RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Merhabalar arkadaşlar.. Sabah saat 05:30 sıralarında başıma bi olay geldi anlatayım dedim.. Benim rutin tırsma olaylarımı biliyorsunuz zaten :) Şimdi gece 03:52 de çıkan Unicorn ve 04:22 de çıkan Mustang imi tameledikten sonra güzel bi uyku için yatağıma koştum... Rüyamda evimin kapısından giriyordum ve odama geçtiğimde kendimi uyuken görüyordum sonra pc başındada kendimi gördüm.. Ama ilginç olan Nargilemin yanında büyük bir keyif koltugu var o koltuga baktıgımda Bi çocuk gördüm böyle Goblin gibi bişi işte kafasını kaldırdı bana baktı... Ben o sırada uyandım ... Uyandıgımda ilk başta bişi hatırlıyamadım sonra olay geldi aklıma kalktım ve oha dedim bi an için sonra yanımda kedilerim vardı ikiside Kafalarını kaldırmış keyif koltuguna doğru bakıyorlardı.... İşte benim tırstıgım an bu andır.. Bi arkadaşım kedilerin Ruhani varlıkları görebildiklerini söylemişti.. Acaba Rüyamdaki şey harbiden ordamıydı sabahın 5 inden beri ps2 oynuyorum hala uyumadım sanırım salondaki kanepeme geri dönmek zorunda kalabilirim bu olay sonrası.. He nie yazdım... Anlatmak istediğim için... Arada Cola için... Allahıımm yaptım bir iğrenç espri kaçıyorum gene...[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. [Bu mesaj RedallHoor tarafından 28 Eylül 2005 13:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Çok oyun oynuyorsun galiba, ondan bunlar oluyor. Rüya da goblin mi görülür ahaha :) Not: Konu dışı olduğu için demişsin ama, kişisel olması lazım yeri... (Art niyet yok) Edit: İmla hatası...[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces [Bu mesaj Janitschar tarafından 28 Eylül 2005 13:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Bak korkunun getirdiği bi salaklık işte :) Kişisel e nie yazmadım..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 fazla uo oynamamak lzm :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Espri de şok sırasında çıktı heralde :-)[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 constantine :)[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder, And I miss you like hell... And I'm feeling the stars... I miss your laugh, I miss your smile, I miss everything about you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 ya bende redall gibiyim o beni biliyo zati karanlık sux ya :)[signature][hline][Bir Hilal Uğruna Ya Rab Ne Güneşler Batıyor] Beyaz Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 ulan bari imzanı değiştirseydin ahuahaha[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 SOK SOK SOK kediler goblinleri gorebiliyorlar : İnsan gozuyle gorulemeyen goblinleri kediler gorebiliyor.Bilim adamlarının uzun arastırmaları sonucu kedilerin goblinleri gordugu anlasıldı[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: CusTodeM, 28 Eylül 2005 18:26 tarihinde demiş ki: SOK SOK SOK kediler goblinleri gorebiliyorlar : İnsan gozuyle gorulemeyen goblinleri kediler gorebiliyor.Bilim adamlarının uzun arastırmaları sonucu kedilerin goblinleri gordugu anlasıldı kaynak ???? :)[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]we are gods unwanted children Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 ben de tarladan gelip de yattığım zaman böyle buğday başakları felan görüyodum . çok oyun oynamaktandır o yoksa insan goblin mi görür[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Bu tip olaylar bir tur uykuda gormek de denebiliyor cogu kisi bunu karabasan diye de adlandirir... Ama bir hocaya anlatsa idin CIn gordugunu one dahi surebilirdi.. Bizim basimiza bir olay geldi daha gecenlerde...Kibrista Lefkose dolaylarindan gelirken boyle Metropol un tam sol sapagi olarak adlandirabilicegim bir yukselti de arabayi durdurduk muhabbet ediyoruz...Topal bir adam gecti once yanimizdan Arabanin kapisi acikti soguk esen ruzgar yaninda muhabbetin tadini cikariyoruz durdugumuz yerde tek bir agac yok... Sonra kafami yana bir cevirdim Uc agac bize bakiyordu Ve insanimsi bir golgeleri vardi Ne oldugunu anlayamadik yaptigimiz tek sey gazlamakti...Sabah gittigimiz de orda bir tane agac koku gorduk o kadar...[signature][hline]Sırlar aldatır. AA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Olur böle şeyler Ben lotr'ın ilkini beklerken böle gecenen bilmem kaçında SW de izlemişim yoda moria'da köprünün ortasına geçmiş VAder bunun kafasına kırmızı light saber'ıyla vuruyodu Yoda'da force'dan beyaz bi küreyle kendini koruyodu sonra "you shall not pass geyiği" dönüyodu ve birlikte düşüyolardı aşağı, bnde koşuyodum yodayı tutmaya yodanın son sözleri "run you shall or I fool you are"dı siz düşünün durumu. Ama kediler ilgincmiş tabi.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 o rüyayı ben görsem psikolojim bozulur[signature][hline]AliceRoxx, 28 Eylül 2005 22:03 tarihinde demiş ki: uyarıcı kesim de az post kasmıo..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Ultimaya fazla sarmışsın ve nargile içerken ultima oynamak gibi bi hayalin var :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Yaw goblin değildi ama böyle yeşil ve ufak bişidi..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 cola? alaka? rakı içsem?[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-pinkmartini Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 küçük yeşil bişi.. Turşu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 ii evde mustları kosarken gormedın. :)[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki: TV Show yapmaksa futbol, FB bu alemin dansözüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 walla abi son 3günde esrarengiz olayları okuyorum senin gibi bi vaka hiç görmedim bilemicem :D[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: Peynir, 29 Eylül 2005 12:10 tarihinde demiş ki: küçük yeşil bişi.. Turşu ? lol :D çok iyi ya[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 heh uo oynarken garip rüyalar görmek doğaldır. ben de mesela uo grafikleriyle görüyordum bazen rüya =p[signature][hline]Biziz | Değiliz Viktor, 30 Eylül 2005 23:20 tarihinde demiş ki: nasıl yazdıgım bır benı ıl gıl en dırır%6 :..:**???sdf*s ıstersem us edlıkes elıb mırazay hebele hubele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Ne oyunmuş maşallah, herkes rüyasını bile görmüş...[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar