lc_jackal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Herkeze merhaba. Evimde kendi local serverımı yapmaya karar verdim ve bir sorunum var (tahmin etmişsinizdir) Şimdi playerlara superkill eklemek istiyorum. Mavi yada pk olsun eğer öldürdüğü kişi player ise bir tag ile (benim belirlediğim bir tag ile) super kıll dediğim kill sayısını bulmak istiyorum. Yapmaya çalışırken zıçtığım SCP aşşağıda... Çalışmıyor bide :D [spo1=Super Kill][EVENTS e_pkill] ON=@DEATH IF (=c_man) SRC.NEWITEM=i_pkiller SRC.ACT.MOREX=1 //SRC.ACT.ATTR=0002 IF () SRC.ACT.CONT= endif [ITEMDEF i_pkiller] DEFNAME=i_pkiller NAME=player kills ID=layer_special WEIGHT=0 LAYER=30 TYPE=T_EQ_SCRIPT ON=@CREATE TIMER=1 ON=@TIMER IF = 10 CONT.TAG.PRIENCEKILL=> + CONT.MESSAGE KILL VAR. ENDIF [dialog d_pkill] 50,0 PAGE 0 resizepic 50 0 5054 200 70 Text 60 5 1207 0 Text 60 30 0 1 button 210 45 4005 4006 1 0 2 [dialog d_pkill TEXT] > Kisi oldurmusunuz. [FUNCTION SMKILL] dialog d_pkill [EOF][/spo] Sanırım hatam c_man dediğim player olarak tanımlamak istediğim yerden kaynaklanıyor. Birde bu eventi herhangi bir yere tanımlamak gerekiyormu bilmiyorum Kısaca HELPPP MEEE![signature][hline]Script = Moderate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 yapmaya calıstıgın olayı dogru anladıysam.. spheretables da en altta (r4 te sphereskillste) on=@login altına events e_superkill ekle ve oyundan çık gir [events e_superkill] on=@death act.tag.superkill > +1 [function superkill] dialog d_pkill [dialog d_pkill] 50,0 PAGE 0 resizepic 50 0 5054 200 70 Text 60 5 1207 0 Text 60 30 0 1 button 210 45 4005 4006 1 0 2 [dialog d_pkill TEXT] > kisi oldurmussunuz [EOF] [Bu mesaj Chernobel tarafından 01 Ekim 2005 15:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lc_jackal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Evet anlamışsın kardeşim benim :D [EVENTS e_pkill] ON=@DEATH IF (=c_man) SRC.NEWITEM=i_pkiller SRC.ACT.MOREX=1 //SRC.ACT.ATTR=0002 IF ( SRC.ACT.CONT= endif gibi salak şeylerle yapmak istediğim şeyde buydu zaten ama bir sorunum var SPHERE 55i kullanıyorum D: Çokmu geride kaldım ne :D[signature][hline]Script = Moderate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 evet baya geride kalmışın.. olsun spheretables.scp de en altta on=@login var oraya ekle events e_superkill diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lc_jackal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Geride kaldımda işe yaramadı D:[signature][hline]Script = Moderate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lc_jackal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Sanırım 55i de çalımıyo ? spheretables'a ekledim ama sonuç yine aynı kill sayısı artımıyo[signature][hline]Script = Moderate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar