Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dooum günüms

DoruK

Öne çıkan mesajlar

uzun zamandır geçen en garip doum günüydü valla. bütün gün moralim bozuktu tromso mevzuatına.. sabah eski kız arkadaşımın yaptığı bi pislii öğrendim. sonra okulda kavga çıkardım herkes birbirine girdi okuldan uzaklaştırma aldım. akşam ise çok güseldi pahalı hediyeler aldım ve çağdaş bana özel nargile yaptı doum günü çocuu olarak özel marpuçtan özel nargile içtim kafayı buldum haliyle çok garip bi gündü üzüldüm sevindim. tatsızdı. bi de o kadar ark var bu konuyu ben açtım püü kendi kendimi kutliyim bare msj atın da mutlu oliim bari

:tebrikz:[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan..
Sosyal ağlarda paylaş

E TEBRİKZ...[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki:
bilirsiniz, ben bu forumların "erkek hamamı" gibi görülmesine, burada benim deyişimle "kaave" muhabbeti yapılmasına karşıyım. hiç hoşlanmıyorum, hiç mi hiç yakıştıramıyorum. ha naapıyorum? biri "beyler" diye thread açınca gidip "cici bayanlar" yapıyorum. dünya ters dönmeye başlayıp, birdenbire burası güllük gülistanlık mı oluyor? hayır.
ama ne oluyor? biri kaave ağzı yaptığında, kullanıcılar tarafından ben daha müdahale etmeden uyarılıyor ve fark ettiniz mi bilmem, artık "beyler" diye thread açılmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...