklanacak bir yerler bulsanız çok iyi olur!!!
Mesaj tarihi:
Gruptaki diğer 3 kişi ölmüştür.Tek başına ve 10 hp le kalmış fighter köşeye sıkışır.Atak sırası beholderda
fighter; abi bi dakka telefon çalıyo..

herif oyunu bıraktı kaçtı sonra konuşma bahanesiyle.
Ödleksin Zak ehueheu :)[hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand.
Mesaj tarihi:
said:
Mad_Can, 22 July 2003 23:25 tarihinde demiş ki:
2.level bi human fighter barda:
-Beyler benm karın kaslarım çok kuvvetlidir 18 cons 18 str var
yumruk atmak isteyen varsa...

içeriye 20 str li bi half orc barbar girer...

ee.. sonra da ölüo mu adam şimdi? Hadddddii canım. Bu kadar yazış olmaz.[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz.
Mesaj tarihi:
hmm bu hoş oldu :)
yine bir fighter: Ben küçük bir çocukken babam bana bu silahı paladine nin kutsadığını söylemişti korkmanıza gerek yok.
fifth age oynarken :) bu olay yaşanmamıştır aklıma geldi hoşuma gitti yazdım.
Mesaj tarihi:
half orc barbar arka arkaya 2 kez critical atıyo ve 2.level fighter arkadaşın karnını başkı bi yerinden çıkartıyo diyeyim sen anla adam -9 da kaldı gene şanslıydı :)
(olay gerçek bu arada chatluck'ta oynanmış bir oyun)[hline]Maximilian Stonefist;
Kötülüğe karşı ne paladinler gibi zırhına ve tanrısına,ne dwarflar gibi baltaya nede büyücüler gibi büyüsüne ihtiyacı var onun o kötülüğü yumrukları ile def etmeye alışık olan biri ve şimdi lanetlenmişleri def etmek üzere yeniden yola çıktı.

Saklanacak bir yerler bulsanız çok iyi olur!!!
Mesaj tarihi:
anladığım kadarıyla arka arkaya 2 crit. dediği şey deathblow mevzuu... ama onda da -9 kalmassın direk ölürsün.

bu arada -8 kalp durmuş demektir. kalp masajı bilmiyosa oyuncu (heal 8 ranks) o adamı stabilize ettirmem ben...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Mesaj tarihi:
-Acımadı ki!!!
-Yavrucum, gel babanın kıllı göğsüne!(Gariban görünen bir zombiye lvl 1 clericin sözü)
-Ben şu orka dalıyorum(5hp si kalmış bir cüce savaşçının sözü)
-Abi, öküzler renk körüdür(kırmızı elbiseli savaşçı minatourun önünden geçerken)
-DALMAYAN TOP OLSUN!
  • Yeni Oluştur...