Luke Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 arkadaslar bu all release ve all drop olayını bende kapatmak istiyorum diger topicklerde buldum ama ordakiler le yapamadım yani release ve drop yazısını buluyorum ama degistiremiyorum nasıl degistirecegimi yazacak birisi varmı acaba?[signature][hline]Gamemaster Luke www.reconquistauo.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 spherespeech.scp de spk_player bolumune on=all drop src.sysmessage @33 bu komut kapalidir return 1 ekleyebilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luke Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 said: Chernobel, 01 Ekim 2005 12:20 tarihinde demiş ki: spherespeech.scp de spk_player bolumune on=all drop src.sysmessage @33 bu komut kapalidir return 1 ekleyebilirsin.. spk_player dedigin speakhuman klasorunemi yazcam bunu?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 hayır speech klasorune girmiceksin.. scripts klasorunde spherespeech.scp adında bir script var.. acınca ztn en başta karsına soyle bir şey cıkar [SPEECH spk_player] bunun altına ekle on=all drop message şakşuka return 1 [Bu mesaj Chernobel tarafından 01 Ekim 2005 12:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luke Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 tesekkur ederim arkadasım.. becerdim sanırım ama bu hex editorle exe den degistirme varmıs ben buluyorum drop yazan yeri ama drop yerine mnbv ayzacam mesela ama yazamıyorum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luke Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 ama becerememisim:) VERSION=0.55 [SPEECH spk_player] on=all drop src.sysmessage bu komut kapalidir return 1 on=drop src.sysmessage @33 bu komut kapalidir return 1 on=all release src.sysmessage @33 bu komut kapalidir return 1 diye ekleedim ama nedense olmadı.. ayrıca asada biryer daha var.. [SPEECH spk_hireling] // Pets that can talk. ON=ATTACK ON=BOUGHT ON=CASH ON=COME ON=DEFEND ME ON=DISMISS ON=DROP // "GIVE" ? ON=DROP ALL ON=EQUIP ON=EQUIP ALL ON=FETCH ON=FOLLOW ON=FOLLOW ME ON=FRIEND ON=GET DRESSED ON=GO ON=GUARD ON=GUARD ME ON=INVENTORY ON=KILL ON=PRICE // may have args ? ON=RECIEVED ON=RELEASE ON=SAMPLES ON=SPEAK ON=STATUS ON=STAY ON=STAY HERE ON=STOCK ON=STOP ON=SUIT UP ON=TRANSFER [eof] burda ki droplardan da birseyler degistirmelimiyim?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 sphere.ini de SpeechSelf=spk_player şu kısım boylemi? eger boyleyse sorunsuz calısması gerekir.. ben oyle kullanıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 eklendi speechself varsa da çalışmaz[signature][hline]www.stormuo.net www.stormuo.gen.tr Semih a.k.a Cyclone ----------------------------------- Mal Mısın Ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 dediginden bişey anlamadım ama ben bu şekilde kullanıyorum bana deildir lafın heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 birde su sekilde dene on *all release* sysmessage Bu komut kullanima kapali evladim. return 1[signature][hline]Yuru be yavrum endamini goreyim, sensiz gecen gunlerin ta anasini s!..yim. Vikont, rules tamer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 oraya eklerseniz all demez x release der release eder. [SPEECH spk_hireling] // Pets that can talk. ON=ATTACK ON=BOUGHT ON=CASH ON=COME ON=DEFEND ME ON=DISMISS ON=DROP // "GIVE" ? ON=DROP ALL ON=EQUIP ON=EQUIP ALL ON=FETCH ON=FOLLOW ON=FOLLOW ME ON=FRIEND ON=GET DRESSED ON=GO ON=GUARD ON=GUARD ME ON=INVENTORY ON=KILL ON=PRICE // may have args ? ON=RECIEVED ON=RELEASE ON=SAMPLES ON=SPEAK ON=STATUS ON=STAY ON=STAY HERE ON=STOCK ON=STOP ON=SUIT UP ON=TRANSFER bu kısımdakilerin hangilerini kapatmak istiyorsan altlarına return 1 ekliceksin örnek: ON=DROP // "GIVE" ? return 1 gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 taz ben oyle kullanıyorum calısıyor merak etme.. senın dedıgın gıbıde olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 on=xx on=yy on=zz return1 on=qq on=hh burada zz ye return 1 koyarsan xx yy ve zz de kapanır sanırsam.[signature][hline]|Chaos Design & Hosting| |Sindarin MMO| |Ultimatr.Net| |Storm UO| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 ztn xx ve yy yi kapatmak istemiosa alt tarafa alıcak kapanıcaklar ustte olcak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar