arina Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 bizimkinin sesi çıkmıyo onun için ders neler diyo pek anlayamıyoruz=)[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... (www.robbiewilliams-tr.com) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 oo bizim tarih hocası çok orjinal valla. adı Celahir,davranışları da adına uyumlu :) geyik yapıyo falan , abuk hoş iyi bi adam bizimki. pek sevdim.[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 bana durum veriorlar jfdksfjdslkjfdsljfslkfjdsl[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 şu anki okulumda süper bi tarih hocamız var. resmen adam hangi olayı anlatıyorsa o olayı tekrar yaşıyorum aklımda. eski okulumdaki tarih hocamız ise biraz garipti. şöyle cümleler kurardı kendisi, garipserdik: - hmm.. (sınıfı süzerek) siz bugün ders yapmak istemiyosunuz heralde. serbestsiniz, hadi.. (kafa masada uyur)[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gme_faraday Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: zezukka, 30 Eylül 2005 13:35 tarihinde demiş ki: bizim tarihçi sınav olunurken eline telefonu alıp kopya çekenleri yakalamak için delil olsun die fotooraf çekerdi ööğrencilere farkettirmeden yapmaya çalışırdı bide :P ehuehueh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 orta 2 deyken(taa yıllar önce) bi tarihçi vardı bizde adam sağır sayılır cinstendi. nerdeyse hiçbişi duymuodu. kopyanın tillahını çekerdk sınavda:D bide lise 1 de ki tarihçi tam kırıktı. adam derste sınıfa bol miktarda garip sıfatlı hayvan isimleri yağdırırdı. örnek: davar eşşei, amerikan misteri vs. vs. bide habire "gırrın gaffanı" derdi biz yarılrdk paso:D vay beaa gzl gnlerdi:)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 bizim tarihçi sıra arkadaşıma 'üzerinden atlayıp gittiğin kendinsin' demişti.. bana da 'o saçından tuttuğum gibi' demişti..[signature][hline]"Ben ve İstanbul birbirimize benziyoruz. Anlamak için görünüşten daha derine bakmak gerekir." Nicolas Anelka - Paris Match Dergisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 bizim tarih çi hep 'gelelim şimdi fasulyenin faydalarına' derdi. bir diğeri herkesten yüksek not beklerdi 50 altı herkese neden böle aldın derdi.[signature][hline]İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." (einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 bizim tarihçi yanımızdayken bağıra bağıra kopya çekerdik, o da hayvan herifler derdi, birşey yapmazdı. tabi hayvan heriflerle kalmazdı bu, çok pis küfrediyordu adam sınıfta eheh.[signature][hline]Biziz | Değiliz Viktor, 30 Eylül 2005 23:20 tarihinde demiş ki: nasıl yazdıgım bır benı ıl gıl en dırır%6 :..:**???sdf*s ıstersem us edlıkes elıb mırazay hebele hubele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 bizimki asmıs bir hoca Amigoluk bile yapmıs zamanında hemide kadın dusunun artık ve okulda cok uzun zamandır oldugundan hep bi suru anısı oluyor o yuzden anlatıyor hep neyse boyle iste[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Bizim ortaokul tarih hocamız şevki hoca acaip iyi bi insandı derslerini gayet severdim adam süper anlatıyodu. Bu sene lise 1'im kıl bir hocamız var kadının soyadı OKÇUOĞLU böle piskopat bişi bana zırt pırt bakarak sanırım senle bu sene sorun yaşıyacaz dio hey allam.[signature][hline]Frantic tic tic tic tac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: metboy, 30 Eylül 2005 23:55 tarihinde demiş ki: bizim tarihçi yanımızdayken bağıra bağıra kopya çekerdik, o da hayvan herifler derdi, birşey yapmazdı. tabi hayvan heriflerle kalmazdı bu, çok pis küfrediyordu adam sınıfta eheh. abi o bişey diil, eski okulumdaki tarih hocamız 5 soru yazdırırdı "ben bi 10 dakka kantine gidiyorum siz yapın sınavınızı" derdi, çıkar giderdi sınıftan.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? [Bu mesaj Saeros tarafından 01 Ekim 2005 00:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 tarih hocalrı genellikle kötüdür ama benimki baya iyiydi ya. entel bi insandı bana çok şey öğretti[signature][hline]Bence Natalie insan değil.. Bakma öyle simulation Two olabilir belki.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Padişah gibi adamdı rahmetli.[signature][hline]I Dont like dRugs But dRugs Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 - Bir öğrencinin velisi beni müdür yardımcısına şikayet etmiş size küfür ediyorum diye... hemde bu densiz ailenize küfrettiğimi söylüyor.Kimse çıksın ortaya bişey yapmayacağım. (aradan 2-3 dakika geçer) La ben size ne zaman hakaret ettim böcekler haysiyetsiz herifler? başka bir gun tarih hocamız müdür yardımcısını yanına gider. sınıfta gerginlik çıkar ve kavga olur.tarih hocası sınıf basar. -Kızlar dışarı çıkın.bu böceklere biraz küfredicem... Bir tarih sınavı: -Sen gözlüklü kovboy önüne bak -la kara kuş doldurmuşsun bakıyorum kağıdını aferim.kara kuş diyorum ama alınmıyosun dimi alınıyosan bozuşuruz. Bu seferki daha hazırlıkken bu adamı tanımazken ses üzerine sınıfımız basmıştı. -Lan haysiyetisz herifler şu sınıfın haline bak -Sen tebessüm etme lan ( yanımda yemek yiyen arkaşıma): La bidon yut onu hemen -Oğlum olurmu öyle şey İngiliz gıdıklar( bu arada parmağıyla gıdıklıar gibi yapıyo ) Rus uğraşmaz kafana vurur... Daha sonra bu hocaın matrix denilen tarih hocası olduğunu öğrendik.lise123 de her sene gelmişti bu adam bize.bu olaylara rağmen gerçekten çok iyi bi hocaydı bana tarihi sevdiren adamdı.lise senelerimi özledim birden :D[signature][hline] "Yaratılışımdaki yegane mükemmeliyet, Türk oluşumdandır. Benim için tek övünç kaynağı budur." [b] Mustafa Kemal Atatürk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar