yce Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 selamlar bi site yaptım, blog tarzı,forum da var görüşlerinizi alabilirmiyim? http://www.caysigara.com[signature][hline]civic tüm arabalarin kafasini ezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 519 aktif kullanıcı nasıl ya? her refresh ettiğimde 10 kullanıcı daha giriyo siteye. içerikte de pek o kadar insanı çekecek bişey göremedim ayrıca forum da boş nedir bu?[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 evet giderek artiyor online sayisi bence sallamislar ama site guzel fena deil[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 niye sallasınlar? milyonlarca insanın yaşadıgı ülkede 600 kullanıcı normal bence. cay sigara olayıda iyi işlenmiş. bi sürü canı sıkılan cay sigara tiryakisi var. arama motorlarına kayıtlıysa google falan bu site patlar yakında.. az daha gelişmesi lazım grafiksel olarak kanımca.[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 tasarımı fena değil bence ben begendim[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Sigara ile ilgili sitelerde verilen linkler çok hoşuma gitti. Başarılar![signature][hline]Cevap 42... birşeyler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 ortadaki yazıların etrafındaki kareyi kaldırıp, zemini biraz daha düz bişi yaparsan bi de çay sigara logonu biraz büyütürsen tasarım daha da güzel olabilir ama olmaya da bilir. :-)[signature][hline]pppppt.. kediler çorba içmezki! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Güzel site. İlginç buldum :)[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 İsmi itici sigara =o)[signature][hline] Yaş 43 oldu.Kaporta sinyaller vermeye başladı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 begendim.. biraz daha ustunde durulursa cok guzel bi site olabilir domain adı cok guzel.. basarılar..[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 283 Aktif Yurdum Insanı , 7413 Ziyaretçi yok artık..[signature][hline]under construction.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: Fistan, 19 Eylül 2005 19:32 tarihinde demiş ki: niye sallasınlar? milyonlarca insanın yaşadıgı ülkede 600 kullanıcı normal bence. cay sigara olayıda iyi işlenmiş. bi sürü canı sıkılan cay sigara tiryakisi var. arama motorlarına kayıtlıysa google falan bu site patlar yakında.. az daha gelişmesi lazım grafiksel olarak kanımca. Bu kadar online insan sitenin hangi bölümünde takılıyor acaba?[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 bilmem? hangi bölümünde takılıyolar?[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 daha forumlar fln yok boş site :) cogu alanda yazı bile yazılmamıs veya 1-2 mesaj var o da admin yazmıs[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Ben de sana sordum online kişi sayısı sallama değil demişsin de.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 sallama değil mi dedim ben ya ben nerden biliyim? niye sallasınlar? dedim merak ettim niye böle bişi yapacaklarını sana sordum.[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Ben siteye girip baktım abicim 500 kişinin online olup da ilgilenebileceği bişey yok sitede. Eğer olsaydı sallama oldugu kanısına varmazdık herelde. Sen de niye sallasınlar diye soruyosun. Ne biliyim niye sallasınlar ama sallamışlar işte gorunen bu.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: Fistan, 19 Eylül 2005 19:32 tarihinde demiş ki: niye sallasınlar? milyonlarca insanın yaşadıgı ülkede 600 kullanıcı normal bence. cay sigara olayıda iyi işlenmiş. bi sürü canı sıkılan cay sigara tiryakisi var. arama motorlarına kayıtlıysa google falan bu site patlar yakında.. az daha gelişmesi lazım grafiksel olarak kanımca. abi siteye girmeden nie yorum yapiosun bak bi gir mesela ben girdim 6500 uye falan wardi we surekli artio her refreshde artior[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 simdi baktim 7600 kusur online war[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Ya o kayıtlı kullanıcı ya da online kişi sayısı değil bugüne kadar giren ziyaretçi sayısı. Yurdum insanı yazan kısım online ziyaretçi kısmı.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 o ziyartci sayisi sitenin ziyaret ediliş sayisi her girişinzde 1 artiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 AEHUAEHAUEHAUEHAUEHAEHAEHAHEAHUAEHUEAHU abi rezil oldum zhuaehuaehuaehuaehuaehuaehuahea hepinizden ozur diliyorum ya haahaha abi rezilim ya[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 h4xX0rzlayalım gitsin o zaman.. =P[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Ben anlamam abi haxordan sen yap (=[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 açtık siteyi yce / 16 Eylül 2005 / Yorumlar ( 0 ) 7678 Ziyaretçi[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar