trikeratops Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 o.c nin 1. sezon son bölümünü kaçırmıştım. birkaç gün sonra yeniden yayınlanacak. ne yazık ki onu da kaçıracağım. o.c nin 1. sezon son bölümünde ne oldu? NOT= paticikte araştırma yaptım son bölümle ilgili bir şey bulamadım.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 pekala, çevirip yazıorum, aramadım türkçesini en özet hlaiyle madde madde geçmeye çalışacağım [spo1=Özet] -Theresa hamile, öncesinde kürtaj yaptırmayı düşünüyor ancak kirsten onunla konuşuyor ve vazgeçtiriyor -Marissa caleb nichol ün şantajı yüüznden annesinin yanına taşınıyor. -Julie cooper ile Caleb nichol evleniyor. Yalnız caleb nichol ün şirketi(the new group) ilfasın eşiğinde ve birkaç dava yüzünden bölge savcısı caleb in peşinde. Julie bunu bilmiyor tabi - Ryan da, theresaya bakmak için çalışması gerektiği için ayrılıyor newport dan, chinoya geri dönüyor(baya ağlamaklı sahneler sonunda tabi). -Seth, tahitiye açılmayı planladığı teknesini satmaya karar veriyor ryan için ancak son anda satın alacak kişinin parası çıkışmıyor.Bu nedenle o iş de yatıyor. Seth, ryan gittikten sonra onun bırakmış olduğu tahiti haritasına bakıyor, eşyalarını topluyor, iki mektup yazıp evden çıkıyor. - Son sahne, fonda jeff buckley - hallelujah çalarken ryan theresanın arabasıyla newport u terk ediyor, terk ederken yolda marissayı yeni evine yerleşirken görüyor, aynı anda seth in günbatımına doğru okyanusa açılışını seyrediyoruz. Marisssa bir bardağa votka koyuyor, ve bir yudum alıyor...The End[/spo] eksikler falan olabilir, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım... [signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt [Bu mesaj ZaugnaKhaldun tarafından 15 Temmuz 2005 14:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 thx[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Ama Caleb ve Julie nın Taşındığı bı ew var valla gormen lazım resmen şato Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 [spo1=afsaasffas]İlginç birşey daha var. Ryan Chino'ya geri dönerken, gelirken giydiği şeyleri giyiyor. Ve gene aynı şekilde Marissa'yı görüyor. İlk bölümü hatırlayanlar bilir =D[/spo][signature][hline]Faust ICQ: 714523 - MSNM: [email protected] eu quero amar... eu quero um amor =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 faust +1 orijinal siteden cevirdim ben de, özet geçtiğim için ilgilenemedim o kısmıyla, yazıordu ama onlar da...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wussy Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 onun tekrarlarını hala pztesi aksamları mı weriolar?? sürekli kacırıp duruorm yeter =)[signature][hline]*siLence teLLs me aLL i need to know* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 theresa nın çocuu ryan dan mı harbici? şu an izliom bölümüğ de dayanamadım :D[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Değiştir|Gidiş|Önemli Bip bip düüt Bivrip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ya tüpcü yada sütçü[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh Helcaraxe lvl 34 Karate/Aikido Master-mxo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ya arkadaş teresa ne gıcık bi karı bozdu adamın düzenini[signature][hline]Through nature's inflexible grace I'm learning to live Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 2. sezon ne zaman başlayacak?[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 cnbc-e yeni sezonu ile birlikte, o da okulların açıldığı haftaya falan denk geliyor galiba...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ben seth e baya üzüldüm,tahiti mi haiti mi ne oraya gitti galiba.[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Saol.. Sabırsızlıkla bekliyoruz.. Özellikle çekmiyorum netten, bi hafta aralıklarla tvde izlemenin tadı ayrı oluyor..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 bu düzen nası toplanacak tkrr merak ediorum dorusu[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Değiştir|Gidiş|Önemli Bip bip düüt Bivrip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Ya caleb niye battı?? Tüm bölümlerini bidaa izledim ama anlayamadım noolduunu sandy'nin mahkeme açmasıyla fln mı ilgilikine??[signature][hline] Mana alassë equë inyë Turk!!! K.S.D.M.P.A.L insight, bi tarihte demiş ki: veyada madalya alınca madalyamı takıyolar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vampirhuma Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 cnbce de daha 2.sezon yayinlanmadimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 millet 3. sezonu izliyo biz daha 2.yi bekliyoruz :([signature][hline]California Here We Come.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 @godzilla112 bak şimdi, adamın şirktinin tek geliri olan bölümünün emlak olduğunu ögrendik son bölümde, kendisi de şirketi kurtarmak için sandy ve jimmy den ucuza kopardığı the lighthouse u diger adama oldukça yüksek bir fiyata satacaktı. Ancak sandy bunu engelleyince onun da şirketi kurtarmak için elinde bir şans kalmadı...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 beyler cnbc-e devam ediyor o.c. yi vermeye ama tekrarı da bitmişti yeni tekrar mıdır? yoksa yeni sezon mudur? daha izleyemedm ona göre yönelicem bide bu dizinin tüm bölümlerini bulabilirmiyiz legal olarak sitelerden fln yoksa emule tarzı programlardan mı çekmek gerek?[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vampirhuma Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 su an normal de o.c de 2.sezon bitti (cnbce de en son ne yayinladilar bilmiyorum) 3.sezon da 8 agustosta basliycak indirmek istiyorsaniz irc den veya aresden bulabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Hallelujah apayrı bir tat kattı[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Evet Hallelujah Süperdi yani En sonda çalarken ... Marissa nın o Ryan'a sarılıp Ağlaması falan ve Sonunda Arabayla giderken Dizinin ilk başındaki gibi Marissayı görmesi Baya güzellik katmıştı o bölüme ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 2.sezon rocks 24 bolum. hele 24. bolumun son apayri bi bomba :) spoiler yapmiyim hic ama 3. sezonu iple cekıyorum hehe[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 2 .sezonda noluo bi toparlar mısın lütfen sonunu ve başlarını annatır mısın düzenleri nası tekrar kuruluo?[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Değiştir|Gidiş|Önemli Bip bip düüt Bivrip... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar