Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tarih Hocaları

gme_faraday

Öne çıkan mesajlar

şu anki okulumda süper bi tarih hocamız var. resmen adam hangi olayı anlatıyorsa o olayı tekrar yaşıyorum aklımda.

eski okulumdaki tarih hocamız ise biraz garipti. şöyle cümleler kurardı kendisi, garipserdik:
- hmm.. (sınıfı süzerek) siz bugün ders yapmak istemiyosunuz heralde. serbestsiniz, hadi.. (kafa masada uyur)[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Sosyal ağlarda paylaş

orta 2 deyken(taa yıllar önce) bi tarihçi vardı bizde adam sağır sayılır cinstendi. nerdeyse hiçbişi duymuodu. kopyanın tillahını çekerdk sınavda:D

bide lise 1 de ki tarihçi tam kırıktı.
adam derste sınıfa bol miktarda garip sıfatlı hayvan isimleri yağdırırdı.
örnek: davar eşşei, amerikan misteri vs. vs.
bide habire "gırrın gaffanı" derdi biz yarılrdk paso:D
vay beaa gzl gnlerdi:)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Yormasın seni boşa geçen günler
Aldatmasın seni çekipte gidenler
Sakın arkana dönüp bakma
Krallar önde gider!!!
Sosyal ağlarda paylaş

bizim tarihçi sıra arkadaşıma 'üzerinden atlayıp gittiğin kendinsin' demişti..

bana da 'o saçından tuttuğum gibi' demişti..[signature][hline]"Ben ve İstanbul birbirimize benziyoruz. Anlamak için görünüşten daha derine bakmak gerekir."
Nicolas Anelka - Paris Match Dergisi
Sosyal ağlarda paylaş

bizim tarihçi yanımızdayken bağıra bağıra kopya çekerdik, o da hayvan herifler derdi, birşey yapmazdı. tabi hayvan heriflerle kalmazdı bu, çok pis küfrediyordu adam sınıfta eheh.[signature][hline]Biziz | Değiliz
Viktor, 30 Eylül 2005 23:20 tarihinde demiş ki:
nasıl yazdıgım bır benı ıl gıl en dırır%6 :..:**???sdf*s ıstersem us edlıkes elıb mırazay hebele hubele
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim ortaokul tarih hocamız şevki hoca acaip iyi bi insandı derslerini gayet severdim adam süper anlatıyodu.

Bu sene lise 1'im kıl bir hocamız var kadının soyadı OKÇUOĞLU böle piskopat bişi bana zırt pırt bakarak sanırım senle bu sene sorun yaşıyacaz dio hey allam.[signature][hline]Frantic tic tic tic tac
Sosyal ağlarda paylaş

said:
metboy, 30 Eylül 2005 23:55 tarihinde demiş ki:
bizim tarihçi yanımızdayken bağıra bağıra kopya çekerdik, o da hayvan herifler derdi, birşey yapmazdı. tabi hayvan heriflerle kalmazdı bu, çok pis küfrediyordu adam sınıfta eheh.

abi o bişey diil, eski okulumdaki tarih hocamız 5 soru yazdırırdı "ben bi 10 dakka kantine gidiyorum siz yapın sınavınızı" derdi, çıkar giderdi sınıftan.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?

[Bu mesaj Saeros tarafından 01 Ekim 2005 00:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

- Bir öğrencinin velisi beni müdür yardımcısına şikayet etmiş size küfür ediyorum diye... hemde bu densiz ailenize küfrettiğimi söylüyor.Kimse çıksın ortaya bişey yapmayacağım.
(aradan 2-3 dakika geçer) La ben size ne zaman hakaret ettim böcekler haysiyetsiz herifler?

başka bir gun tarih hocamız müdür yardımcısını yanına gider. sınıfta gerginlik çıkar ve kavga olur.tarih hocası sınıf basar.
-Kızlar dışarı çıkın.bu böceklere biraz küfredicem...

Bir tarih sınavı:
-Sen gözlüklü kovboy önüne bak
-la kara kuş doldurmuşsun bakıyorum kağıdını aferim.kara kuş diyorum ama alınmıyosun dimi alınıyosan bozuşuruz.

Bu seferki daha hazırlıkken bu adamı tanımazken ses üzerine sınıfımız basmıştı.
-Lan haysiyetisz herifler şu sınıfın haline bak
-Sen tebessüm etme lan
( yanımda yemek yiyen arkaşıma): La bidon yut onu hemen

-Oğlum olurmu öyle şey İngiliz gıdıklar( bu arada parmağıyla gıdıklıar gibi yapıyo ) Rus uğraşmaz kafana vurur...

Daha sonra bu hocaın matrix denilen tarih hocası olduğunu öğrendik.lise123 de her sene gelmişti bu adam bize.bu olaylara rağmen gerçekten çok iyi bi hocaydı bana tarihi sevdiren adamdı.lise senelerimi özledim birden :D[signature][hline]
"Yaratılışımdaki yegane mükemmeliyet, Türk oluşumdandır. Benim için tek övünç kaynağı budur."
[b] Mustafa Kemal Atatürk
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...