Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Din Testi :)

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Islam100%
Satanism61%
Judaism58%
Buddhism42%
Paganism42%
Christianity25%
agnosticism17%
atheism13%
Hinduism8%

böle çıktıda bu agnosticism ne ? :horace: çok müslüman adamımdır :P sadece kendimce doğruları yazdım[signature][hline]araba feci çarpmıştır:
sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim?
Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok

Sosyal ağlarda paylaş

You scored as Islam.

Your beliefs are most similar to those of Islam. Do more research on Islam and possibly consider taking the shahadah and officially becoming a Muslim, if you aren't already. Despite the actions of some - who go against the teachings of Islam - Islam is a religion of peace; the word "islam" means "peace through submission to God." "Muslim" means "one who submits to God." Islam is the third of the three Abrahamic faiths, and it shares much with Judaism in Christianity; its differences are the acceptance of Muhammad as the last and final prophet, and the oneness of God - in other words, that Jesus, though he was a revered prophet, was not in fact God, and only one God exists. Apparently the Taliban could not read (though their name means "students"), because the Qur'an states that men and women are equal as believers, and that all believers should be educated and seek knowledge. Modesty in dress and behavior is required in Islam for both men and women to preserve the values of society and move the emphasis from superificial appearance to intelligence, knowledge, and God.

Islam 96%
Paganism 58%
Satanism 54%
Buddhism 50%
Hinduism 42%
Judaism 33%
atheism 29%
Christianity 29%
agnosticism 21%[signature][hline]beş hececiler
Hiç Bitmeyen Efsaneler
msn: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

açıkçası bende beklemiordum bu kadar. ama kendimce doğru bildiklerim bunu çıkardı :) belkide seninde öyledir.
kendince mantıklı gelen şeyler islamla örtüşüodur.
namaz falan kılan biri deilim. müslümanlığım kafamın içindekilerdedir.[signature][hline]araba feci çarpmıştır:
sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim?
Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok

Sosyal ağlarda paylaş

You scored as Islam.
Satanism83%
Islam83%
Buddhism63%
Paganism58%
agnosticism58%
Judaism54%
Christianity54%
Hinduism38%
atheism29%

İlginç satanizm ide yüksek gösteriyor ama scoreumu İslamdan yana veriyor. Sanırım satanizm bölümünde sorun var :P ben satansik değilim (!) :)[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
Sosyal ağlarda paylaş

atheism

100%
Satanism

75%
agnosticism

50%
Judaism

50%
Buddhism

50%
Paganism

46%
Christianity

25%
Hinduism

17%
Islam

17%

atheist çıktım yuzde yuz :D auehuea[signature][hline]Lianna Human Paladin
Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
Sosyal ağlarda paylaş

islam beni şaşırtıcak kadar yüksek çıktı, budizm ve hristiyanlık ise tahmin ettiğim sıralarda çıktı.

Islam
92%

Buddhism
79%

Judaism
75%

Satanism
54%

Hinduism
46%

Paganism
38%

agnosticism
29%

atheism
17%

Christianity
8%[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

türkçesi bilinememezcilik. tanrı'nın varlığını veya yokluğunu kabul etmeyenler filan.

kendi içinde de ikiye ayrılır ama. aktif ve pasif bilinememezciler diye. pasifler bu durumu düşünmez, yani biz bilemeyiz, bizim akıl bu işe yetmez, o yüzden kafa yormaya da gerek yok bu hususta derler.

aktifler ise sürekli olarak bir araştırma içindedir. ne varlığına, ne de yokluğuna kendilerini kaptırmazlar ama hep bir sorgulama, hatta sorgulamadan öte empirikleşme aktivitelerine girerler.

ayrıca post-modern hayatın şehirli insanlarının birçoğu pasif-agnostiktir, kendileri kabul etsin veya etmesin. bunun için bölge, şehir kısıtlaması da getirmiyorum. ancak şeri hükümlerle yönetilen ülkelerin şehirli hayatını da, benim anlatmak istediğim şehir hayatıyla bir tutmuyorum. benimki şehirden çok, metropol, istanbul gibi büyük kentler.[signature][hline]ben BombaciMulayim
Sosyal ağlarda paylaş

abi.. satanist çıktım var mı ötesi :) ateistim abi ben..
ama cidden yani satanist bildiğimiz gibi değilse, böyle bu sayfada iddia ettiği gibiyse harbi satanistim yani.. ama allah korusun ne demek abi kedi kesmek.. satan kim abi satan satmış zaten herkesi :p

You scored as Satanism.

Your beliefs most closely resemble those of Satanism! Before you scream, do a bit of research on it. To be a Satanist, you don't actually have to believe in Satan. Satanism generally focuses upon the spiritual advancement of the self, rather than upon submission to a deity or a set of moral codes. Do some research if you immediately think of the satanic cult stereotype. Your beliefs may also resemble those of earth-based religions such as paganism.

Satanism

67%

Judaism

67%

Buddhism

63%

atheism

63%

Paganism

58%

Islam

54%

agnosticism

46%

Christianity

21%

Hinduism

4%

bu arada, bazı insanların cevapları beni yerlere yatırdı..
örnekler:
Muhallebi: bu test caiz değil diyen biri olmamış daha hayret.
MeSH:camilere imam alinirken bu test yapilsin %95 altindakiler alinmasin.
Trasty:ulan bu bana %71 Satanistsin dedi ciddi sinirlerim bozuldu yok ole bişi kardeşim .. Allahına müslümanım
Penthesilea:Sen mi bileceksin test mi bilecek?
Sacma sapan konusmayalim arkadasim, kafirsen kafirligini bil (MOAH ZUAH *iptal*)
KahnX:Bide bu satanistlik madem bildiğimiz kedi kesme olayı değil, nedir peki?
Rebelution:Nası kedi kesme olayı falan deil. Tabiki satanistlik kedi kesip grup seks yapmaktır. Hiç bi düşünce sistemi yoktur. Şeytan şeytan diyerek kedi kanları içinde birbirlerini s..severler.(ZUAHAUAH abi tapıyorum sana..)[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^)
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

aynı yüzdede olursa ilk sıradakiler, sonuca harf sırasına göre başta olanı yazıyor site... o_O[signature][hline]Yıldızlarla süslenmiş kalın siyah göğü üzerimize aldık. İki küçük parıltıya baktık ısınmak için. Etrafımıza kalın surlar bulduk. Sonra duygu denilen o garip şeyde kaybolduk...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...