Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Derken Bi Sabah Erken O Ne Tırsmak tı Beaa...

RedallHoor

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar arkadaşlar..

Sabah saat 05:30 sıralarında başıma bi olay geldi anlatayım dedim..

Benim rutin tırsma olaylarımı biliyorsunuz zaten :)

Şimdi gece 03:52 de çıkan Unicorn ve 04:22 de çıkan Mustang imi tameledikten sonra güzel bi uyku için yatağıma koştum...

Rüyamda evimin kapısından giriyordum ve odama geçtiğimde kendimi uyuken görüyordum sonra pc başındada kendimi gördüm.. Ama ilginç olan Nargilemin yanında büyük bir keyif koltugu var o koltuga baktıgımda Bi çocuk gördüm böyle Goblin gibi bişi işte kafasını kaldırdı bana baktı... Ben o sırada uyandım ...

Uyandıgımda ilk başta bişi hatırlıyamadım sonra olay geldi aklıma kalktım ve oha dedim bi an için sonra yanımda kedilerim vardı ikiside Kafalarını kaldırmış keyif koltuguna doğru bakıyorlardı....

İşte benim tırstıgım an bu andır..

Bi arkadaşım kedilerin Ruhani varlıkları görebildiklerini söylemişti..

Acaba Rüyamdaki şey harbiden ordamıydı sabahın 5 inden beri ps2 oynuyorum hala uyumadım sanırım salondaki kanepeme geri dönmek zorunda kalabilirim bu olay sonrası..

He nie yazdım...

Anlatmak istediğim için...

Arada Cola için...

Allahıımm yaptım bir iğrenç espri kaçıyorum gene...[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..

[Bu mesaj RedallHoor tarafından 28 Eylül 2005 13:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Çok oyun oynuyorsun galiba, ondan bunlar oluyor. Rüya da goblin mi görülür ahaha :)

Not: Konu dışı olduğu için demişsin ama, kişisel olması lazım yeri... (Art niyet yok)

Edit: İmla hatası...[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?
Msn Spaces

[Bu mesaj Janitschar tarafından 28 Eylül 2005 13:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CusTodeM, 28 Eylül 2005 18:26 tarihinde demiş ki:
SOK SOK SOK kediler goblinleri gorebiliyorlar :

İnsan gozuyle gorulemeyen goblinleri kediler gorebiliyor.Bilim adamlarının uzun arastırmaları sonucu kedilerin goblinleri gordugu anlasıldı
kaynak ???? :)[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim...
Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus
[b]we are gods unwanted children
Sosyal ağlarda paylaş

Bu tip olaylar bir tur uykuda gormek de denebiliyor cogu kisi bunu karabasan diye de adlandirir...

Ama bir hocaya anlatsa idin CIn gordugunu one dahi surebilirdi..

Bizim basimiza bir olay geldi daha gecenlerde...Kibrista Lefkose dolaylarindan gelirken boyle Metropol un tam sol sapagi olarak adlandirabilicegim bir yukselti de arabayi durdurduk muhabbet ediyoruz...Topal bir adam gecti once yanimizdan

Arabanin kapisi acikti soguk esen ruzgar yaninda muhabbetin tadini cikariyoruz durdugumuz yerde tek bir agac yok...

Sonra kafami yana bir cevirdim
Uc agac bize bakiyordu
Ve insanimsi bir golgeleri vardi
Ne oldugunu anlayamadik yaptigimiz tek sey gazlamakti...Sabah gittigimiz de orda bir tane agac koku gorduk o kadar...[signature][hline]Sırlar aldatır. AA
Sosyal ağlarda paylaş

Olur böle şeyler Ben lotr'ın ilkini beklerken böle gecenen bilmem kaçında SW de izlemişim yoda moria'da köprünün ortasına geçmiş VAder bunun kafasına kırmızı light saber'ıyla vuruyodu Yoda'da force'dan beyaz bi küreyle kendini koruyodu sonra "you shall not pass geyiği" dönüyodu ve birlikte düşüyolardı aşağı, bnde koşuyodum yodayı tutmaya yodanın son sözleri "run you shall or I fool you are"dı siz düşünün durumu.

Ama kediler ilgincmiş tabi.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

heh uo oynarken garip rüyalar görmek doğaldır. ben de mesela uo grafikleriyle görüyordum bazen rüya =p[signature][hline]Biziz | Değiliz
Viktor, 30 Eylül 2005 23:20 tarihinde demiş ki:
nasıl yazdıgım bır benı ıl gıl en dırır%6 :..:**???sdf*s ıstersem us edlıkes elıb mırazay hebele hubele
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...